Vprašanje za ABBY (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

VALENTY -> Vprašanje za ABBY (18.10.2004 11:38:29)

Oj,se mi zd,da imaš kr veliko izkušenj glede bolečin in me zanima;če mi lahko poveš kako je bilo pri tebi po prvem porodu.V mislih imam men.:hudicek: Jaz je po 9 mes.še vedno nimam,imela sem pred enim tednom full bolečine,ki so sedaj popolnoma izginile.Men.:hudicek:še vedno ni.Imaš mogoče podobne izkušnje?!! Kak odg. bi mi zelo prav prišel.
Hvala!:rozica::ups:

Abby -> Vprašanje za ABBY (18.10.2004 19:08:37)

Rodila sem 8.4.2002, m sem pa dobila 16.1.2003, potem ko sem bila že vsa iz sebe pri g., ker sem se ustrašila, da sem spet noseča, pa bi bilo prehitro. Pred nosečnostjo sem imela precej boleče m z različnimi vmesnimi krvavitvami, po porodu se je pa vse to uredilo - ni bolečin, niti ovulacijskih krvavitev, so pa včasih menstruacije precej močne. Sem pa imela res nekaj težav po porodu, preden sem dobila m, ker se spomnim, da je g iskala z UZ cisto na jajčniku, pa je k sreči ni bilo.
Bolečine so lahko tudi zaradi vnetja, zato ni slabo stopiti na kakšen pregled.
Upam, da se bo vse uredilo.
:) :) :) :) :)

VALENTY -> Vprašanje za ABBY (19.10.2004 7:09:16)

Dobro jutro!
Hvala ti za odg. Mogoče bo pa res treba it k G. Včeri me je spet mal špikal,pa nehal,dons je pa vse o.k. Je pa res da me skoz neki na WC tiši.Drugač sem jaz imela vedno boleče m.:hudicek:tud po prvem porodu,zato mi sploh ni jasno:zmeden: kaj se zdej dogaja.Po prvem porodu sem dubla m. že po 6 m. brez kakršnih koli bolečin,m.so ble pa vseen boleče. A mi lohk še napišeš zakaj oz. od kod sta prišle z G. na to, da imaš lahko cisto?
Lp:ups::zmeden2:

Abby -> Vprašanje za ABBY (19.10.2004 10:45:34)

Mislim, da sem imela neke bolečine, pa m ni bilo od nikoder. Sicer pa sem 6m polno dojila, z dodajanjem pa 2leti in pol, to pa tudi lahko vpliva na ciklus.

VALENTY -> Vprašanje za ABBY (19.10.2004 10:56:32)

Jaz ga še vedno dojim (9mes)in tudi drugo hrano že je.Bo res najbolš,da mal pokličem in prašam.Hvala ti za odg.
Lp:)

Stran: [1]