|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: najdeni oče
4.5.2007 13:29:55   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Bobrica
Ja želim si ga spoznati, rada bi vedela kaj o njem,

Glede na to, da si stara 29 let ne dvomim, da ne bi znala vspostaviti kontakt. Predvsem pa ne prikrivaj in ovinkari. Ko boš z očetom v stiku bodi odkrita.

Predlagam naslednje:
1. pokliči ga po telefonu.
2. predstavi se, čigava hči si in če se spomni tvoje mame (kdaj in kje sta se srečala)
3. dogovori se za srečanje in namigni, da ti je tvoja mama dala njegov naslov
4. ostalo mu bo hitro potegnilo.

Aja. In če pride to tega se ne reče "Jaz sem pa vaša hči" ampak se reče "Jaz sem pa tvoja hči".

.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 4.5.2007 13:31:27 >

(odgovor članu Bobrica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.5.2007 17:02:27   
Bobrica
Aja. In če pride to tega se ne reče "Jaz sem pa vaša hči" ampak se reče "Jaz sem pa tvoja hči".

jojjjj prav o tem se tudi razmišljala.....
starše se v sedanjem času seveda tika, ampak neznanca, pa čeprav je tvoj oče pa ne vem no, ......

Zakaj pa misliš, da bi mogla it na ti? user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.5.2007 17:40:08   
bamby

Če sta se z mamo o tem že pogovarjali, potem je najboljša rešitev ta, da ti pri tem pomaga mama. Naj ga pokliče ona. Sibil ti je lepo predlagala. Očitno je prišel čas, da se zadeve razčistijo. Kako bo biološki oče reagiral, boste hitro videli, ker po moje te bo hotel spoznati. In če se bo odvijalo pozitivno, boš prav gotovo spoznala tudi njegovo družino. Bo pa seveda šok za vse!!!
Glede očima pa ga obe z mamo dobro poznata, da vesta kako z njim ravnati. Ali mu povesta takoj in ga vključita v to, čeprav se zna zgoditi, da mu to sploh ne bo všeč, zato predlagam previdnost. Ali pa ga za nekaj časa pustiti ob strani in mu malce kasneje o tem povedati in mu obrazložiti.
Vsekakor ti želim srečo in ti želim, da se ti srečanje dobro izteče!!! Pa kaj poročaj, kako si se odločilauser posted image .

(odgovor članu Bobrica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   [Brisano sporočilo]
6.5.2007 10:16:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
9.5.2007 19:27:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Bobrica

Pozdravljene RR-jevke.
Bi mi pomagale z vašim mnenjem glede ene malo bolj nerodne situacijeuser posted image
Namreč, pred kratkim sem izvedela, kdo je moj očeuser posted image
Vem kje živi, kako mu je ime in da ne ve da obstajamuser posted image
Seveda bi ga rada spoznala...ampak me je strah.
1. Ne morem kar pozvonit na vrata in reči "Dober dan, jaz sem pa vaša hči"...ali pa "dober dan, jaz sem pa hči od vašega moža"
2. Ali se vam zdi po vsem tem času (29 let) fer do njega se pravi očeta, do mojega očima, (ki mimogrede tudi ne ve kdo je ta oseba) in do moje mame drezat v to?

Full sem v dilemi, pa še pogovarjat se nimam s kom o temuser posted image  

Kot bi brala lastno zgodbo. Jz se še nisem opogumila da bi stopila pred njega, ker vem, da bom nanj izlila vso jezo, bes in žalost. Za razliko od tvojega biološkega očeta, moj zame namreč že 26 let ve, pa me ni prišel niti 1x pogledat. S svojo ženo in otrokom je "pobegnil" v Švico. Ja, poročen je bil in varal...

< Sporočilo je popravil caffee -- 9.5.2007 19:37:22 >

(odgovor članu Bobrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
2.8.2007 19:25:21   
LoCa
ojla, Bobrica! sej maš tle že tolko nasvetov. js bi se najprej z mamo pomenla, rpedvsem zakaj te je očetu zamolčala. lahko ma dobre razloge. moj fant nima očeta in niti ne ve kdo je, pa ga tudi ne zanima, ker je pač dobil vso ljubezen od mame in staraih staršev. če te to muči je boljše da pol očetu kako pismo napišeš. in če ne dobiš nobenega odziva je to vseeno boljše kot pa da v sebi še naprej tuhtaš kdo je in podobna vprašanja, k bit e samo žrla. prjatelj tut ni mel očeta, ma očima, sam oče je vedel zanj, tut neko preživnino je plačeval, je mamo pustu tkoj na začetku. nikoli ni zgledalo da bi bil kaj preveč zafrustriran zarad tega, sam js sm pač ga dobro poznala in vidla problem. leta po tem je kontaktiral očeta, in ni blo vse skupi noben bau bau. nista zdej glih v stikih,je pa spoznal polsestro in ugotovu da mu je blazno podobna. in se mu je pač z duše odvalila neka senca. ni torej bistvo al bosta potem v stiku al karkoli, sam da pač poveš svoje. karkoli očitat itak nima smisla. ne pozabit pa da si tut ti pomembna, ne samo on. in če čutiš da imaš pravico vedet in si želiš, pol just go for it user posted image . pismo, bi sj reklauser posted image . glede očima so pa ti povedali že. js mislim, da bi te razumel. noben ne more nadomestit tistega odnosa k se je med vama razvil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.8.2007 21:16:11   
muška
Kot prvo, obnezno ga moraš tikat!!!

Kot drugo pa, pomeni se s tvojo mamo in očimom, povej jima kaj ti leži na duši, očimu daj vedet, da je on tvoj oče, da je vedno bil in vedno bo; ampak da pa si normalno da želiš spoznat še drugi del sebe.

Srečno in javi nam, kako se bo izteklo user posted image

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
3.8.2007 8:29:28   
caillou
Bobrica, je že kaj novega ?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?