Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
ciao punce....Končno, po 1 ss in 1 IMN se vam tudi jaz pridružujem v boju in upanju, da moje ne bo 28.06. Od 13 do 17.6 bomo mogli intenzivno delati na temu (ker bom imela takrat ovulacijo) in upajmo da bo vse OK ne glede na to, da mi je po IMN ostal samo levi jajcevod.
Se tudi k vam selim, prej sem bila še majčevka, zdaj pa grem v junijke. No , če me sprejmete? Moje tečke ne pričakujem 23.6. Držim pesti za vse, da čimprej zagledamo in bomo vesele in debele .
Jaz imam pa velike probleme z t.i. vnetji oz glivicami in bom znorela! Sedaj dva meseca ne jem tabletk in NE čakam na glupo , ampak imam že dva meseca nekje teden ali 10 dni pred vnetje. Bila sem ful napihnjena imela občutljive bradavice in potem se je izkazalo da je prišlo vnetje. Itak sem že prej imela probleme ampak sedaj pa že drugi mesec zapored!!!! Sej to ni normalno?
A ima katera druga tudi pogosta vnetja in ali lahko to morebiti preprečuje zanositev??? help me
Pozdravljene vse junijke ki čakate ta mesec . Tudi jaz sem se preselila k vam in si močno želim zagledati saj bi bil že čas in te packe ne pričakujem 25.6.Dajte še mene na seznam. Vidim da je ena že srečka in ji čestitam in želim zdravo nosečnost. Upam da bo ta seznam poln samih .
Mbee, čestitam!! Lepo nosečnost ti želim in čudovitega !!!
Drage punce, sporočam, čeprav imam endometriozo in so krvavi izcedki več kot teden dni pred pogosti, zgleda, da je to to in da moram v nov, julijski krog. Torej, veselo na delo. In več sreče zame in za vse vas, ki si to srčno želimo prihodnjič! (oz. za vas, ki ste še v "igri" za Junij, še ta mesec) Topel objemček! Lara
Pozdravljena Lara light! Mene nekaj zanima, napisala si, da imaš endometriozo in sama jo imam prav tako, pa me zanima imaš ti kakšne znake, se ti je kaj hormonsko ravnovesje spremenilo, ker meni se je full vse skupaj zmešalo in zato mi je zdaj G dal klomifen. Si ti že bila na operaciji?
Aurora28, pozdravljena! Lani po naključji so mi odkrili cisto, letos konec jan sem imela laparo. Odstanjena cista in dve večji žarišči, diagnoza razširjena endometrioza in čimprej zanosit. Imam težave z doooolgimi menstruacijami, zelooo bolečimi, težko vem kdaj je O, slabo mi je pri vožnji v avtu (nikoli prej). A poleg tega sem nepričakovano izgubila službo, imela dve smrti bližnjih, da ti ne znam opisat, kaj je od neravnovesja hormonov, kaj od ostalega neprijetno hudega. Vsekakor ostajam sončna pozitivka, verjamem, da bo kmalu vse bolje in da dobiva malo pikico . Sedaj sem v tretjem krogu s K, začnem čez par dni, ker sedaj imam le izcedke in ni še prava . Če ne bova uspela naravno, kar si srčno želim, bom šla na postopke za umetno. Drgače organi obeh OK, norm. ovulacije tudi brez K, spremiji Ok, materinca brez pregrad, sluznica debela in primerna. Sem mirna in poskušam čim bolj normanlo živet, kaj pa naj drugega. Vsak nasvet kaj še lahko storim prav pride. Hvala vsem, lupčka za lep vikend, Lara
lara light - pozdravljena med nami..hvala ker si nam podelila svojo bolečino. Pomagamo ti lahko s svojimi spodbudnimi besedami in to je pravo mesto...saj smo tukaj na forumu le pozitivni ljudje (vsaj tako čutim)..oglasi se še kaj... glede seznama: zaenkrat te nanj še nemorem uvrstiti, saj če sem te prav razumela je ne pričakuješ šele v juliju...