|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravljene!!!!!
17.10.2004 19:39:54   
mina05
Hello!
Kot prvo vas prav lepo pozdravljam!:rozica:
Za vas mi je povedala sestra in sem se,kar odločila da se posvetujem z vami, ker vidim da imate dosti zanimivih in poučnih informacij.:):):)
In sicer imam težave pri zanositvi, ker imam vedno bolečine v spodnjem delu in nevem, če je to normalno???
Ali si tudi ti imela bolečine:zmeden::zmeden:??
Možno je tudi da sem noseča :):):angel::bravo: in me je malce strah glede teh bolečin.:zmeden::( .

Lepo pozdravljene!
super ste:bravo::angel::zajcek:

mina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pozdravljene!!!!!
17.10.2004 20:11:33   
kimi
Ja jaz sem jih imela, ko sem zanosila. Točno take, kot jih imam ponavadi pred menstruacijo.

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pozdravljene!!!!!
17.10.2004 20:24:25   
mina05
Hvala za tolažbo!!:)
Imam tudi močan izcedek :zmeden::zmeden: in pekoč, pa sem šla k ginekologu dala mi je neke svečke in vzele vzorec.Zdaj pa so me poklicali da moram priti nazaj :kuza::kuza:, ker izvid ni v redu.:zmeden2::zmeden2::zmeden::zmeden::zmeden2::(:(
Tega pa me je zelo strah:(:(:(!?
Kdaj bi lahko naredila test, če sem noseča;):angel:mišliš da bi mi prej tudi pokazalo(mislim pred datum ko mora priti M):zmeden::zmeden2:

lp:zajcek::pujs:

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pozdravljene!!!!!
17.10.2004 20:58:26   
kimi
mislim, da če ti vzamejo kri, da pokaže nosečnost. Možno pa da imaš res vnetje. Test pa naredi takoj 1 dan po izostali menstruaciji meni je pokazal pozitivno takoj naslednji dan

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pozdravljene!!!!!
18.10.2004 8:16:45   
Neža81
jUTRO!

Tudi jaz imam neke probleme z bolečinami v spodjem delu trbuha. .10.2004 sem dobila ;, vendar je trajala dobra dva dni, od petka 15.10. pa me nekaj ščipa v jajčnikih, boli me v spodnjem delu trebuha, boli me pa tudi križ.

Kaj bi naj to pomenilo?

Neža:zmeden:

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pozdravljene!!!!!
18.10.2004 8:17:57   
Neža81
Eh, neka mi tipkovnica šteka. NApisat sem hotela, da sem dobila M 6.10.04, ki pa je trajala dobra dva dni.

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pozdravljene!!!!!
18.10.2004 8:24:13   
biba77
Neza81,

6.10. si imela M, zdaj te spika in boli v spodnjem delu trebuha in mislis, da bo kmalu O (saj sem tebi malo prej na eni drugi temi odgovorila, ne?)? - Ja, pa si sigurna da nisi :nosecka: .

:miska: (Ps: ce sem kaj zamesala - oprosti, samo vseeno mislim, da imas velike moznosti za :modri: )

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pozdravljene!!!!!
18.10.2004 8:31:43   
Neža81
Biba, si mi odgovorila ja. AMpak sem potem še tu zasledila podobno temo, pa sem še tu napisala moj problem. Hvala ti za odgovor.

Hm.... misliš, da je možno da sem imela 6.10. M in da bi kljub temu lahko bila noseča? Kaj šćipanje je tudi znak :nosecka:?

Misliš, da bi blo fajn če bi naredila CB?

LP, Neža

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pozdravljene!!!!!
18.10.2004 8:53:31   
biba77
Ja, mislim, da bi lahko naredila CB, glede na to, da si napisala, da je bila tvoja zadnja M samo 2 dni in glede na vse znake, ki jih navajas. Zelim si, da ti nisem vzbudila laznih upov in da si nasa nova srecka!!!

:miska:

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pozdravljene!!!!!
18.10.2004 9:39:07   
Neža81
Biba, bog pozlati tvoje zadnje besede! (čeprav ne verjamem v boga)

9nebesa9nebesa9nebesa

Mimogrede, pred 10 minutami mi je slabo postalo in sem leteeela na WC. Bruhala nisem, sem pa se cela napenjala.

Verjetno bo res ponovno treba naredit CB.... ob pol dvanajstih vam povem, ko grem namesto po malico pa CB.

Držite pesti!:zajcek:

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pozdravljene!!!!!
18.10.2004 9:47:46   
biba77
Drzim pesti! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pozdravljene!!!!!
18.10.2004 10:04:53   
mina05
Jutri ( v torek 19.10 ) moram iti k ginekologu :(:ups::zmeden: pa bomo videli kako bo.
Veš kaj počutim se tako napihnjeno :):)!!

Upam samo da mi bo povedala lepo novico :bravo::bravo:9nebesa:nosecka::nosecka:!

lepo pozdravljena!:rozica:

mina:sloncek:

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pozdravljene!!!!!
18.10.2004 14:34:13   
Anitka
MINA 05 :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

Anitka:metulj:

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pozdravljene!!!!!
19.10.2004 20:39:22   
mina05
Hello!!!
Imam slabo novico :(:((:(( in sicer je izvid pokazal, da imam neko bakterijo za katero je nujno zdravljenje z antibotikami.:(:(:((:((:((
Bolečine imam pa take da ponorim!!! :((:((:(:(
Če sem :nosecka: pa še nevem, ker se še nebi videlo!
Ali si tudi ti jemala kdaj v :nosecka: antibiotike???

lp:angel:

mina

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pozdravljene!!!!!
20.10.2004 7:26:15   
biba77
Ohhh, zal mi je mina05. Upam, da bodo antibiotiki cimprej prijeli, da bodo bolecine minile.

Kaj ni G preverila, ce si nosecka, se preden ti je predpisala tablete? No, verjetno si ze dobila taksne, da ne skodijo.

Javi, kako si!

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pozdravljene!!!!!
20.10.2004 8:51:06   
mina05
Ja mislim, da so antibiotiki prijeli ker so bolečine malo popustile :).
Če sem :nosecka: pa je še prezgodaj da bi se videlo :(:zmeden: upam ,da če sem da bo vse vredu :(:(v strahu pa sem vseeno!!!:(:((:((

Kako si pa ti kaj?

mina:angel:

lp

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pozdravljene!!!!!
20.10.2004 10:04:27   
biba77
Lahko preberes na predzadnjem nadaljevanju "ZA NAS". Danes zjutraj sem se razpisala o mojem vstopu v klub zakajk...

(odgovor članu mina05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.