beba76
|
Kavo sem si skuhala, zaj pa čaka, da vam napišem, kar moram, pa malo sem že vmes porihtala, tak da bo menda mrzla, ko pride na vrsto - bom pa lepa! Tia se je zbudla s kilo žnodrov okrog nosu in še zaj je taka, ker še nisem uspela prit do vode. Pa itak se bo drla, ko ji bom to pucala. Res ji je ogromno priteklo iz nosu. Spala je pa pol po svečki super, prej pa sem 13 krat v eni uri šla do nje Pa zaj tudi zgleda dobre volje, tak da menda bo. Pa še kašlja manj, je menda moj domači sirup pomagal TANYKA, tak to je, ko maš 4. Malo si pač bolj strogi, pol maš pa mir in lahko kofetkaš, čvekaš po telefonu ali na forumu v miru. Dokler se ne najde kakšna, ki ji gre v nos, da veliko postov napišeš in pol ona nima časa vsega prebrat . Tepa greš na drug forum, pa maš mir Glede položnic pri nas vse plačam jaz, pazen leasinga za avto. S tem seveda skoraj spraznim svoj račun, ko pa grem pol v trgovino, pa veselo vlačin mjegovo kartico. Pa še mi do zaj ni nič rekel, ker itak ve, da nikdar nič ne zagonim brezvez, pa ne kupujem nekaj, česar ne rabimo (no ja, v soboto sta mi v Hoferju dva kufra v vozek padla ). Tak da glede financ pri nas nimava to je moje, to tvoje ampak je tak, z moje strani seveda: kar je tvoje je moje, kar je moje pa tebe en drek briga . Ne, se se hecam. Mava vse skupno in ko pri enem sfali, da drugi brez debate in vprašanj ali očitkov. Sem pa jaz prejšnji mesec tak zabluzila, da nismo plačali niti ene položnice in zaj kar opomini vrejo . Sem EU malo preveč naštepala . No, za ta mesec sem kartico skrila, tak da bom poravnala vse položnice za nazaj, pa seveda tekoče tudi - upam, da mi uspe. S@NTA, moj je včetaj računal, za kolko morajo na prikolici od čolna premakniti prednje kolo, da se bo težišče premaknilo iz ne vem kje, ne vem kam . Mater, mam pametnega deda . Sem ga hecala, da je Einstein2, pa mi je odgovoril, da je Zveistein A sem zadosti natvezila? Grem otroku nos spucat, mu jesti dat in kavo spit, pol pa spet malo pridem med vas Sem prava mam, da najprej forum porihta, pa pol dete
|