|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška
10.4.2008 19:35:02   
Anonimen
Baby center je full drag. Kar je znižano  imajo ponavadi iste cene kot v Italiji.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
11.4.2008 9:45:01   
Enolla
Joj Bambina user posted image user posted image  kakšen opis Baby centra - isto se počutim tudi jaz. user posted image Fajn pa za C in A - zakon. Sicer ga ne poznam ampak imam veliko željo po spoznavanju user posted image user posted image . Priden ste - ste kar "zvohale". Felicity - mislim, da ima pikapolonica občastno dobre popuste na igrače. Jaz sem jo obiskala v Ljutomeru in mi je bila kar vščeč.

Aja glede vrtca - občinski svetnik Robert Golob ga bo ustanovil kot zasebni vrtec - najprej za njihove zaposlene. In ja deluje v tem trenutku v Biljah ampak vzgoja po Montessori metodi mi pa ni bila preveč všeč. Določeni elementi ja, vse skupaj pa ne, ker sem mnenja, da se morajo otroci naučiti tudi socialnega brušenja odnosov - živeli bodo v "krutem" svetu - ta metoda pa mu tega ne da. No, saj to je samo moje mnenje.

Pa še nekaj - punce petek je - uživajte.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
11.4.2008 10:43:50   
Anonimen
Res je petek, ma ni za uživat ker je dež. No tisti ki smo doma je beda, nimaš kam iti v takem vremenu.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1003
11.4.2008 18:37:05   
Felicity
user posted image

< Sporočilo je popravil Felicity -- 11.4.2008 18:38:54 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
11.4.2008 22:15:27   
Anonimen
Hvala enako.

Moram iti, zunaj grmi.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1005
   [Brisano sporočilo]
12.4.2008 10:29:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
16.4.2008 9:49:03   
Felicity
Moja sestrična je danes rodila princesko Mašo! Iskrene čestitke!
Pa ravno na dan, ko njen sinček praznuje 3 RD. Vse najboljše!

Za Mašo -
user posted image

Za Urbana -

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1007
16.4.2008 20:53:19   
Anonimen
Čestitke za Mašo in vse najboljše Urbanu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
17.4.2008 9:14:42   
Felicity
Ste že ble v MASS-u v Hiperju?
Sem včeraj dobila reklamo v kaslc. Moram it malo pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
17.4.2008 11:26:56   
Anonimen
Jaz bom verejetno šla danes popoldne, ko bom čakala moža, da konča šiht.

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 21:57:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
17.4.2008 22:30:41   
Anonimen
Danes se mi je vse zagatilo, tako da je mož mene čakal in ne jaz njega. user posted image   Tako da danes nisem videla merkatorja.

Jutri grem pa na upravno enoto, in bom gotovo skočila še v merkator, da vidim kaj je novega.

Kakšne pa so cene v tej novi trgovini.

Neposredna povezava do sporočila: 1012
   [Brisano sporočilo]
21.4.2008 21:33:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
21.4.2008 22:53:46   
tropical
Tukaj sem.
No mene ni blo kar neki časa tukaj. Sploh nimam časa, ne vem kaj je z mano.

V petek sem bila v poni novi trgovini v mercatorju in si kupla ene balerinke. Gledala sem tud japonke, ampak sem rekla da raje počakam še malo.

Kaj delajo na grčni krožni al kaj.

Danes smo pohajali po NG, Nejc je bil tako navdušen nad avtomobili, pa še dež je padal to se mu je zdelo zelo lepo.
Pa še nekaj novega imamo pri nas - 2 zobka. Končno. Joj kolk je bil te dni dristast. Zobki so ga zdelali.

Ali občina dela ob sredah do petihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1014
23.4.2008 23:15:36   
Felicity
Ok, samo malo da osvežim to "ubogo" Goriško user posted image

Pri nas je Ema zbolela, tako da sem na bolniški. Ta mala je čez dan kar "zahtevna" in sem prav vesela, da ne vidite v kakšnem stanju je stanovanje. Da bi sedaj spravljala ...no way, je že boljše it malo na net pogledat, kaj se je čez dan dogajalo.
Pa še C.S.I. mi je uspelo pogledat, (z malo v naročju, ko sem jo uspavala, naj ji bo, že ker je bolna).
No upam da ste ostali ok, se še kaj tipkamo, če ne bom pa jaz spet kakšno slikco prilepila.
A ja,  že k je bla debata o čakanju pri dr. Danes ko sem vstopila v čakalnico, nas je bilo vseh skupaj 18.user posted image (Aleeee), in ko sem odprla okno, so me še malo čudno gledali, pa sem jim rekla, da je itak zunaj 18°C, da hujšega ne bo, tudi če malo popiha, ko odprejo vrata.

