Pozdravljene!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

mina05 -> Pozdravljene!!!!! (17.10.2004 19:39:54)

Hello!
Kot prvo vas prav lepo pozdravljam!:rozica:
Za vas mi je povedala sestra in sem se,kar odločila da se posvetujem z vami, ker vidim da imate dosti zanimivih in poučnih informacij.:):):)
In sicer imam težave pri zanositvi, ker imam vedno bolečine v spodnjem delu in nevem, če je to normalno???
Ali si tudi ti imela bolečine:zmeden::zmeden:??
Možno je tudi da sem noseča :):):angel::bravo: in me je malce strah glede teh bolečin.:zmeden::( .

Lepo pozdravljene!
super ste:bravo::angel::zajcek:

mina

kimi -> Pozdravljene!!!!! (17.10.2004 20:11:33)

Ja jaz sem jih imela, ko sem zanosila. Točno take, kot jih imam ponavadi pred menstruacijo.

mina05 -> Pozdravljene!!!!! (17.10.2004 20:24:25)

Hvala za tolažbo!!:)
Imam tudi močan izcedek :zmeden::zmeden: in pekoč, pa sem šla k ginekologu dala mi je neke svečke in vzele vzorec.Zdaj pa so me poklicali da moram priti nazaj :kuza::kuza:, ker izvid ni v redu.:zmeden2::zmeden2::zmeden::zmeden::zmeden2::(:(
Tega pa me je zelo strah:(:(:(!?
Kdaj bi lahko naredila test, če sem noseča;):angel:mišliš da bi mi prej tudi pokazalo(mislim pred datum ko mora priti M):zmeden::zmeden2:

lp:zajcek::pujs:

kimi -> Pozdravljene!!!!! (17.10.2004 20:58:26)

mislim, da če ti vzamejo kri, da pokaže nosečnost. Možno pa da imaš res vnetje. Test pa naredi takoj 1 dan po izostali menstruaciji meni je pokazal pozitivno takoj naslednji dan

Neža81 -> Pozdravljene!!!!! (18.10.2004 8:16:45)

jUTRO!

Tudi jaz imam neke probleme z bolečinami v spodjem delu trbuha. .10.2004 sem dobila ;, vendar je trajala dobra dva dni, od petka 15.10. pa me nekaj ščipa v jajčnikih, boli me v spodnjem delu trebuha, boli me pa tudi križ.

Kaj bi naj to pomenilo?

Neža:zmeden:

Neža81 -> Pozdravljene!!!!! (18.10.2004 8:17:57)

Eh, neka mi tipkovnica šteka. NApisat sem hotela, da sem dobila M 6.10.04, ki pa je trajala dobra dva dni.

biba77 -> Pozdravljene!!!!! (18.10.2004 8:24:13)

Neza81,

6.10. si imela M, zdaj te spika in boli v spodnjem delu trebuha in mislis, da bo kmalu O (saj sem tebi malo prej na eni drugi temi odgovorila, ne?)? - Ja, pa si sigurna da nisi :nosecka: .

:miska: (Ps: ce sem kaj zamesala - oprosti, samo vseeno mislim, da imas velike moznosti za :modri: )

Neža81 -> Pozdravljene!!!!! (18.10.2004 8:31:43)

Biba, si mi odgovorila ja. AMpak sem potem še tu zasledila podobno temo, pa sem še tu napisala moj problem. Hvala ti za odgovor.

Hm.... misliš, da je možno da sem imela 6.10. M in da bi kljub temu lahko bila noseča? Kaj šćipanje je tudi znak :nosecka:?

Misliš, da bi blo fajn če bi naredila CB?

LP, Neža

biba77 -> Pozdravljene!!!!! (18.10.2004 8:53:31)

Ja, mislim, da bi lahko naredila CB, glede na to, da si napisala, da je bila tvoja zadnja M samo 2 dni in glede na vse znake, ki jih navajas. Zelim si, da ti nisem vzbudila laznih upov in da si nasa nova srecka!!!

:miska:

Neža81 -> Pozdravljene!!!!! (18.10.2004 9:39:07)

Biba, bog pozlati tvoje zadnje besede! (čeprav ne verjamem v boga)

9nebesa9nebesa9nebesa

Mimogrede, pred 10 minutami mi je slabo postalo in sem leteeela na WC. Bruhala nisem, sem pa se cela napenjala.

Verjetno bo res ponovno treba naredit CB.... ob pol dvanajstih vam povem, ko grem namesto po malico pa CB.

Držite pesti!:zajcek:

biba77 -> Pozdravljene!!!!! (18.10.2004 9:47:46)

Drzim pesti! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

mina05 -> Pozdravljene!!!!! (18.10.2004 10:04:53)

Jutri ( v torek 19.10 ) moram iti k ginekologu :(:ups::zmeden: pa bomo videli kako bo.
Veš kaj počutim se tako napihnjeno :):)!!

Upam samo da mi bo povedala lepo novico :bravo::bravo:9nebesa:nosecka::nosecka:!

lepo pozdravljena!:rozica:

mina:sloncek:

Anitka -> Pozdravljene!!!!! (18.10.2004 14:34:13)

MINA 05 :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

Anitka:metulj:

mina05 -> Pozdravljene!!!!! (19.10.2004 20:39:22)

Hello!!!
Imam slabo novico :(:((:(( in sicer je izvid pokazal, da imam neko bakterijo za katero je nujno zdravljenje z antibotikami.:(:(:((:((:((
Bolečine imam pa take da ponorim!!! :((:((:(:(
Če sem :nosecka: pa še nevem, ker se še nebi videlo!
Ali si tudi ti jemala kdaj v :nosecka: antibiotike???

lp:angel:

mina

biba77 -> Pozdravljene!!!!! (20.10.2004 7:26:15)

Ohhh, zal mi je mina05. Upam, da bodo antibiotiki cimprej prijeli, da bodo bolecine minile.

Kaj ni G preverila, ce si nosecka, se preden ti je predpisala tablete? No, verjetno si ze dobila taksne, da ne skodijo.

Javi, kako si!

mina05 -> Pozdravljene!!!!! (20.10.2004 8:51:06)

Ja mislim, da so antibiotiki prijeli ker so bolečine malo popustile :).
Če sem :nosecka: pa je še prezgodaj da bi se videlo :(:zmeden: upam ,da če sem da bo vse vredu :(:(v strahu pa sem vseeno!!!:(:((:((

Kako si pa ti kaj?

mina:angel:

lp

biba77 -> Pozdravljene!!!!! (20.10.2004 10:04:27)

Lahko preberes na predzadnjem nadaljevanju "ZA NAS". Danes zjutraj sem se razpisala o mojem vstopu v klub zakajk...

Stran: [1]