Samsa
|
Dobro jutro.... Da vas še jaz pozdravim, pa tudi moja 6,5 mesečna čmrlika Lara. Tudi mi smo vstopili v klub pikic in ( predvsem) flekcev. To se je začelo dogajati lani decembra po drugem cepljenju in po začetku uvajanja GH. Nekaj dni pred prazniki sva preživeli v bolnici ( diagnoza: sum alergije na KM, jajce in pšenico). Namesto Novalaca je dobila Allernovo, za katero sedaj sumim, da ji tudi ne odgovarja ( saj so še vedno prisotne pikice in flekci po obrazu, po pregibih in včasih tudi po trupu). Se mi zdi, da ima manj flekcev po Novalacu kot pa po Allernovi. Dobili sva pa tudi sirup Claretine. Po novem letu sva šli na bioresonanco, kjer je pokazalo, da je alergična na rž, pšenico, moko iz žit, živalsko dlako, gosja peresa, psa ( pri mojih starših doma imamo 10 - letno psičko s katero je Lara 1x na teden v stiku), mačko, morskega prašička, hišni prah, mleko ( glavni alergen ), kokošje jajce, teletino, govedino, svinjino, citruse, oreščke, sladila, barvila, umetne arome in čistila ter insekticide, fungicide in nitrate. Pokazalo je pa tudi laktozno preobčutljivost. Ugotovila sem tudi, da ji ne odgovarja flis (kot tkanina) in volna. 19.1. imamo kožna testiranja. Ponoči spimo zelo slabo, ker jo blazno srbi ( samo HB se še ne zna sama počohat) in je ful nemirna, kljub temu, da jo vzamem k sebi v posteljo. Zdaj se pa dogaja, da karkoli ji dam, postane vsaj malo flekasta in sem že čisto obupana, kaj naj ji sploh ponudim. Od začetka sem obtoževala sama sebe, da sem jaz kriva, da je tako... sam zdaj je že malo bolje ( sem se sprijaznila s tem, da ona svojo alergijo kaže čez kožo in da ji HB ne udari na dihala). Vem, da je ena dala recept, kako skuhati riževo mleko... a lahko še enkrat napišete, prosim, kako se naredi, ker sem čisto brez volje, da bi iskala nazaj? HB, da obstaja tudi ta forum in rubrika Alergije; mi je kar malo lažje, ko vidim, da ni samo moja flekasta. Verjtno sem še kaj pozabila napisati, pa drugič LP
< Sporočilo je popravil Samsa -- 12.1.2009 8:49:39 >
|