|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juniju
2.6.2007 19:45:58   
hmm
Kje ste renata nana, Sandra-4, neli77 in kovič??? Upam, da user posted image  ni prišla, da že teste delate in bo začetek junija kmalu obarvan roza!user posted image user posted image user posted image  Držim pesti!

Pa upam, da ne bo prehitro roza barve zmanjkalo, jaz sem namreč bolj na koncu spiska.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.6.2007 20:25:45   
Mbee
jst mam pa eno vprašanje, a je možno, da vgnezditvene krvavitve sploh nisem imela, glede na to, da sem 14 dni noseča (od prvega dneva M pa dobre 3 tedne) ali jo lahko še dobim?

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.6.2007 20:48:21   
aurora28
Lara light hvala za tvojo zgodbo. Pri meni so prav tako po naključju ugotovili endometroizo in PCO, saj sem imela pregrado v maternici in so mi istočasno odkrili še to. Odstranili so septum, ciste in žarišča. Tudi meni je bila postavljena diagnoza, da naj čim prej zanosim, zato so mi zdaj dali klomifen in držim pestke, da nama rata. Vsem ne4čakajočim želim veliko sreče in optimizma,. uspelo nam bo. user posted image user posted image user posted image user posted image
Mbee nekatere sploh nimajo vgnezditvene krvavitve, jaz jo obakrat nisem imela, tako, da se lahko zgodi, da jo tudi ti ne boš imela. Veliko sreče ti želim. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.6.2007 21:42:02   
Serendipity
Jooj kak bo še ta teden dolg ... Do 7 se mi bo še spelalo!! In kako ste ostale, ki (ne)pričakujete 5, 6, 7, 8, 9...? Jaz imam običajne znake kot pred user posted image , ampak me je že pošteno bolelo in špikalo od torka naprej, sem že mislila da se je tečka naročila za vnaprej. Ampak na srečo je ni bilo... user posted image  Upanje ostaja user posted image .

Mbee - tak sem vesela zate, da ti še res moram enkrat čestitat tudi tu!! user posted image user posted image user posted image ! Full sem vesela zate!!!! In ostale, vem da ti bomo kmalu sledile! Junij bo ceeel rozast!

Mateja81 - ko sem prenehala s tabletkami sem imela podobne probleme. No po posvetu z G, ki mi je navedla možne vzroke, sem ugotovila kaj je moj - preveč sladkarij user posted image  in se tem porušeno bazično-kislo ravnovesje, pa še kak dodaten vzrok (stres,...) in ... je vnetje tukaj. Koliko to vpliva na zanositev ne vem.

lara light user posted image user posted image user posted image  - kot so ostale povedale - tu smo, pozitivistke smo in znamo stati ob strani in bodriti! IN BO TI USPELO user posted image . Boš imela najčudovitejšega user posted image  user posted image  . Od zdaj naprej bo šlo samo še navzgor! user posted image user posted image

Lep pozdravček

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 179
2.6.2007 22:13:25   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Jasnaa

Jooj kak bo še ta teden dolg ... Do 7 se mi bo še spelalo!! In kako ste ostale, ki (ne)pričakujete 5, 6, 7, 8, 9...? Jaz imam običajne znake kot pred user posted image , ampak me je že pošteno bolelo in špikalo od torka naprej, sem že mislila da se je tečka naročila za vnaprej. Ampak na srečo je ni bilo... user posted image  Upanje ostaja user posted image .

pri meni ni zaenkrat še nobenih sprememb, za razliko od prejšnjih mesecev sem tokrat bolj mirna in ne tako nestrpna kot ponavadi...bom vse videli konec naslednjega tedna

Držim pesti za vse!!!!!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 180
2.6.2007 22:14:31   
kovič
Oj puce,
pri meni, še kar ni user posted image , upam, da je ne bo !
Glede na to, da sem že nekaj dni zelo "sitna" drugačne volje ( tako pravi moj ),da me je ta teden špikalo, drugih znakov nimam.
kaj mislite?
Ta teden sem imela zelo stresen teden v službi, šoli....mogoče je samo psiha, ne vem kaj bi lahko bilo !
Zelo si želim, da je ne bi bilouser posted image

Vsem user posted image želim lepo nosečnost ! Uživajte in se pustite razvajati !

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 181
2.6.2007 22:18:19   
sonček33
ojla, se še jaz dam na seznam za ta mesec - nočem da pride 21.6.
ravnokar sem popapcala klomifen, tako da zdej je samo še akcija
pol pa upam user posted image

(odgovor članu kovič)
Neposredna povezava do sporočila: 182
2.6.2007 22:18:42   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

joj, ki lepo: ta mesec je roza. To je definitivno moja barvauser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hmm

Kje ste renata nana, Sandra-4, neli77 in kovič??? Upam, da user posted image  ni prišla, da že teste delate in bo začetek junija kmalu obarvan roza!user posted image user posted image user posted image  Držim pesti!

