|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pranje
19.10.2004 17:38:54   
mala Zala
Mene pa zanima, kolikokrat perete perilo. Mislim na perilo tričlanske družine z dojenčkom. Meni se zdi, da samo perem in perem in ni ne konca ne kraja:((:((. Moj dragi pravi, da pretiravam. Morda sem res malo preveč "aklih", ampak jaz moje punčke ne morem pustiti popacakne od sokeca ali sadja...pa čeprav smo doma.

LP!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pranje
19.10.2004 17:46:24   
Annny
Pri nas peremo redno vsak dan, včasih tudi 2krat- smo pa trije. Tudi jaz imam tako navado, da najino punčko preoblečem za vsak mini flekec:) Se pač tako dobro počutimo9nebesa
LP

(odgovor članu mala Zala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pranje
19.10.2004 17:55:52   
Anonimen
Evo, spet jaz!
Mi smo tudi trije, pa tudi perem skoraj vsak dan. No, zdaj po enem letu malo manj. Na začetku pa uf :(...

Jaz jo preoblečem, če je mokra, za vsak flekec pa ne. Se navadiš. Lea zmeraj hoče jesti in piti, ko kdo drug kaj je. Potem ji dam za poskusit in so flekci en, dva , tri!
Če bi jo preoblačla za vsak flekec bi rabila še trikrat toliko cunj, kot jih imam, pa še en pralni stroj!
Pa itak bi izgubila živce, ker se je izpopolnila v upiranju pri
oblačenju in previjanju :(( :grrr:!
Za znoret, že pri previjanju...

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pranje
19.10.2004 18:14:13   
Pupica
Zaenkrat 4-5 x na teden (1x belo, 1-2 x Tia, 2x mešano). Ne vem pa kaj šele bo, Tia se zaenkrat samo doji, ko bo jedla bo pa pomoje ojoj:(
No ja, nič zato, izmed vseh gospodinjskih svari, najraje perem, in obešam dišeče perilo9nebesa. No likanje je pa druga stvar:((
:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pranje
19.10.2004 18:17:10   
kimi
No nas je 6 in perem vsak dan 2krat do 3 krat. Če samo en dan spustim imam drugi dan za 5 pralnih strojev stvari, ker se pa vse tako slabo suši je pa še huje

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pranje
19.10.2004 18:27:59   
Mina1
Mi smo trenutno trije, pa peremo non-stop, stroj laufa kar naprej;), kaj bo šele februarja, ko pride nov član:duda::)-:)-:)-

Zdaj, ko je škratek v vrtcu, pride domov kot:pujs:, tako da...

Ni kaj, smo radi čisti in dišeči:)-:)-:)-

pa-pa Mina1:nosecka:, 23t

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pranje
19.10.2004 18:33:20   
SANDY
A pol samo mi peremo 2x ali 3x! Zej k delam mi pa sam ob vikendih rata. Pa se preoblačimo kar dost.
Mam pa 7 kg stroj, tko da je placa pol dost za vse not zbasat ;)

:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pranje
19.10.2004 18:51:35   
VITA74
Mi smo tudi trije in perem 2x do 3x na teden, ok pozna se kar je Blaž v vrtcu takrat je malo več pranja, drugače pa niti ne....
Ne preoblačim ga za vsak flekec. Res pa je, da imam tudi nakaj oblek, ki jih oblečemo samo za doma ali v peskovnik pred hišo..tako za valjat zunaj, da je mami brez skrbi kolk bo umazan :) :)

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pranje
19.10.2004 18:57:51   
Anonimen
:)-Mi smo pa sedemčlanska družinica men bo pa stroj zaribal,sosedje:grrr::grrr:komentirajo da cele dneve cunje visijo na balkonu:grrr::)-:)-perem vsak dan sedem dni na teden:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pranje
19.10.2004 20:10:03   
puncica
Ja tud pri nas smo očitno sami "umazanci", peremo 1-2x na teden a takrat vse kar je v košu:bravo:(3stroji) Kaj pa, jaz če se tamala pobruha, jo preoblečem, pa seveda tist posušim, da pa bi jo nonstop ko je pobruhana v nove cote oblačna, potem bi mi pa v dveh dneh cot zmanjkal:)-

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pranje
19.10.2004 20:24:01   
anaj
Tudi mi peremo za tri člansko družino vsak dan. Če je srečen dan kakega spustimo.:bravo:

Anaj:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pranje
19.10.2004 20:25:10   
Taša
Tudi pri nas peremo nonstop. Smo štirje. Včasih se mi zdi da cele dneve samo "cote" zlagam pa nič drugega ne dalam.
Sem pa obsedena z tem da mora biti perilo barvno ločeno in se mora tudi ločeno prati. Svetlo skupaj, rdeče skupaj, belo skupaj, črno skupaj....
Včasih perem tudi samo po 4 rdeče stvari skupaj....
Sej boste rekle da sem nora, kar se tiče tega da strogo ločujem barvaste cote, ampak tako sem se navadila.... LP

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pranje
19.10.2004 20:44:55   
Nogavička
Nisi preveč "aklih" - tudi pri nas kar naprej peremo. Smo trije družinski člani pa še kuža, kar dodatno pomeni še vsaj dve pranji na teden zanjo.

