|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vprašanje za ABBY
18.10.2004 11:38:29   
VALENTY
Oj,se mi zd,da imaš kr veliko izkušenj glede bolečin in me zanima;če mi lahko poveš kako je bilo pri tebi po prvem porodu.V mislih imam men.:hudicek: Jaz je po 9 mes.še vedno nimam,imela sem pred enim tednom full bolečine,ki so sedaj popolnoma izginile.Men.:hudicek:še vedno ni.Imaš mogoče podobne izkušnje?!! Kak odg. bi mi zelo prav prišel.
Hvala!:rozica::ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vprašanje za ABBY
18.10.2004 19:08:37   
Abby
Rodila sem 8.4.2002, m sem pa dobila 16.1.2003, potem ko sem bila že vsa iz sebe pri g., ker sem se ustrašila, da sem spet noseča, pa bi bilo prehitro. Pred nosečnostjo sem imela precej boleče m z različnimi vmesnimi krvavitvami, po porodu se je pa vse to uredilo - ni bolečin, niti ovulacijskih krvavitev, so pa včasih menstruacije precej močne. Sem pa imela res nekaj težav po porodu, preden sem dobila m, ker se spomnim, da je g iskala z UZ cisto na jajčniku, pa je k sreči ni bilo.
Bolečine so lahko tudi zaradi vnetja, zato ni slabo stopiti na kakšen pregled.
Upam, da se bo vse uredilo.
:) :) :) :) :)

(odgovor članu VALENTY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vprašanje za ABBY
19.10.2004 7:09:16   
VALENTY
Dobro jutro!
Hvala ti za odg. Mogoče bo pa res treba it k G. Včeri me je spet mal špikal,pa nehal,dons je pa vse o.k. Je pa res da me skoz neki na WC tiši.Drugač sem jaz imela vedno boleče m.:hudicek:tud po prvem porodu,zato mi sploh ni jasno:zmeden: kaj se zdej dogaja.Po prvem porodu sem dubla m. že po 6 m. brez kakršnih koli bolečin,m.so ble pa vseen boleče. A mi lohk še napišeš zakaj oz. od kod sta prišle z G. na to, da imaš lahko cisto?
Lp:ups::zmeden2:

(odgovor članu VALENTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vprašanje za ABBY
19.10.2004 10:45:34   
Abby
Mislim, da sem imela neke bolečine, pa m ni bilo od nikoder. Sicer pa sem 6m polno dojila, z dodajanjem pa 2leti in pol, to pa tudi lahko vpliva na ciklus.

(odgovor članu VALENTY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vprašanje za ABBY
19.10.2004 10:56:32   
VALENTY
Jaz ga še vedno dojim (9mes)in tudi drugo hrano že je.Bo res najbolš,da mal pokličem in prašam.Hvala ti za odg.
Lp:)

(odgovor članu VALENTY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?