Pa upam, da ne bo prehitro roza barve zmanjkalo, jaz sem namreč bolj na koncu spiska.user posted image user posted image user posted image

Sem prav vesela, da vam je tako všeč ROZA!!user posted image Naj nam le prinese to veselje, da se bomo lahko vanjo oddele!!! user posted image

hmm..in seveda da je ne bo zmanjkalo!! user posted image

lp
mlavla

(odgovor članu hmm)
Neposredna povezava do sporočila: 183
2.6.2007 22:20:58   
kepica
Ojla punce,
meni pa se že cel teden zdi, da me non stop nekaj ščipa in boli. Ne vem, ali je to od HSG ali kaj drugega. Na user posted image sploh pomislit ne upam, ker sem bila že tolikokrat razočarana. Če bom zdržala, bom test delala naslednji vikend, ker imam M dokaj neredne in je tam konec tedna zadnji čas, da jo dobim.
Jasnaa, je pri tebi po HSG ta mesec kaj drugače? Ne vem, od kod vsa ta bolečina in špikanjeuser posted image Ma, dobro no, tudi na wc ju sem kar precej, ampak si nikakor ne upam pomislit, da je mogoče le uspelouser posted image Kako je pri tebi? Kdaj boš delala test?

(odgovor članu kovič)
Neposredna povezava do sporočila: 184
2.6.2007 22:21:37   
mlavla
Junijske USPEŠNE borke

Naj ne pride  user posted image

01.06. - pin  v nove bojeuser posted image
02.06. - renata nana
02.06. - Sandra-4

02.06. - neli77 
02.06. - kovič
03.06. - Mbee  srečka nosečka user posted image
04.06. - nataša76

04.06. - nf 
05.06. - Tavi
05.06. - matejka78
05.06. - PC Baby
07.06. - pilot girl
07.06. - Jasnaa
07.06. - majčula
07.06. - PATRICIJA_22

07.06. - jurka6
08.06. - Anitka
08.06. - mlavla

08.06. - teejaa
08.06. - bumbum v nove bojeuser posted image
08.06. - Katja271  
?? .06. - Louisa
09.06. - kepica
09.06. - dolenjka
09.06. - lara light

09.06. - trma79
10.06. - **Nina**
10.06. - pikicaa25

10.06. - lunca69
10.06. - Pat74
10.06. - Larisa69
10.06. - kitka1
11.06. - luna68
11.06. - macka27
12.06. - maša82
12.06. - bela vrtnica 

12.06. - Mateja81
13.06. - bekyca
15.06. - SM10
16.06. - Paprika76

16.06. - TittyK
16.06. - amaya
17.06. - Katy\o/
18.06. - Galadriel
18.06. - kimmii
19.06. - daga11
19.06. - pina-1
19.06. - 80kaja
20.06. - HEL36
20.06. - Srčekgirll
21.06. - sonček33
23.06. - PAMELA
23.06  - ledenka
23.06. - monikap
23.06. - Jo@n
23.06. - aurora28
25.06. - ANIME
25.06. - andre3a
25.06. - sapi
26.06. - hmm
27.06. - florita
28.06. - tejč29
30.06. - meggie

30.06. - rebeca 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                          

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 185
2.6.2007 22:38:48   
Shani
Jasnaa še 5 dni....ja je daleč ampak sej bo. Pri meni se že od O pojvljajo čudni znaki... sokoz imam občutek, da bom dobila M, vsak dan me malo šrafa kot predno dobim M. No upam, da so najini znaki za user posted image . Mal me že mika, da bi kar kakšen test naredila, sej vem še 5 dni, pa tebe kej mika, kdaj ponavadi delaš test?

Kovič kdaj boš delala test, sej danes bi jo morala dobit?

Kepica - enako razmišljam, tudi jaz se kar ne upam razmišljati, da je uspelo, imam res čudne znake in me kar mika, da bi delala test že prej. No mal bomo morale še počakati.