L.p.

Tea

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pranje
19.10.2004 20:51:25   
Anonimen
TeaD, kaj pa perete za psa dvakrat na teden? Me prav zanima, ker imamo mi tudi kužka. Sicer pa perem ob koncu tedna, 4 do pet strojev. Med tednom pa samo, če je kaj nujnega ali pa če je več stvari polulanih (v zadnjih dneh, ker je mali prehlajen). Tudi jaz pa ločujem svetlo pisano, temno pisano, belo in rdeče.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pranje
19.10.2004 20:52:18   
dory
Mi peremo vsak dan....vcasih sama za naju, vcasih pa se za ostalo druzino....tamali ni bil nikoli popackan doma...in verjemi, niti priblizno nisi aklih :)

Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
19.10.2004 20:57:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pranje
19.10.2004 21:48:44   
lorelei
Mi smo štirje. Perem nonstop. Pa mi to ni problem, ker rada obešam perilo. Ampak likanje!!! Zdaj, ko mali joka cele dneve sploh ne najdem časa za likanje! Kupi cunj pa po celem stanovanju. :((Kaj likate brisače Pa kuhinjske cunje? MOja mama pravi, da preveč kompliciram.:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pranje
19.10.2004 21:58:55   
Urša
3x na teden. Drgač pa kr rada to počnem, predvsem obešam cunje. Likam pa bl nujne stvari, kuhinjskih krp in podobnih zadev ne. :muca:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pranje
19.10.2004 22:15:05   
Jančika_
Ojoj, Lorelei, ne likat brisač pa kuhinjskih cot!:)- Malo lepše obesiš, pa je. Jaz ne likam ničesar, razen res nujnih reči, tega je pa trije komadi na teden, al pa še to ne. Že ko kupujem cote, gledam na to, da jih ne bi bilo treba likat.

Peremo pa skoraj vsak dan. Na srečo je to moje najljubše gospodinjsko opravilo. Zdej boste rekle, da sem čudna, ampak ful rada gledam v stroj, ko pere!:)-

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Pranje
19.10.2004 22:21:02   
Anonimen
:)-:)-:)- hihi...Jančika.....:) Zanimivo, ni kaj:)
lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 20
   Pranje
19.10.2004 22:37:10   
mala Zala
No, punce, tole sem hotla slišat oz. brat:bravo::bravo:! Mi je pa prav super zdaj, ko imamo sušilca. Tričetrt stvari, ki sem jih prej likala zdaj ne več (likala sem jih predvsem zato, ker sem imela včasih tudi po dva ali tri dni obešene zunaj, tako, da sem jih vsaj malo "razkužila" z vročim likalnikom in ne zato, da bi bilo tako zmečkano), pa da ne rečem kako je fino imet vse cote po omarah pospravljene:bravo:. Mi že kar prostora zmanjkuje, ko je vse polno, prej sem mela pa sto stvari navlečenih nekaj zunaj, nekaj na sušilni rogovili, nekaj v košu... Res je fajn.

Hvala za odgovore in lep pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 21
   Pranje
19.10.2004 22:45:59   
Seven*
Jaz perem 2-3x na teden. Nicesar ne zlikam, razen ekstremno zmeckanih stvari. Smo pac cigani in nam to cisto pase. Mi je skoda casa za gospodinjska dela. Komaj cakam, da grem v sluzbo in si omislim eno gospodinjsko pomocnico.. :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 22
   Pranje
20.10.2004 7:22:02   
saša - sonček
draga obiskovalka! Res ne vem kaj ima visok standard pri preoblačenju in pranju!!!:zmeden:

No, mi smo štirje in perem vsak dan, čeprav mala sva umazanca ne preoblačim za vsako "pikico". Ju pa vsak večer preoblečem v kompletu in skopam v banji.

Tudi sama imam sušilca in res ne vem kaj bi brez njega.. 3/4 stvari zložim, tako da likam le moževe srajce in majčke od otrok! Pri vsakodnevnem pranju, ki je po navadi večerno, sem se tako razvadila s sušilcem, da tudi poleti nisem obešala cunj (da se ne bi presušile, ker res nimam časa stat pri štenderju, kdaj bodo primerno suhe).
pozdravček vsem na RRju
Saša:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 23
   Pranje
20.10.2004 7:28:38   
VALENTY
Tud pr nas peremo skoraj vsak dan.Smo pa 4-rje in brez sušilca.Če kero žehto spustim,smo dobesedno zabasani z umazanim cunam.Lepo peridalje!

Neposredna povezava do sporočila: 24
   Pranje
20.10.2004 7:34:58   
Erdbeere
Jest pa perem 3-4 stroje za vikend...med tednom pa malokdaj....je pa res fina tale stvarca (sušilc mislim) in mi ni žal da sem ga kupila :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?