|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
4.7.2007 8:13:38   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

TANYKA, jaz sem za dieto, samo mi obljubi, da bož zdržala dva tedna! Da boš grešila, to itak vem, samo dva tedna probaj vztrajat, prosim. Treba malo med hujšarce napisat, tam se še menda kera najde user posted image

O.K

Bom napisala na forum hujšanje

Sem že  evo link  http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1657267&mpage=1&key=&#1657274

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 4.7.2007 8:23:42 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
4.7.2007 10:47:17   
beba76
Sem se že prijavila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje dete trenutno spi, je pa fuuul prehlajena, pa občutek mam, da jo vse boli, ker samo jamra in javka, prej sem ji privoščila eno svečko in jo dala pančkat. Naj se revše malo malo spočije.

A dnes kaj kuhate? Meni tak ni, da sem se odločila,da za Tio skuham juhico, jaz bom pa samo dve trdo kuhani jajčki - se že na dieto pripravljam user posted image Gal pa itak je v vrtcu in ko bo prišel domov, bova že našla kaj primernega v hladilniku. Uf, je fajn, ko so tavelki otroci na počitnicah - še kuhat ni treba.

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
4.7.2007 11:17:20   
TODI
Halo babe!!

Ja dieta, jaz sem na ločevalni, vendar ko se vrnem z dopusta bo verjetno tudi padla tale bebina, ker ni variante, da bom na dopustu( polpenzion) držala.

Tako da tam konec julija ali pa začetek avgusta.
Držim pa pesti, da vama uspe, saj ni tako težko, sam odločit se moraš in potem bit malo trmast!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
4.7.2007 13:57:45   
beba76
Zunaj tako kislo vreme, pa nobene tu gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ki te ste vse?

Naša princeska je šla spat, ker je bla že čist fertik. Pa ne vem, če jo kaj boli al kaj je z njo. Kar jokca in jokca. Prej je kakala in je blo take čudne barve - na vijolično je vleklouser posted image Do jutri še počakam, pol grem pa do dohtarja, če ne bo sprememb. Spala je ponoči vredu, tudi je normalno, a ji nekaj fali. Vem, da jo tudi zobek matra, ker niti odpre ne ust, ko greš zraven, tak da je menda še to malo pripomoglo k vsemu. Ma, ne vem, boga je v glavnem...

Ve pa menda spite, ko tak fajn dežek pada. Saj jaz bi tudi, pa se mi ne splača, ker bo treba kmalu v vrtec po Galauser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
4.7.2007 14:10:13   
TODI
Beba a ste slučajno jedli borovnice?? Po njih imajo tak kakec, no ja vsaj naša ga ima vsaj dva dni.

Drugače pa jaz vsake tolk pridem na RR, sam mi Loti ne pusti, še ni zaspana, tako da bom mogla še nekaj časa počakati, preden začnem čvekati.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
4.7.2007 14:27:15   
S@nta
Toti dežuser posted image
ampak po eni strani je pa fajn, ker bom vsaj kaj bo bajti pospravla, moja moška sta šla po mlekeca pa kruheca, jaz pa muziko na full pa pucam, aja pa tu pa taM  še mal tu gor poškilim, da si odpočijemuser posted image

alo, kaj bote te hujšale, življenje je treba uživat,

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
4.7.2007 14:27:26   
Tanyka
Ahoj

Ja jaz sem res sedaj malo dremuckala zraven Reneja, samo kaj ko Lara vsake toliko nekaj kliče mama to mama ono,.....................................
........................
Sem rajši kr vstalauser posted image

Beba mogoče je res zobek.Rene je imel drisko bolj tak na vijolčno, smrdelo pa je ko user posted image .
Kaj pa če jo uhica boli?Si probala odzadaj za uhico malo prijet?
Upam, da se čimprej porihtate, če pa je vreme tudi tako, da sploh ni čudno, da so otroci sitni, bolaniuser posted image user posted image
Take temperaturne spremembeuser posted image user posted image