No upam, da bo ta mesec rozast in se bomo preselile na temo februarčice. Držim pesti za vse  za debeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu kovič)
Neposredna povezava do sporočila: 186
3.6.2007 10:23:57   
**NiNa**
Živjo punce!
kepica - tudi jaz sem ravno ta mesec po HCG in tudi jaz imam podobne težave. Mene nekaj tudi križ boli, drugače pa nič posebnega , vse je enako kot pred user posted image . Ene punce pravijo, da se jim je cikel tisti mesec, ko so imele HCG malo skrajšal. Bomo videli, počakamo še en teden. Držim pesti, da je vama uspelo, ker jaz sem skoraj sto procentna, da bom mogla se mal počakat.
Mbee - čestitam -Želim ti lepo in mirno user posted image , ter zdravega in pridnega user posted image . Si spraševala kaj je z vgnezditveno krvavitvijo- večina punc je nima tako, da si lahko brez skrbi.
mlavla - ene user posted image  zate, ker si tako pridna in lepo urejaš seznamček- pa še tako lepo barvo si izbrala- želim ti, da bi lahko med prvimi pobarvala na roza tudi sebe
jasnaa in aurora tudi vama želim, da vama ta mesec roza prinese veselje

ravno tako velja vsem ostalim junijskim borkam- veliko optimizma in dobre volje user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 187
3.6.2007 10:35:34   
mlavla
**NiNa**- Tudi tebi iz dna srca privoščim ROZA barvo!!

Itak, jo vsem privoščim!!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 188
3.6.2007 10:50:13   
Mbee
no dons je D day in hudičevke ni....pa nobenega izcedka tudi ne razn povečan beli tok...baje je to normalno....počutim se pa zaspanouser posted image  pa sitnouser posted image  ampak je pa fletn k mam ta feeling v sebi, pa verjamem da bo vse o.k. tako kot bo tudi za vse vas....držim pesti za vse junijke....good luck bodoče mamice!!!!!!!!!

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 189
3.6.2007 11:09:40   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

hmm..in seveda da je ne bo zmanjkalo!! user posted image

O ne, to pa ne...sej po štacunah prodajajo barvo, jo bomo šle pa tja kupit!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 190
3.6.2007 11:10:34   
Fargesia
Mbee, zdej pa uradno...ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 191
3.6.2007 12:47:59   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: kepica
Jasnaa, je pri tebi po HSG ta mesec kaj drugače? Ne vem, od kod vsa ta bolečina in špikanjeuser posted image Ma, dobro no, tudi na wc ju sem kar precej, ampak si nikakor ne upam pomislit, da je mogoče le uspelouser posted image Kako je pri tebi? Kdaj boš delala test?

Pri meni je drugače le to, da me je začelo že nekaj dosti prej špikat. Vendar so mi na HSG-ju napovedali majhen procent možnosti zanositve, tako da ... No niham - med občutki da mogoče pa je kaj in občutki, da je bolje vse prepustiti času in počakati na dan D (oz dan Muser posted image ). Sicer so mi pa prsi ta mesec narasle za dobri 2 številki ziher, se mojemu samo smeji user posted image  ...

Test..hm, ne vem - tako mi ni da bi bila razočarana, da bom kar počakala kak dan po M in šele takrat sprobala srečo. Pa ti?

TI DRŽIM PESTI - HSG ITAQ DELA ČUDEŽE.. Bi bilo cool, da bi tudi nama ratalo po HSG-ju user posted image user posted image

Good Luck Girls!user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 192
3.6.2007 13:46:13   
amaya
Jaz pa čutim, da je ta mesec PRAVI!!!! Čestitam vsem nosečkam in tistim ki še boste.user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 193
3.6.2007 16:39:12   
Naša črtica koraka
Punce,
ta mesec nisem na vašem seznamu, pa to ne pomeni, da ne navijam za vas!

Mi je pa nekaj prišlo na misel, in sicer o barvah in simbolih seznama.

Vemo, da so barve pomembne malenkosti v življenju, prav tako simboli. In kaj žalostno in upanje jemajoče je bil črn in poln user posted image  seznam iz prejšnjega meseca. Večina nickov je bila v barvi žalovanja in še solze ... pa saj ni nihče umrl! Samo uspelo ni - tokrat! Ampak prej ko slej bo! Upanje, optimizem, spodbuda, tak seznam bi bil manj srceparajoč.
Saj je res, da ko ne uspe, da se počutiš user posted image ,
ampak ta grozni dan mine, spet prihajajo dnevi, novi dnevi O in user posted image user posted image  !

