zirafa76
|
Pozdra vcek vsem.... Res se ze nekaj casa nisem javla....toliko opravkov, pregledi, pa se vozniskega delam, pa ne zato ker sem tak mlada, ampak nikol ni blo casa... No, mi smo vrsdu, sem dala cez vse te preglede, pa je moj g. rekel, da me ne bi smel tako prestrasit, ker se to ne dela tako.. da sem depresivna pol ... Moja dva sta vredu, imamo ze spol, sta to dva , kar se vidi tudi na uz, ker se premetavata in brcata.... moj je kr v luft skocil, ko sem mu povedala ...drugace pa sem kul in vse kar je sedaj, me moj g.hoce na vsak teden z obveznim odvzemom krvi in urina, da vidi, kaj in kako se dogaja...je pa tukaj v SLO manj razpolozena, saj me je narocila sele cez stiri tedne, tega drugega g. pa imam v tujini in se peljem tja, pa je vredno, ker je bolj skrben...in je rekel, da je vsaka nosecnost rizicna, moja potrebuje vecji nadzor in skrb z moje strani in njegove.... res je kul... Kaj pa se dogaja sedaj naprej???? Mislim, da je nekaj v 20.tednu, sej sem cist ze zmedena od vsega tega....Poskusam pocivat tud kolk se da, vendar ne morem skoz lezat v tem vremenu, je pa res, da sem opustila rekreacijo in sport, kar se je zacelo poznat..so me malo okaral, da sem se zredila 4kg v teh 15 tednih... A je to taka groza???Ceprav mi kg stagnirajo zadn mesec in pol na enaki tezi, vem pa da je bil zacetek mal hud ..hrana vsepovsod...... Pozdravcke vsem in srecno iz Celja do kmalu........... Jesica, kako pa tebi gre???? Upam, da si uspesno dala skoz vse....