ronja
|
mah, rija, jaz ne bi bila tako prepričana, da ga bo nazaj potegnilo... meni je ravno takrat, ko smo začeli s temi študenti skup živet počasi začelo presedat tako življenje in sem si takrat zaželela živet skup s fantom, na svojem... Prej sem bila bolj divja, nisem se hotela preveč vezat, itd... Sicer pa mislim, da če se imata rada, mu moraš zaupat, če živi s puncami ali fanti... Saj ni fora, da te bo prevaral zato, ker bo še ena druga punca zraven njegove sobe živela... Če se bo na kako bolj navezal, se bo zato, ker nekaj med vama ne bo ok, to si lahkio 100% ziher, ne pa kar tako... Sicer pa kot so ti rekle: ne moreš ti odrejat, s kom bo on živel. Lahko se pa ti odločiš, da greš z njim v tisto malo sobico in pustiš udobje doma in se postaviš za vaju ali pa da živiš doma v vsem udobju, se videvata, kjer vama paše (ker imata pač oba vsak svojo sobo) in lepo uživata še par let v lagodnem življenju. Nič ni narobe, samo ne moreš pa se ti odločit zase, pa še za njega... To se mi nekak ne zdi prav, no... Fora je samo v tem, da mu ti zaupaš, po moje... Moj fant je tudi rekel, da sem dvema cimroma všeč, pa ga to ni kaj prida motilo - pač sem kdaj všeč še komu, ne samo njemu. In kaj pol? Ok, se zaklepetamo, se nasmejemo, kar se njega tiče, pravi, da mu je popolnoma jasno tudi, da se komu prikradem v sanje ali pa da misli name, ko kaj drugega počne . To je njihov problem, ne vem, zakaj bi to kakorkoli vplivalo na naju... To je čisto naravno in gotovo tudi tvoj fant ne misli ves čas samo nate, ampak to še čisto nič ne pomeni... Prilika dela tatu, pravijo, ampak kar se mene tiče, hočem, da ima fant prilik, kolikor se le da, pa da mu nekaj drugega preprečuje izvedbo, ne pa pomanjkanje prilike... Sicer to itak ni pravi razlog - da te ne prevara, ker pač ni z nobeno drugo punco v stiku... Mora bit drug razlog zame...
|