Kaj pravite?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 194
3.6.2007 16:54:49   
mlavla
Junijske USPEŠNE borke

Naj ne pride  user posted image

01.06. - pin  v nove bojeuser posted image
02.06. - renata nana
02.06. - Sandra-4

02.06. - neli77 
02.06. - kovič
03.06. - Mbee  srečka nosečka user posted image
04.06. - nataša76

04.06. - nf 
05.06. - Tavi
05.06. - matejka78
05.06. - PC Baby
07.06. - pilot girl
07.06. - Jasnaa
07.06. - majčula
07.06. - PATRICIJA_22

07.06. - jurka6
08.06. - Anitka
08.06. - mlavla

08.06. - teejaa
08.06. - bumbum v nove bojeuser posted image
08.06. - Katja271  
?? .06. - Louisa
09.06. - kepica
09.06. - dolenjka
09.06. - lara light

09.06. - trma79
10.06. - **Nina**
10.06. - pikicaa25

10.06. - lunca69
10.06. - Pat74
10.06. - Larisa69
10.06. - kitka1
11.06. - luna68
11.06. - macka27
12.06. - maša82
12.06. - bela vrtnica 

12.06. - Mateja81
13.06. - bekyca
15.06. - SM10
16.06. - Paprika76

16.06. - TittyK
16.06. - amaya
17.06. - Katy\o/
18.06. - Galadriel
18.06. - kimmii
19.06. - daga11
19.06. - pina-1
19.06. - 80kaja
20.06. - HEL36
20.06. - Srčekgirll
21.06. - sonček33
23.06. - PAMELA
23.06  - ledenka
23.06. - monikap
23.06. - Jo@n
23.06. - aurora28
25.06. - ANIME
25.06. - andre3a
25.06. - sapi
26.06. - hmm
27.06. - florita
28.06. - tejč29
30.06. - meggie

30.06. - rebeca 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                           

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 195
3.6.2007 16:57:38   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Punce,
ta mesec nisem na vašem seznamu, pa to ne pomeni, da ne navijam za vas!

Mi je pa nekaj prišlo na misel, in sicer o barvah in simbolih seznama.

Vemo, da so barve pomembne malenkosti v življenju, prav tako simboli. In kaj žalostno in upanje jemajoče je bil črn in poln user posted image  seznam iz prejšnjega meseca. Večina nickov je bila v barvi žalovanja in še solze ... pa saj ni nihče umrl! Samo uspelo ni - tokrat! Ampak prej ko slej bo! Upanje, optimizem, spodbuda, tak seznam bi bil manj srceparajoč.
Saj je res, da ko ne uspe, da se počutiš user posted image ,
ampak ta grozni dan mine, spet prihajajo dnevi, novi dnevi O in user posted image user posted image  !

Kaj pravite?

Veš tudi jaz sem že premišljevala, da bi seznam oddela v druge barve... no in to sem ravnokar storila..seveda so dobrodošle kritike, želje...
Rdečo barvo pa sem izbrala, ker pač simbolizira prihod user posted image ..no sporočite če se strinjate...
user posted image  pa sem vstavila na koncu, zato ker ga takrat res potrebujemo!!!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 196
3.6.2007 17:44:23   
Lupita
Mlavla super!!! Sploh objemček je zakon. Takoj izgleda bolj spodbudno! Jaz sem za in nimam pripomb. Ni me na seznamu, ker najprej nisem želela več gor potem pa sploh nisva bila pridna takrat, ko bi morala bit...

Drug mesec...user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 197
3.6.2007 18:31:06   
Serendipity
user posted image
Jap..objemček in rdeča barva - barva nepričakovane M in vseeno še barva strasti .. hehe, saj strast pripelje do user posted image  in user posted image . Dva simbola. Negativen in pozitiven. Objemček je pa full fajn. To je to, kar rabimo ko pride naša hudičevka!

Hehehe - se opravičujem nakldanju - se pravkar učim za izpit književnost (simbolizem in ekspresionizem) pa v vsem najdem neke simbole in jih analiziram.. user posted image  (No, in zato tudi stalno visim na netu, namesto da bi se učila user posted image user posted image )

Dajmo punce! Ta mesec razturamo z roza barvo!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 198
3.6.2007 19:22:34   
mlavla
no , vidim, da nisem osamljen študijski primerek..tudi jaz se namreč učim in sicer pravo...

lp
mlavla

ps:pa hvala, za dobro sprejet simbole

Neposredna povezava do sporočila: 199
3.6.2007 19:51:59   
aurora28
Ojla!

Danes sva bila z mojim možekom na krstu mali Niki. Sva bila namreč krstna botra in boter. user posted image Joj kak je ta dojenček lep, sem jo tak stiskala k sebi in je bila zelo pridna, sploh se ne joka kadar je pri meni user posted image user posted image , pomeni, da že imam čut za otročke. Zdaj pa moram dobiti sam še svojega, pa bo vse super. Punce jaz vam ne morem povedati kako jaz hrepenim po otročku, jaz si ga tako želim, da se včasih ozrem v nebo in prosim bogeca, da mi da enega user posted image . A sem smešna? Joj tako si ga želim user posted image user posted image , da sem zelo neučakana, ko čakam iz meseca v mesec.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?