Mene pa nekaj živci dajejo sem tečna 100 na uro.Samo se derem,................user posted image user posted image user posted image
Pol ko pride moj grem v Mb na eno kavico pa malo po trgovinah-morem malo odklopituser posted image

No tipkajte kaj-jaz čekiramuser posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
4.7.2007 14:55:31   
beba76
Uh, ti si pa prvoščiš, to s kavico mislim. Ja, pa to spanje zdaj tudi. Pol pa si še tečna zravenuser posted image Pridi do mene, se še najde kak Apaurinček, da se skulirašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eh, pa že če bi me vidla, bi te takoj vse minilo, ko bi ti kako norost povedala. Brez tablet. Pa pazi, da ne zapraviš preveč danes, še kaj za na morje prišparaj

Jaz danes nič ne jem, ker sem včeraj preveč požrla. Zaj bo pa moj prišel domov in gledal, če je kje kak pisker na štedilniku. Pa ni nič, ker sem samo za Tio juho skuhala in kar je ostalo sama pojedla, to pa je blo vse od mojega dela danes user posted image user posted image

Misliš, da bo zobek? Da bomo prehiteli Kimija?

Moram it, ker mala nekaj buta v posteljico, da kje vun ne pride. Pa kiha 100/huser posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
4.7.2007 15:05:34   
Tanyka
Moj bo verjetno danes tud imel na štedilniku napisano-Praznik delauser posted image user posted image user posted image .Ta je pri nas večkrat.Pa saj hodi na toplo malico za otroke pa je tak skoraj vsak dan juha ali kaj podobnega.Skratka to kar rada jetauser posted image user posted image user posted image
Jaz pa itak nisem potrebna nobene hrane, ker imam itak preveč zaloguser posted image user posted image user posted image .

Se bom morala odpravit k zdravniku, da mi da nekaj blagega za živce-ko me primejouser posted image user posted image user posted image

Drugače pa ja, moram nekaj kratkih hlač nabavit, obleko za na plažo, kake primerne kopalke,..................
................................
...............................

telefon.....................

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 4.7.2007 15:06:35 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
4.7.2007 15:08:02   
Tanyka
S@nta-ti pa fejst pucašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
4.7.2007 15:10:00   
S@nta
user posted image user posted image user posted image
čakam, da se pod posuši

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
4.7.2007 15:10:36   
S@nta
vidiš pa tudi vseuser posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
4.7.2007 15:33:34   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: S@nta

vidiš pa tudi vseuser posted image

Sem nonstop prisotnauser posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
4.7.2007 16:20:45   
S@nta
kaj te lažeš,zaj nisiuser posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
4.7.2007 20:25:11   
beba76
S@NTA, jaz sem tudi bla pridna in sem vse pomila po tleh, moj je mel pa otroke in je Tii parkrat rekel, joj, da si pa dosadna danes. Halo, kaj prej, ko sem jo pa mela jaz je bla pa čist pridna?? Dedi...user posted image

