|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prosim za nasvet
8.5.2007 21:19:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjušika

Gre se za moje starše, ki so takega mnenja, da mam tle 'kraljestvo' zakaj bi pol šla tja. Ker jih dobro poznam, vem, da bi si pošteno skrhali odnose če bi samo omenila kaj takega.  No mogoče bi pa morala ravno to storitiuser posted image

Meni se zdi, da imata s fantom čisto kul odnos in da glede (ne)selitve ni treba komplicirat. Kakor bo, bo in zdiš se mi dovolj zrela, da boš znala sprejeti posledice (plus in minus) odločitve.

Na tvojem mestu bi raje kot o fantovi odločitvi razmišljala o svoji oz. o tem, kako se "odlepiti" od vpliva staršev.

(odgovor članu Tjušika)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
8.5.2007 22:17:42   
Anonimen
Mene bi ziher motilo, da bi šel živet med same babe, sam ok, jaz imam itak mal paranoje zaradi preteklih slabih izkušenj. No, po drugi strani bi me pa tudi motilo, da odrasel moški živi takole z mamo. In to me tudi pri tebi "zmoti", da nisi zmožna it stran od staršev, čeprav si očitno želiš. Ker ti oni "diktirajo", da je škoda, da bi se rabila obremenjevat s položnicami? Življenja se ne boš naučila na faksu. Pohvalno sicer, da tako pridno študiraš, samo to boš lahko nadaljevala, tudi če gresta živet skupaj. Mene, če bi bil interes za to resnično prisoten, ne bi nič zadržalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
8.5.2007 22:22:39   
Anonimen
Jaz bi se na tvojem mestu posvetla sebi in svoji samostojnosti v smislu, da začneš živet kako ti misliš da je prav za vaju z fantom. Pri tem se pa ne smeš ozirat na starše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
8.5.2007 22:29:47   
smrka
Kako sluzbo sploh ima tvoj desc da si ne more privoscit kaj vec kot studentsko sobo?? Zakaj nebi raje malo potrpel pri mami se nekaj casa, dokler se mu ne prikaze kaka prilika za najem kake garsonjere al kaj podobnega kjer bi potem lahko skupi zivela ce sta za to??? Men se zdi selitev v studentski dom totalno adijo. Kje bo pa cunje pral, a bo hodil mami?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.5.2007 22:38:22   
arabela*
pozdravljena.Jaz ti svetujem,da se z fantom še enkrat pomenita.Ta zamisel,da gre v to sobico se mi res zdi malce mimo,oprosti.Pa ni poenta tukaj zaupanje.Po moje bi ti morala premislit o sebi,kako se odtrgati od staršev,in koliko ti pomeni skupno življenje in mu to tu odkrito pokazat.saj se da,vse se da če se hoče.Slej ko prej se boš morala na svoje noge postavit.Po moje bi bil pameten en pogovor,da najdeta neko srednjo pot in skupaj kako sobico najameta.Pa srečnouser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.5.2007 22:50:18   
Tjušika
Mate vsi prov, kar se tiče staršev. Z mano delajo kot z otrokom in nimam jim pravice ugovarjat ker jih moram spoštovat (njihove besede). Res pa je, tega nisem omenila, imam 'šele' 21 let. Za faks se res trudim in bom v letu in pol končala, ker že delam diplomo(4 leten faks). Upam, samo, da kmalu dobim službo (naravoslovni faks) in se lahko osamosvojim.
Ne morem od fanta zahtevati, da 'me živi', ker nočem biti od njega na tak način odvisna in hkrati se mi to ne zdi fer. Če pravi, da nima denarja za kaj več kot tako sobico mu verjamem. Motilo me je samo to, da se je to kar na lepem odločil in dejstvo o ženski zasedbi. Ampak sem premislila zadevo in se mi ne zdi več tako grozna zamisel,kot prvič ko sem zanjo slišala.

Hvala še enkrat za vse nasvete,

Lep pozdrav,

Katarina

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?