Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 7:05:15
|
|
|
|
cmokec
|
spoznala sem ga prek njegovh prijateljev
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 8:09:12
|
|
|
|
hariba
|
Tudi na internetu.
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 8:11:19
|
|
|
|
Mikica
|
Pri mehaniku, ko sem pripeljala avto na popravilo.
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 9:09:31
|
|
|
|
Pajaca
|
Bolj k razmišljam sem tud jaz moškega mojega življenja spoznala v porodnišnici. Mojga pa na morju.... na dan OF.
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 9:13:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Bil je najboljši kolega od mojega cimra.
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 9:26:15
|
|
|
|
elizabeta p
|
zvečer v kafiču
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 9:26:29
|
|
|
|
Nenya
|
Mojega sem poznala iz šole, živiva tri minute narazen, a sva mogla mal odrast preden sem milostno privolila da se upgradava od prijateljev v par . Hecno, on je prej vedel, da sva ustvarjena drug za drugega , jaz se se pa še mal upirala . Zdej mava pa že 2. na poti.
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 9:56:49
|
|
|
|
L & L
|
V službi
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 13:52:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: čaki v izolskem kampu jst tud čaki, a se mogoče poznamo?
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 14:01:10
|
|
|
|
snake
|
v kafiču, kamor sem hodila dan in noč, da bi ga videla.....
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 15:35:00
|
|
|
|
annie
|
Preko mojega brata...bila sta oz. sta še vedno najboljša kolega
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 15:48:00
|
|
|
|
pajčolanka
|
v službi....
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 16:03:54
|
|
|
|
Aja32
|
v službi...
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 16:32:51
|
|
|
|
MarijaPo
|
Na fakulteti za matematiko in fiziko.
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 21:34:20
|
|
|
|
majci23
|
eh stara fora...disko
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 22:45:36
|
|
|
|
arabela*
|
v diskoteki
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 8.5.2007 23:14:42
|
|
|
|
Sita
|
Na faksu. Bila sva sošolca in že v prvem letniku postala par.
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 7:58:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem ga spoznala v baru ko sem mu stregla!
< Sporočilo je popravil koprivc jana -- 9.5.2007 8:00:01 >
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 11:16:58
|
|
|
|
bodoča
|
Upam, da se ne bom kateri zdaj zamerila, ampak ne zdi se mi ravno lepo, da rečete, da je moški vašega življenja vaš otrok . Preden ste rodile bi pa to verjetno rekle za svojega partnerja. Žalostno, da ko ženska enkrat rodi prvo in posebno mesto kar naenkrat zasede otrok, saj ne rečem biti mama in imeti otroka je ena izmed najlepših stvari v življenju, in otrok mi je res zelo pomemeben, ampak ni v isti kategoriji kot moj mož. Ker moj mož je le eden in edini in če njega ne bi bilo, tudi malega sončeka ne bi bilo na poti in zato je mož moški mojega življenja, otrok pa ena od najpomembnejših oseb v mojem življenju. P.S. jaz sem mojga spoznala, ko sem štopala in mi je ustavil.
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 11:29:40
|
|
|
|
rija
|
bodoča....daj, ne bodi tak pametna, preden ne veš, kaj te čaka..... jaz bom samo rekla....bla, bla.....sem mislila popolnoma enako kot ti, pred in med nosečnostjo....potem pa.... saj boš videla....pa tudi zarečenega kruha v zvezi z otrokom sem pojedla toliko, da sem se prav fino zredila... rodi. ljubi. potem pa poročaj.... PP: saj je moj dragi tudi moški mojega življenja, v tem trenutku, prej in upam, da tudi pozneje.... ...ampak....ni nujno, da boš svojemu sedanjemu možu vedno ŽENA , otroku boš pa vedno MAMA.
< Sporočilo je popravil rija -- 9.5.2007 11:33:19 >
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 13:31:14
|
|
|
|
Ines.
|
V diskoteki. Jest sem prišla z družbo, on je tam delal. Prvo ljubezen pa v gimnaziji.
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 13:36:44
|
|
|
|
1304
|
na internetu...
< Sporočilo je popravil 1304 -- 9.5.2007 13:38:19 >
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 14:08:22
|
|
|
|
Sita
|
...ampak....ni nujno, da boš svojemu sedanjemu možu vedno ŽENA , otroku boš pa vedno MAMA. To je res. Res je pa tudi, da ptički odletijo iz gnezda - slej ko prej, vsaj praviloma je tako in si poiščejo svojega partnerja in imajo svojo družino. Kdo pa ostane skupaj (če seveda ostane)? MOŽ & ŽENA, v dobrem in slabem do smrti. In prav je tako. Najine ptičice že prhutajo, se dvigajo v nebo, še malo ... pa bova sama. Sva že veliko sama in zelo rada sva sama .... začenja se najino novo obdobje in moram reči: vsako obdobje je lepo, če sta ustvarjena drug za drugega: prej, ko sta zaljubljena, mlada in sama, potem ko so tu otroci, odvisni od njiju in potem, ko sta spet sama, otroci pa imajo svoje življenje in pridejo le na obisk in ponavadi po denarno pomoč.
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 14:11:35
|
|
|
|
kalbo
|
Upam, da se ne bom kateri zdaj zamerila, ampak ne zdi se mi ravno lepo, da rečete, da je moški vašega življenja vaš otrok . Preden ste rodile bi pa to verjetno rekle za svojega partnerja. Žalostno, da ko ženska enkrat rodi prvo in posebno mesto kar naenkrat zasede otrok, saj ne rečem biti mama in imeti otroka je ena izmed najlepših stvari v življenju, in otrok mi je res zelo pomemeben, ampak ni v isti kategoriji kot moj mož. Ker moj mož je le eden in edini in če njega ne bi bilo, tudi malega sončeka ne bi bilo na poti in zato je mož moški mojega življenja, otrok pa ena od najpomembnejših oseb v mojem življenju. P.S. jaz sem mojga spoznala, ko sem štopala in mi je ustavil. Otrok je v daleč višji kategoriji kot partner. Otrok ima pol tvojih genov, ki jih bo ponesel v prihodnost.
|
|
|
|
RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja? 9.5.2007 14:15:06
|
|
|
|
Taula
|
Otrok je v daleč višji kategoriji kot partner. Kot za koga. Vsak ima svoje mnenje o tem kaj mu pomeni partner in otrok. In vsak ima prav na svoj način. Mojega bodočega možička sem spoznala slučajno v lokalu.
|
zelišča v lončkihmuškajih posejete same? če da, prosim komentitrajte katere sama posejem (
29%)
kupim (
71%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!