Toliko, da sem se vam oglasila, mogoče pridem pol kaj na čvek, ker Tia spi in ne spi - v eni uri sem šla 13x k njej, moj je pa itak spet pri gasilcih. Ja pa kaj bo doma, ko pa so deca dosadni user posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
4.7.2007 20:30:05   
S@nta
Pridna beba, če že kaj pametnega skuhala nisiuser posted image
mi že tud spimo, pa ravno slišim, da se je moj prpelal.
grem gledat, če ima kaj zameuser posted image
ja, glede dedov, me mamo pač jeklene živce, mi moj večkrat reče, da občuduje moje potrpljenje, ker mamo doma namreč enga vlkega živca.
no, ti ki imaš kar 4, pa kapo dol pred tabouser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
4.7.2007 21:32:31   
beba76
Kapo dol, pa na kolena!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skuhala res nisem nič, sem nama pa pol naredla tako specialiteto, da si je moj prste lizal. Šla na vrt, potrgala male paradižnike (tiste okrasne), jih oprala, razpolovila, izdolbla semena in jih pomešala s tuno iz konzerve, pol pa to nafilala nazaj v paradižnikove "lupince". Njamiiiii!!!! Kuhanje sicer to spet ni blo, je blo pa fino! Jutri mam pa v planu ACE PECIVO spečt, da za danes notri prinesem. Upam, da bo Tia zdrava in pridna in da bom mela malo več volje, kot danesuser posted image user posted image . Moram malo pobrskat, če mam še kaj delodiša doma, da zjutraj vzamem eno dozo, pol pa ziher bo.
Joj, mam pametnega deda!!!!!!!!!!!!! Sedi v dnevni in ma prd sabo papir in si je narisal neko skico, zraven pa f1, f2, f3, f4.....(to so neke kao oznake), pa ga vprašam,kaj dela, pa pravi: nekaj računam, fizika, lubica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ga kar poslala nekam in odšla za kišto k vam, ker je prepameten zame. Najbolj pa me je razkuro, ker nisem dobila odgovora. Kaj pa vem, kaj vse bi lahko bli ti njegovi F-i?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, Snta, itak ti je nekaj prineso - med noge ga poglejuser posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
4.7.2007 21:34:26   
beba76
MOJ JE PRAVI FIZIK! SI JE ŽE PO DRUGI LIST PRIŠEL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
4.7.2007 21:36:23   
S@nta
user posted image user posted image user posted image user posted image Zaj se je v kopalnco zaprl, da se porihta zameuser posted image
aja, pa juhico si je zaželel,če mu jo lahko pogrejem.
zahtevn pa res niuser posted image
pa kaj si te tak zamerljiva, saj pa te veš, da fizika ni za babe, me smo za štedilnikuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
4.7.2007 21:37:07   
S@nta
daj mu ti to raje na računalnik naredi, bo prej

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
4.7.2007 21:39:59   
S@nta
aja, pa ni mi samo ono med nogami prneso, ampak tudi čokolado pa bresvice, mnjami

lahko sam ugibaš, česa se bom prvo lotlauser posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
4.7.2007 21:45:16   
beba76
Čokolade po moje ni več....user posted image  A pol ti ne greš na dieto?
Je pa res nezahteven. Raje povej, da je bla pr vas danes tudi lenoba na obisku in si samo juho skuhala, tak da drugega itak nebi dobil user posted image  Juho sem pa tudi jaz naredila user posted image

Pol zaj tak greš v posteljo, če se tvoj že rihta.user posted image

Me je moj prišel vprašat, če vem, kaj je računal. Pa sem e naredla, da ga ne čujemuser posted image  "pa nič" je bil odgovor in je šel.... Saj maš prav, kaj mi bo o fiziki razlagal, ko pa to nima vez a šporhetom, kuhlo, coto, peglo.....user posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
4.7.2007 22:00:44   
S@nta
Nikol si nisn misla,da bo to rekla,ampak TRENUTNO ne rabim diete,mam dobrega fitnes trenera, pa komaj 10 mescov je star
ej,zaj si me pa dobla, res sn sam juho skuhala, je blo še meso od včerajuser posted image

jap, počasi pa res grem k njemu, se grem še prej jaz mal porihtatuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
4.7.2007 22:03:26   
S@nta
ej, daj vprašaj te kaj je računal, je mene naredo radovednouser posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
4.7.2007 22:08:08   
beba76
Mladi Einstein na delu user posted image user posted image user posted image  Saj mi bo itak se sam pohvalouser posted image

Grem zaj spat, ker sem zmatrana od kuhanja pa teh reči.

TANYKA, danes sem te pa prehitela user posted image user posted image

Lahko noč vsem!

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.