Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: una grande familija.... 9.5.2007 20:40:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz na tvojem mestu,če nebi rada šla bi povedala.Npr.hočemo biti z doma skupaj vsaj čez vikend,ker se kap med tednom malo vidimo.Po resnici povej,da ti ne paše ali si pa izmisli,da greste in res pojdite kam sami.Da bi jaz zaradi drugih hodila na piknike adijo.Zamera gor dol.Bom šla,ko mi bo zato oziroma,ke se res nekaj praznuje ne pa vsak teden.Mislim,da res vsak teden ne praznujejo nekaj.Kot je že ena rekla boljše prva zamera kot zadnja.
|
|
|
|
RE: una grande familija.... 9.5.2007 21:08:00
|
|
|
|
Dejča
|
Dobivam občutek, da se tvoj ne strinja s teboj glwede tega - in najbrž je v tem največji problem. Čimprej se dogovorita med seboj - npr. na neizogibne dogodke boste šli, drugam pač ne. Sicer pa sem ti tako že napisala, kak "red" sem uvedla sama že na začetku. Tudi meni se ni problem družiti na pikniku s kolegi, da bi pa morala vso njegovo presrano žlahto gledati vsak teden - ne, hvala lepa, se raje doma po kavču valjam.
|
|
|
|
RE: una grande familija.... 9.5.2007 21:28:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen upam dame razumete. ne gre samo za ta piknik, gre za celo moje življenje. Sem sicer mislila, da sprašuješ samo za otrokov 1. rd, samo tudi to razumem. Pač greš na kak piknik, ko si pri volji za to, sicer pa ne. Jaz tudi sigurno ne bi hodila kar naprej po vseh teh srečanjih in tudi ne hodim. Sprva ni bilo razumevanja s strani moževe familije, čeprav oni ne prirejajo takole divje takih piknikov in srečanj, samo so vseeno pričakovali, da bova vsak vikend tam visela, ko sva jim uspela dopovedat, da imava vsaj dva vikenda na mesec delovna, večinoma celo tri, so pričakovali, da bova pač kadarkoli sva frej, hodila dol, pa si nikakor nista dala dopovedat, da ne bova vsako frej minuto porabila za njih, samo naju pač ni bilo, če so to razumeli ali ne in zdaj so to sprejeli, čeprav jim ni všeč. Enostavno moraš živet svoje življenje kot tebi paše, ne da se podrejaš muham nekoga drugega. Enim tako masovno druženje in izkoriščanje vsake proste minute za to paše, drugim ne. Da pa doma ne bi bilo preveč hude krvi, bi kdaj pa kdaj na kak piknik/srečanje šla, samo po svoji izbiri. Glede na to, da sklepam, da tvojemu možu paše takole okrog hodit. Moj ima k sreči podobne želje kot jaz in se glede tega ne kregava.
|
|
|
|
RE: una grande familija.... 9.5.2007 22:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, prva anonimna tukaj. ja, res je, če bi se moj strinjal z mano, potem ne bi bilo problema. ampak njemu ta srečanja pašejo: celodnevno posedanje, hrane neomejeno in blablabla.... pri nas je situacija podobna kot pri tebi Tašonka: moj dela vsako drugo soboto cel dan, in tudi med tednom po cele dneve, tako da nam skupne ostanejo večinoma samo še nedelje, ki pa naj bi jih preživeli na teh piknikih. in zato hočem da smo kdaj tudi sami. najbolj mi gre pa na živce to, da dokler sva bila sama (beri brez otroka), so naju pustili pri miru. sedaj pa ko je otrok, pa mislijo da ne rabiva več nobene zasebnosti. ja, jaz imam pač drugačne interese kot oni, ampak tega ne dojamejo. sem že mojemu rekla,da bom šla na Rd od njegovih staršev, brata,... in to je to. ne pa od vseh bratrancev, sestričen, njihovih otrok, tet, stricev... itditd... ampak takoj ko me ni na enem pikniku, že vsi sprašujejo in so totalno začudeni: kako pa to???? nemogoče, ko se pa imamo tako neskončno fino! nihče ne pomisli, da se imam pa jaz neskončno fino ko preberem kakšno knjigo, ko grem v miru na klepet s kolegico, ali pa se pač samo valjam na kavču... lahko rečem, da je to najpogostejši konflikt, ki ga imava z mojim!
|
|
|
|
RE: una grande familija.... 9.5.2007 22:47:04
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj naj ti rečem? Izogibaj se ljudi, ki te delajo slabe volje. Izmisli si svoje piknike pri VAS doma.Tvojih starših.
|
|
|
|
RE: una grande familija.... 9.5.2007 22:59:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Men bi tole vsekakor bilo zelo zoprno.. in cist preprosto pac ne bi sel.. PIKA.
|
|
|
|
RE: una grande familija.... 10.5.2007 10:49:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravkar naredila in razposlala vabila na piknik čez 14 dni. Komaj čakam.....pa še moj rd bo . Pa dariiilaaaa
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?