|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška
26.3.2008 15:54:01   
Enolla
GT - a niti za denarno pomoč za novorojenca ne? Do te sta upravičena ? Glede Novalaca lahko rečem pa samo to, da ta našemu ni ravno ustrezal - je pa naša pediatrinja pohvalila Bebo od Nestleja. Ta je pa v I cenejša.

Ja Felicity - to je malček naprej od Tuša. user posted image

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 976
26.3.2008 20:38:52   
gt
Denarno pomoč za novorojenčka (x3) smo dobili ;)

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 977
28.3.2008 13:35:23   
Felicity
Kaj tle ... nič novega ...

Potem nas pa samo prestavim višje ...

user posted image

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 978
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 23:24:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 979
   [Brisano sporočilo]
28.3.2008 23:25:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
28.3.2008 23:27:20   
Anonimen
Kaj imajo v tej trgovini.
Nekje sem že slišala za to pa ne vem kje.

A v stari gorici je še trg ob četrkih oz. petkih a katera ve.

No pa lahko noč vsem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
28.3.2008 23:29:08   
Anonimen
Naš ne pije ne enega ne drugega, ko bi vsaj katero mleko pil, da ne bi visel skoz na meni. Še posebno ponoči.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
29.3.2008 16:07:27   
mogant
Enolla sej vem, da je Novalac med dražjimi, pa verjamem da Beba ni slabo mleko, ampak kot je že gt napisal si ne upamo preveč eksperimentirat z mlekom. Pediatrinja nam je najprej priporočila Novalac proti polivanju, ker precej polivajo, pa so se zvečer par dni drli na ves glas, potem smo probali Novalac 1 in je blo takoj boljše, zato se bojim, da če probamo še kakega bo spet dretje.

Kar se pa tiče občine Šempeter - Vrtojba, so na začetku nekaj obljubljali mojemu tatu, potem je pa vse tiho bilo, res pa je, da jaz osebno nisem še za nič zaprosila, razmišljam pa da bi za kako pomoč na domu ko bomo spet v LJ.

Neposredna povezava do sporočila: 983
   [Brisano sporočilo]
29.3.2008 19:29:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
29.3.2008 22:29:38   
Teya
IZVIRNO SPOROČILO: Mikena08

Naš ne pije ne enega ne drugega, ko bi vsaj katero mleko pil, da ne bi visel skoz na meni. Še posebno ponoči.

se podpišem!!!! user posted image user posted image

naš prvi pa je tudi bil na novalacu in smo bili zadovoljni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 985
31.3.2008 23:45:08   
tropical
Pozdravljene kako ste kaj?
Zdaj ko je tako lepo vreme sva z Nejcem vsak dan zunaj skoraj cel dan.
Na vrtu je tudi zelo veliko dela, tako da imam tamalga v vozičku kar zraven.

A ve katera a je boljši gel Calgel za zobke pri nas ali tistega, ki ga imajo v Italiji.
Zgleda da bo imel kmalu prve zobke - upam.

user posted image

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 986
2.4.2008 8:51:25   
Enolla
Tropical - Calgel je močnejši ker vsebuje lidokain zato sem jaz začela z Denitnale Italijansko kremo za zobke, ko pa je postalo bolj resno in sem opazila, da ne prime več tako, da bi mu bolečin olajšalo pa sem začela s Calgelom. V času, ko je bilo res hudo sem mu pa tudi pol žličke Calpola dala - samo pri nas so ponavadi zobki izraščali v paru - dva sta izraščala dva sta se pripravljala za izrast tako, da smo bili res bogi. Če primerjam mu sedaj raste ena petka in praktično sploh ne potrebuje nič ampak si sam malo "poguli" s prstkom ali čim podobnim. Aja priporočam tudi namočeno krpico (konec bombažne plenice) ki jo malček guli sam med dlesnimi.

Za vse: ali boste peljale svoje malčke v cirkus? Od danes pa do vključno nedelje bo cirkus na travniku med Gradnikov in Perlo!

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 987
2.4.2008 17:37:29   
tropical
user posted image
Naš je premajhen za v cirkus vsaj mislim tako,
pa včasih se kaj ustraši tako da bomo še mal počakali.
Dopolnil je šele 9. mesecev. Tako da drugo leto gotovo bomo šli.

Če bo lepo vreme bomo šli pogledat malo dol okrog, če bodo kakšne živalce zunaj.

Groza je dans ko je slabo vreme, no zdaj vsaj dež ne pada več tako da bomo šli še malo ven.
user posted image

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 988
2.4.2008 23:46:57   
trixi
Jaz vas samo malo pozdravim in pomaknem malo više. Glede mlek vam nimam kaj svetovat, ker nimam niti najmanjše izkušnje, mojedva sta se samo dojila, potem pa smo šli direkt na kravje mleko. Kar pa se tiče izraščanja zobkov pa mislim, da nima biti kaj narobe, če daš otročku tiste pol žličke Calpola- saj tudi P tako svetujejo. Pa saj mi tudi vzamemo kakšno tableto, če so bolečine premočne.
V cirkus pa ne bomo šli, imamo vikend čisto zapolnjen s praznovanji RD od prijateljev, to bojo take družinske fešte skupaj z otroki, tako, da bo kar pestro.
Tako, zdaj pa spat, lahko noč.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 989
3.4.2008 9:39:07   
Felicity
Hm cirkus? Jaz nisem nek navdušenec cirkusa, se mi smilijo uboge živalce ...

