|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kje ste spoznale moškega svojega življenja?
9.5.2007 14:23:44   
Bubamaraa
V gostilni v kateri sem pomagala med počitnicami.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 76
9.5.2007 14:24:49   
tanikaa
Jaz pa sem mislila, da na orožnih vajah.user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 77
9.5.2007 14:27:25   
soncece24
Kje le lahko štajerca najdeš - valda v gostilni user posted image user posted image user posted image Sva pa zadnjič ravno ugotavljala, da noben od lokalov, kjer smo tisti večer, ko sva se midva "haklala", ne obstaja več user posted image user posted image upam, da ni to kak slab znakuser posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 78
9.5.2007 14:31:10   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Kje le lahko štajerca najdeš - valda v gostilni user posted image user posted image user posted image Sva pa zadnjič ravno ugotavljala, da noben od lokalov, kjer smo tisti večer, ko sva se midva "haklala", ne obstaja več user posted image user posted image upam, da ni to kak slab znakuser posted image

Ja, propadle so, ker sta stalna gosta nehala hodit tja. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 79
9.5.2007 14:43:07   
soncece24

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: soncece24

Ja, propadle so, ker sta stalna gosta nehala hodit tja. user posted image

Al pa sva jim vse spila user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 80
9.5.2007 19:54:39   
ElaM
Na nekem pogrebu, sem ga prvič opazila.user posted image  Potem pa že naslednji teden šla v akcijo, ki je bila uspešna.user posted image

:)

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 81
9.5.2007 20:08:39   
Anonimen
Saj nisem romantična, ampak najina zgodba je za sladkorno dobit.
Na sprehodu sva bila vsak s svojo kužiko (obe sta že pokojniuser posted image ). On me je od daleč zagledal v strgani rdeči trenirki in raztegnjeni majici z ogromno rito. In je vedel, da bom nekoč njegova. Jaz sem bila stara 14 let, on pa 23. Potem je začel padat dež in sva izgubila stik za 2 leti, čeprav sva bila samo 100m narazen v sosednjih blokih (čez parking).

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
10.5.2007 11:58:00   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

...ampak....ni nujno, da boš svojemu sedanjemu možu vedno ŽENA , otroku boš pa vedno MAMA.

To je res. Res je pa tudi, da ptički odletijo iz gnezda - slej ko prej, vsaj praviloma je tako in si poiščejo svojega partnerja in imajo svojo družino.

Kdo pa ostane skupaj (če seveda ostane)? MOŽ & ŽENA, v dobrem in slabem do smrti. In prav je tako.

Najine ptičice že prhutajo, se dvigajo v nebo, še malo ... pa bova sama. Sva že veliko sama in zelo rada sva sama .... začenja se najino novo obdobje in moram reči: vsako obdobje je lepo, če sta ustvarjena drug za drugega: prej, ko sta zaljubljena, mlada in sama, potem ko so tu otroci, odvisni od njiju in potem, ko sta spet sama, otroci pa imajo svoje življenje in pridejo le na obisk in ponavadi po denarno pomoč. user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 83
10.5.2007 12:01:27   
baguSka
Aja pa se to:

1. nasla sva se na netu (spoznala se itak se nisva, ker to je postopek, ki traja cel lajf) in nisva se iskala user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 84
10.5.2007 15:30:03   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: rija

bodoča....daj, ne bodi tak pametna, preden ne veš, kaj te čaka.....user posted image user posted image

jaz bom samo rekla....bla, bla.....sem mislila popolnoma enako kot ti, pred in med nosečnostjo....potem pa....

saj boš videla....pa tudi zarečenega kruha v zvezi z otrokom sem pojedla toliko, da sem se prav fino zredila...user posted image user posted image

rodi. ljubi. potem pa poročaj....user posted image

PP: saj je moj dragi tudi moški mojega življenja, v tem trenutku, prej in upam, da tudi pozneje....

...ampak....ni nujno, da boš svojemu sedanjemu možu vedno ŽENA , otroku boš pa vedno MAMA.

Saj sem napisala, da je  otrok ena od najpomembnejših oseb v mojem življenju, ampak, govoriti, da ti je sin moški tvojega življenja je pa prav bolano. Vem, da bom otroku celo življenje mama in da ni nujno da bom ostala  z zdajšnim možem, vendar v tem primeru si bom poiskala drugega moškega, ne bom pa se obešala na sina, češ da je on moški mojega življenja.

mojeustvarjanje

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 85
10.5.2007 19:08:41   
MALINČICA
Midva sva se spoznala v moji študentski službi....

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 86
10.5.2007 19:11:10   
MALINČICA
Ccc punce! Dajte eno temo dspstit skoz brez krega!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 87
10.5.2007 19:35:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Ccc punce! Dajte eno temo dspstit skoz brez krega!

Če pa ne greuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
10.5.2007 21:05:42   
Shani
preko študenta sva skupaj delala in bilo je res nepozabno obdobje najine skupne poti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
10.5.2007 21:29:00   
tincci
V Cankarjevem domu na razstavi, naju je predstavila skupna prijateljica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

vrtec
ninola

Ali ste dobili vrtec ali boste situacijo rešili kako drugače? Kako? Otrok bo,...

pri starih starših (43%)

pri prijateljici (0%)

v zasebnem vrtcu (19%)

drugje (38%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!