|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.5.2007 15:28:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
   RE: avguštine
13.5.2007 19:42:57   
goda13
user posted image dočakam tekom tednauser posted image

Hvala za čestitke

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 452
13.5.2007 22:16:07   
sončnica13
user posted image user posted image user posted image za  user posted image  

bambina-Nik se zahvaljuje za voščilo!

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 13.5.2007 22:17:47 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.5.2007 22:21:51   
sončnica13
Sn neki zabluzila!!!

V

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 13.5.2007 22:25:16 >

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.5.2007 22:48:04   
sončnica13
Ojla goda!
Kako se počutiš zdaj ko si eno leto starejša?

No, sicer grem pa jaz kar spat, ker sem že ful crknjena.

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 13.5.2007 22:57:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 455
   [Brisano sporočilo]
13.5.2007 23:27:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 456
14.5.2007 8:53:51   
goda13
MAŠA vse najboljše za 9 mesecev. Kimi ti pošilja 9 poljubčkov

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 457
14.5.2007 9:24:25   
beba76
Sem v soboto popoldan in bčeraj štrajkala, ker smo meli obiske in grozne zobne bolečine, danes je pa nov teden in je vse boljše!user posted image

Tia je šla pravkar spat, ker je vstala ob 6user posted image

GODA, VSE NABOLJŠE!!

NIK VSE LEPO ZA 9 MESECEV!

MAŠA, VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 458
14.5.2007 9:25:30   
goda13
ojla beba

Sam, da si bolje.user posted image Hvala za čestitke.

Neposredna povezava do sporočila: 459
14.5.2007 13:46:25   
beba76
Naša punčara je tudi skužila, kako se hodi! Najprej se je začela s hojico premikat, včeraj pa sva jo dala na nogice in je počasi stopicala user posted image user posted image user posted image

Smo bli danes od pol 10 do zdaj brez elektrike.Pa mi je vse falilo. Nisem mogla skuhat, usred dela mi je računalnik in seveda vse ostalo šlo (pralni,, sušilec); le kak jim je nekoč uspelo?user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 460
   [Brisano sporočilo]
14.5.2007 21:52:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
14.5.2007 22:04:16   
goda13
Ojla!

Sam, da se mal javim. Smo bili danes na pogrebuuser posted image user posted image user posted image . Smo vsi precej na tleh, ker je bilo res hudo žalostno.

Bambina-upam, da kmalu dobiš nov prenosnik

Se slišimo jutri

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 462
15.5.2007 8:21:07   
beba76
Jutro!
Jaz sem že skoraj o.k. včeraj nisem mogla na računalnik, ker je moj delal neke ponudbe do polnoči in me je ob TV kar zmanjkalo. Sicer pa nisem kaj dosti zamudilauser posted image

Včeraj sem Tii prvič privoščila sladoled in je prav hlastno jedlauser posted image user posted image . A ste ve že va počastile s sladoledom? A sem prehitra?

Evo še slikico naše "sladoledarke":

user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 463
15.5.2007 9:36:57   
goda13
Dobro jutro

Mi smo že na dopoldanskem počitku. Je Kimi že nekaj dni ful siten. Ne vem a ga matrajo zobjeuser posted image . Tut pri nas smo
že jedli sladoled in smo bili zelo navdušeniuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 464
15.5.2007 10:31:35   
lampica
Ojla!

Goda malo zamikom ampak vseeno iz srca Vse najboljše za rojstni dan in upam, da dobiš kar si najbolj želiš!

Me zdaj te dni ni bilokaj dosti doma, če pa sem že bila sem počela vse drugo sam do računalnka nisem prišla.

drugače pri ns nič novga. Mali je že tud na dopoldanskem počitku. Je pa od včeraj popoldne nekaj hripav. pa ne vem ali se mi je prehladu zdaj te dni ko je tako pihalo. Drugače pa je tud že nekaj dni siten. Tak da Goda ne vem kaj to pomeni.

pri nas je začelo že padat tako da Zofka bo pokazala svoje čare.user posted image

smo imeli v nedeljo na obisku prijatelja ki imata mesec in pol mlajšo punčko.Sta bila z našim malim tako aktivna in se lovila po hiši. Smo se jima ful nasmejali.

Jz ne vem zakaj me tak križ boli. Sem tak kot kakšna babica.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 465
15.5.2007 14:32:56   
beba76
Saj vse vemo, kakšna je Godina želja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol bo pa še več na RRuser posted image

Je zunaj tako lepo vreme, da me kar mika sprehoduser posted image user posted image Naše dete spi in čakam, da se prebudi, ker moram po ostale v šolo in vrtec. Zgleda, da Zofka pozitivno vpliva na njeno spanje - že dobro uro in pol vleče.user posted image Ampak čez pol ure ji bom pa prekinila veselje, če še se ne bo sama zbudila, ker to je pa zadnji cajt, da grem.

Kaj pa ve počnete v takem? Tu gor vas ni, tak da menda kaj bolj pametnega, kot jaz.user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 466
15.5.2007 22:12:59   
beba76
Vidim, da danes niste za akcijo. Grem spat!user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 467
   [Brisano sporočilo]
15.5.2007 22:17:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
16.5.2007 7:05:58   
beba76
Dobro jutro. Sem že polno v akciji - sem si oprala glavo, prebrala vse novice in zraven pijem kapučin. Oh, kak je življenje lepo...user posted image Tia pa za čuda še spi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 469
16.5.2007 7:26:01   
tiasha77
beba - blagor teb, mi smo pa imeli spet budnico ob šestihuser posted image , pa se mi je zdelo zgodaj, ko se je ob sedmih zbujalauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 470
16.5.2007 7:27:43   
tiasha77
Aja, sladoled smo pa že tud probali, je njami, ker je fino hladen, pa ji paše ker zdej pa menda res bojo zobkiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 471
16.5.2007 8:40:53   
tiasha77
Samo da vam javim, da je tudi meni uspelo glavo oprat, ker mala drema prvi današnji dremežuser posted image .

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 472
16.5.2007 9:10:51   
beba76
Tiasha, pri nas je po navadi mala auf med 6 in 6.30, ne vem, kaj ja blo to danes. Menda je zato spala, ker je Gal celo jutro fuuul galamil. Ko pa je bolj tih (koliko je sploh to možno), pa se zbudi user posted image

Grem, ker so se cunje že tudi oprale in jih je treba preložit v sušilca...user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 473
16.5.2007 9:46:13   
lampica
tud mi smo imeli budnico ob šestih. Očitno vsi naši malčki zgodaj vstajajo. No mislim, da je Maša izjema.user posted image Je čist po mami. sorry Bambina.

tud jz imam že oprano glavo. Zgleda da je danes dan pranje glav.user posted image

kaj naj nardim z našim mulcem. spi v vreči in se celonoč obrača po kinderpetu?Itak pa spi enkrat na trebuhu al na hrbtu ali pa kar v sede.

Moram povedat da sem dobila svoje prvo kolouser posted image user posted image user posted image . Bravo jz. Mi ga je mož kupil. Zdaj pa še sedež za malega, pa veselo na kolo za zdravo telo.

grem račune plačvat, ko ni nobene za čvek.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 474
16.5.2007 10:19:19   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: lampica

kaj naj nardim z našim mulcem. spi v vreči in se celonoč obrača po kinderpetu?Itak pa spi enkrat na trebuhu al na hrbtu ali pa kar v sede.

Probi ga dat vn iz vreče, bo mogoče boljš spaluser posted image , čerpav ni nujno, naša je brez vreče, pa se vseeno premetavauser posted image .

Pa čestitke za kolo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?