Ampak otrokom je všeč, kaj vem, mogoče bomo pa šli, ker naša ni bila še nikoli. Bomo vidli kako bo s časom.

Uživajte ta lep dan...

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 990
4.4.2008 14:18:37   
januskica
Pozdravljene punce (in fanti user posted image ).
kaj že kej veste kjere trgovine bodo v tanovem trgovskem centru? sem bla včeri v Supernovi v lj in so same trgovine z oblekami. je tudi C&A ... in imajo ful lepe oblekce za tamale za malo denarja. se kar splača. lp in lep sončen dan.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 991
5.4.2008 1:10:13   
trixi
ojla, sem bila očitno prehitra z odločitvijo v zvezi obiska cirkusa. Se je velika sestra ponudila, da pelje malega bratca. Komaj je prišla domov, še predno je utegnila reči dober dan: " T. gremo v cirkus?" In kako naj jima zdaj prepovemuser posted image , mah, glavno, da meni ne bo treba.
Smo pa oddelali en RD, jutri pa še tadrugi, v nedeljo pa počitek. Menda napovedujejo poslabšanje, bomo pa lenariliuser posted image .

Lep vikend vam želim

(odgovor članu januskica)
Neposredna povezava do sporočila: 992
7.4.2008 16:31:01   
tropical
Ojla, kako smo?
Mene pa zanima ali ve katera, če bo tu v ng trgovina H&M neki se šušlja, ampak nisem sigurna.
Tud mene zanima katere trgovine bodo tu v NG, New yorker, interspar,  a DM bo al bo sam v Sežani.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 993
8.4.2008 8:49:43   
Felicity
Za H&M ne vem, zagotovo pa bo dm (v Sežani je že, tam so tudi rekle prodajalke, da bo v NG), New Yorker, Slowatch.

Slišala sem da bo Stradivarus & Bersha (ne vem kako se prav napiše), sta pa trgovini s cunjami (v LJ zraven Zare).
Zasledila sem tudi da so iskali prodajalce za Deichman (s5 ne vem kako se napiše), ki prodaja čevlje.

Jaz bi rada videla, da bi bil Mueller. user posted image

Center pa bo imel eno nadstropje, zato so tudi podaljšali rok izgradnje. In bo eden večjih centrov Supernova v Sloveniji.

To sem jaz slišala - ni pa 100%.  user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 994
8.4.2008 19:11:26   
tikca
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Za H&M ne vem, zagotovo pa bo dm (v Sežani je že, tam so tudi rekle prodajalke, da bo v NG), New Yorker, Slowatch.

Slišala sem da bo Stradivarus & Bersha (ne vem kako se prav napiše), sta pa trgovini s cunjami (v LJ zraven Zare).
Zasledila sem tudi da so iskali prodajalce za Deichman (s5 ne vem kako se napiše), ki prodaja čevlje.

Jaz bi rada videla, da bi bil Mueller. user posted image

Center pa bo imel eno nadstropje, zato so tudi podaljšali rok izgradnje. In bo eden večjih centrov Supernova v Sloveniji.

To sem jaz slišala - ni pa 100%.  user posted image

Jaz tudiiii user posted image user posted image user posted image
Tudi DM bo ok no, ampak Mueller bi bil pa zakonuser posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 995
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 21:58:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 996
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 22:11:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 997
9.4.2008 22:22:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Mi smo bilo v cirkusu in je bilo brezveze samo psi, kače in leteče podgane (golobi) od živali.

Joj hvala bogu da nismo šli, men so kače tolk nakretne za past dol. Mi  gredo kar dlake gor sam ko jo vidim po tv, kaj šele v živo.

Super še par novih trgovin bo. Muller kot zgleda ne bo. No vsaj dm baje dabo. Vsaj neki. Za interspar baje da iščejo oz, so iskali prodajalce na veliko.

Neposredna povezava do sporočila: 998
10.4.2008 9:14:28   
Felicity
Ja saj ta montesori baje že dela ma za 3 al 4 ure na dan. Sedaj bo pa verjetno full time. Kje je že... v Biljah al Renčah ...?
Teh privat vrtcev je že kar nekaj. Pa zgleda da jih bo še več. Valdorfski je nekje, pa še en, samo se ne spomnim. Spet po neki metodi...

Pikapolonica ok, škoda da je ni bilo pred leti, ko sem rabla stvari za user posted image . Zdaj sem bolj redko v teh trgovinah, sploh v BC nisem bila že kar dolgo ...  Pa ga sploh ne pogrešam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 999
   [Brisano sporočilo]
10.4.2008 13:21:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.