Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 14:23:44
|
|
|
|
Bubamaraa
|
V gostilni v kateri sem pomagala med počitnicami.....
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 14:24:49
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz pa sem mislila, da na orožnih vajah.
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 14:27:25
|
|
|
|
soncece24
|
Kje le lahko štajerca najdeš - valda v gostilni Sva pa zadnjič ravno ugotavljala, da noben od lokalov, kjer smo tisti večer, ko sva se midva "haklala", ne obstaja več upam, da ni to kak slab znak
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 14:31:10
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Kje le lahko štajerca najdeš - valda v gostilni Sva pa zadnjič ravno ugotavljala, da noben od lokalov, kjer smo tisti večer, ko sva se midva "haklala", ne obstaja več upam, da ni to kak slab znak Ja, propadle so, ker sta stalna gosta nehala hodit tja.
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 14:43:07
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Kje le lahko štajerca najdeš - valda v gostilni Sva pa zadnjič ravno ugotavljala, da noben od lokalov, kjer smo tisti večer, ko sva se midva "haklala", ne obstaja več upam, da ni to kak slab znak Ja, propadle so, ker sta stalna gosta nehala hodit tja. Al pa sva jim vse spila
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 19:54:39
|
|
|
|
ElaM
|
Na nekem pogrebu, sem ga prvič opazila. Potem pa že naslednji teden šla v akcijo, ki je bila uspešna.
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 20:08:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj nisem romantična, ampak najina zgodba je za sladkorno dobit. Na sprehodu sva bila vsak s svojo kužiko (obe sta že pokojni ). On me je od daleč zagledal v strgani rdeči trenirki in raztegnjeni majici z ogromno rito. In je vedel, da bom nekoč njegova. Jaz sem bila stara 14 let, on pa 23. Potem je začel padat dež in sva izgubila stik za 2 leti, čeprav sva bila samo 100m narazen v sosednjih blokih (čez parking).
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 10.5.2007 11:58:00
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sita ...ampak....ni nujno, da boš svojemu sedanjemu možu vedno ŽENA , otroku boš pa vedno MAMA. To je res. Res je pa tudi, da ptički odletijo iz gnezda - slej ko prej, vsaj praviloma je tako in si poiščejo svojega partnerja in imajo svojo družino. Kdo pa ostane skupaj (če seveda ostane)? MOŽ & ŽENA, v dobrem in slabem do smrti. In prav je tako. Najine ptičice že prhutajo, se dvigajo v nebo, še malo ... pa bova sama. Sva že veliko sama in zelo rada sva sama .... začenja se najino novo obdobje in moram reči: vsako obdobje je lepo, če sta ustvarjena drug za drugega: prej, ko sta zaljubljena, mlada in sama, potem ko so tu otroci, odvisni od njiju in potem, ko sta spet sama, otroci pa imajo svoje življenje in pridejo le na obisk in ponavadi po denarno pomoč.
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 10.5.2007 12:01:27
|
|
|
|
baguSka
|
Aja pa se to: 1. nasla sva se na netu (spoznala se itak se nisva, ker to je postopek, ki traja cel lajf) in nisva se iskala
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 10.5.2007 15:30:03
|
|
|
|
bodoča
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija bodoča....daj, ne bodi tak pametna, preden ne veš, kaj te čaka..... jaz bom samo rekla....bla, bla.....sem mislila popolnoma enako kot ti, pred in med nosečnostjo....potem pa.... saj boš videla....pa tudi zarečenega kruha v zvezi z otrokom sem pojedla toliko, da sem se prav fino zredila... rodi. ljubi. potem pa poročaj.... PP: saj je moj dragi tudi moški mojega življenja, v tem trenutku, prej in upam, da tudi pozneje.... ...ampak....ni nujno, da boš svojemu sedanjemu možu vedno ŽENA , otroku boš pa vedno MAMA. Saj sem napisala, da je otrok ena od najpomembnejših oseb v mojem življenju, ampak, govoriti, da ti je sin moški tvojega življenja je pa prav bolano. Vem, da bom otroku celo življenje mama in da ni nujno da bom ostala z zdajšnim možem, vendar v tem primeru si bom poiskala drugega moškega, ne bom pa se obešala na sina, češ da je on moški mojega življenja.
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 10.5.2007 19:08:41
|
|
|
|
MALINČICA
|
Midva sva se spoznala v moji študentski službi....
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 10.5.2007 19:11:10
|
|
|
|
MALINČICA
|
Ccc punce! Dajte eno temo dspstit skoz brez krega!
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 10.5.2007 19:35:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA Ccc punce! Dajte eno temo dspstit skoz brez krega! Če pa ne gre
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 10.5.2007 21:05:42
|
|
|
|
Shani
|
preko študenta sva skupaj delala in bilo je res nepozabno obdobje najine skupne poti
|
|
|
StarostEla123Koliko ste bili stari, ko ste prvič zanosili?
prosim, da vpišete še ali je bilo načrtovano ali ne in ali ste otroka obdržali.20 ali manj (
13%)
20-25 (
35%)
25-30 (
35%)
30-35 (
13%)
35-40 (
2%)
40 ali več (
1%)
Število vseh glasov: 475Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!