user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
24.4.2008 10:34:18   
mogant
Ciao,

jaz sem bla prejšnji teden v Supernovi na Rudniku... ta C&M (al kako je že) je pa nekaj podobnega kot H&M ne, tudi cenovno? imajo kar lepe stvari, ampak izbira se mi je zdela pa bolj klavrna...zasledila sem edino dvoje hlačk isti model samo druge barve, ene so bile 10 eur, druge pa 3,5 eur?? sem vprašala prodajalko zakaj ta razlika, pa je rekla, da je to pač njihov način, da zadovoljijo tudi take kupce, ki si teh dražjih ne morejo privoščiti, super ne, ampak kaj ko je od teh ta poceni ostal sam en par... jaz pa rabim tri,

jaz sem do sedaj še vedno največ dobila (poleg H&M seveda) v trgovini tape a l`oeil (v city parku), cene so tam okrog 10 do 15 eur za kom, je tudi v supernovi, ampak naročajo samo po dva komada na številko, kar zame spet ne pride v poštev...a mogoče katera ve, če je ta trgovina tudi kje na tem koncu, v it mogoče?

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
25.4.2008 14:04:42   
januskica
tudi mi smo bili prejšni teden ponovno v C&A in je bilo res klavrno, prvi teden po odprtju so pa imeli ful robe. drugače pa tape a l`oeil je samo v lj in kr (link http://www.sportina.si/index.php?event_id=240 ). imajo pa do konca aprila znižane artikle. mogoče bo v supernovi v ng. lp

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
28.4.2008 12:48:10   
Anonimen
Halooooo a je kdo tu
user posted image
kje ste vse? A ste pozabile na goriško!

Mi full pohajamo zdej ko je tolk lepo vreme.
Sam na  delo ne smem pomislit, ker grem delat četz dober mesec. Pa še šef mi noče dat dopusta še en teden,,ker pravi da je zelo veliko dela. Vsaj da bi dobila kaj druzga, sam da bi šla od tam, ker mi je prav bedno.
No kaj vam nakladam s tem.

Lep dan vam želim, pa oglaste se kej.

(odgovor članu januskica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
   [Brisano sporočilo]
28.4.2008 22:22:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
1.5.2008 18:12:58   
lejla14
Živjo punce

Ker sem v Gorico priseljena, imam eno vprašanje, ki ni ravno povezano z otroci. Bi mi lahko katera priporočila kakšen frizerski salon v centru N. Gorice?

Sicer pa smo mi tudi danes bili pridni na sprehodu.

Neposredna povezava do sporočila: 1020
3.5.2008 21:58:45   
mogant
Frizerski salon Pavel v SKB stavbi nasproti gledališča, v 1. nadstropju, jaz poznam njegovo ženo Martino, ki tudi tam striže.

(odgovor članu lejla14)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
5.5.2008 16:39:18   
officko
zanima me če gdo ve ali ti veš kje bi se dalo dobiti kakšen gel za otroške zobke za preprečevanje zobne gnilobe

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
   [Brisano sporočilo]
5.5.2008 23:33:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu officko)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
6.5.2008 15:46:44   
tropical
user posted image
Joj kej smo še zmerom na tej strani. Nč se ne pomikamo navzgor.
Kje pa ste, a pohajaste,ker je tak lep sonček zuni.

Kako oblačite v takem vremenu vaše tamale.

Lep dan vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1024
6.5.2008 19:49:01   
lejla14
Hvala, Mogant user posted image

Mi smo kar na sprehodih. Pa tudi jaz ne vem prav dobro, kako ga oblačit. Sem ga doslej imela še kar v bodiju z dolgimi rokavi, tanko majčko in jaknico in spodaj žabice in hlače ter kapico. Pa je bilo danes tako toplo, da sem si rekla, da je jaknica pretopla in bom poskusila zgoraj s trenirko. Še kar ne vem pa ali naj opustim tudi žabice.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.