|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
11.5.2007 10:49:39   
lampica
Halo, halo,kje pa ste vse? Očitno se sončite. Naš tudi sedaj odspi svoje potem grema pa spet ven. Prej sva šla samo do trgovine kar z avtočkom. Je čist nor če se v njem pele.

Ja nič pol pa jz utd grem napriemr perilo obesit.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 401
11.5.2007 10:56:52   
goda13
Dobro jutro al pa dober dan!

Jaz sem pokonci že od sedmih in sm čist naspidirana. Sm že šipe pomila, pa po tleh tut, pa zavese dala prat, pa eno rundo že dala sušit, zdej me še kopalnica čaka. Mali je ustal ob 9, pol mi je mal pomagaluser posted image , zdaj pa že spi, jaz pa nazaj v akcijo.

LP

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 402
11.5.2007 11:14:09   
beba76
Goda, pridi še k meni na obisk, ko si tak v šunkuuser posted image user posted image user posted image

Midve s Tio sva vstale ob 6, pa še nisem naredila drugega, ko 1 stroj oprala in dva posušila oz. se drugi še suši. Mete moje rane tak pasje bolijo, da mi ni za nič Ko se nažrem tablet je o.k. ko pa popustijo, pa user posted image user posted image . Pa zatečena sem tudi fajn.

Grem zdaj z malo ven, če glih ni priporočljivo zame. Kaj čem, če pa deda ni nikdar doma. Pa če bi me pol falilo, bi se pač mogla nekak znajt...user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 403
11.5.2007 11:53:25   
goda13
beba-se bi pršla, ker se mi smiliš, ker vem da mora bolet kot user posted image , pa si mal predalečuser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 404
11.5.2007 13:16:46   
beba76
Ja, ja, vsak izgovor je dober...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj ne boli, sem se zafiksalauser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 13:23:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
11.5.2007 13:28:33   
goda13
Beba-lohk te zdej na pospravljanje prime ko si pod vplivom tabletuser posted image

Jaz imam že vse tipi tip. Še kosilo se mi kuha bojo žlikrofi in meso. Mali je pa že pojedel pire, meso in sem mu prvič dala probat rdečo peso. Do tretje žlice je še nekako šlo pol pa ga je zrukalo, pa tak fris je nareduuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 407
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 13:32:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
11.5.2007 13:34:31   
goda13
Al mu dam krompir, makarone al pa riž sam ponavadi mu kar vse zmiksam skupaj. Dons sm mu pa probala dat meso posebej, pa mu ni kej preveč šlo- ka je le kuhano in je ful pusto pa suho, tako, da sm mu ga kr zamešala v pire

Neposredna povezava do sporočila: 409
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 13:35:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 410
11.5.2007 13:51:34   
beba76
Mi miksamo v nulo, ker drugače take face dela poleg, da me je strah in skoraj bruhauser posted image . Danes je prvič dol spravila koščke in sicer žemljico - sem ji male koščke devala v usta in je ful žvečila. Tak da zgleda bo nekaj iz nje...user posted image

Goda, daj recept za žlikrofe - mama je bla pri enih na obisku in jih je jedla, pa jih ne more prehvalit.

Tablete pa so me prinesle pred računalnik, ne do cote...

Evo ena čist frišna slikica naše pupe - ma danes oblekco gor. Mater, je frajerka!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 411
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 13:59:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 22:10:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 413
11.5.2007 22:51:54   
sončnica13
kera dobra čupa-ful luštna res!!!

Jaz sem pa dons ful crknjena in sn rekla, da morem prej spat, evo pa bo vseen čez enajstouser posted image

Sn pa prov zmučena, pa še na vam kaj je Niku-spet je bruhal zvečer, že v torek je, dons pa spet, prej pa ful cajta ničuser posted image , res mi ni jasno zakaj??? Pa tud ko je bil še majčken ni skor nikol bruhal-res ne vem kaj mu je kar naenkrat.

No, zdej pa res grem.

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 414
12.5.2007 9:46:47   
lampica
Pupe tud danes ni nobene?user posted image  Joj jz ne vem kak vam rata tako dolgo spat. Jz če spim do pol osmih sem čist zlamanauser posted image .

tud jz sem bila včeraj čist out.Sem prišla z mesta se mi kar ni dalo kaj. tak da sem že dans malo počistila. Stroj pa tud laufa.

Vreme je pa dans tak kislo. Upam, da bomo lahk šli kaj ven. Samo trenutno se naš mali skuša uspavat. Upam, da mu kmalu uspe.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 415
12.5.2007 11:51:57   
beba76
Ma, jaz sem že od 6 pokonci, samo mi ni dobro in hodim sem pa tja pa poležavam, pa tablete žrem.

Vreme ja pa tako, da glava boli, pa deca so posledično tečni, pa...eh, danes je en nikakav danuser posted image

Grem do konca skuhat, se beremo kaj pol.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 416
12.5.2007 21:23:34   
sončnica13
Hojla!

A štrajkate?
Kdaj imate z user posted image pregled pri pediatru? Mi v sredo in morem priznat, da zdaj pa že komaj čakam, da jo mal vprašam zarad tega bruhanja.
Me še najbolj jezi, ker sem se ravn pred kratkim hvalila, da že dolgo ni bruhal, pol pa ,...

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 417
12.5.2007 22:19:19   
goda13
A bom le sama dons user posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 418
12.5.2007 22:52:41   
goda13
sončnica- mi ga imamo 23.5 pa me že zdej skrbi, kolk bo spet težila, ker smo tolk težki

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   [Brisano sporočilo]
12.5.2007 22:54:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
12.5.2007 22:54:57   
goda13
ojej. Boga Maša

Neposredna povezava do sporočila: 421
12.5.2007 22:56:23   
goda13
Ji pošilja Kimi user posted image user posted image  

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 422
12.5.2007 22:57:57   
goda13
kakšen blog si začela pisat?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   [Brisano sporočilo]
12.5.2007 23:01:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
12.5.2007 23:02:09   
goda13
user posted image  lepo

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?