|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška
2.3.2008 8:17:45   
Vesna
ojla ženske.mene ni bilo doooolgo tukaj.ma nisem imela časa in tudi volja je bila boljuser posted image .taka pa boljš da ne pišem.zdaj sem bolje.vreme je lepo in upam da gremo kam.imamo namen it na morje v terme,ma zdaj ko vidim vreme bi raje pla smučat čeprav ne znam najboljeuser posted image .
val je v redu.tudi on ful ponavlja besede.mi ga ne učimo fu posebej kako se čemu rečel,zgleda da pobere sproti in mi je včasih prav hecen ko kaj govoriva z možem pa on potem pride zraven in ponavlja,se samo smejimo potem.
teya upam ,da čimprej ozdravite.jaz sem vala po 4 mesecih izpisala iz jasli,ker je bil kar naprej bolan,in mi tudi.pa tudi v bolnici smo bili,in  mi je prekipelo.od kar je v privat varstvu ni bil še bolan.
ana val je zaenkrat še v vozičku.sva šla tudi peš,ma hodi cik cak in zraven poje,meni je tako smešen,ampak daleč ne pridemo pa še po svoje jo mahne in me ne posluša da bi šel kamor jaz rečem,pa za noče se držat za roko.tako da bo kar v vozičku še nekaj časa.
a še katera pripopa slike user posted image >
user posted image
no pa jih bom jaz za vse za nazaj.
lp vsem in lepo se mejte

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 901
2.3.2008 13:19:22   
tropical
Ola,
spet sem tu kako lep sončen dan, končno. Ma za nas ni ker je tamal bolan ima vročino 38,5, smrka, kašlja in zelo ga zviva, zgleda da so zraven tudi zobki.
Tako da sonček za nas odpade.

Punce fajn mejte se pa dobr izkoristite sonček, ker napovedujejo nazaj slabo vreme, pa tudi sneg do nižin, upam da ne pri nas.

Lep dan.

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 902
2.3.2008 22:32:41   
trixi
ojla, Goriška, pa smo tudi mi končno dočakali nekaj sončka, upam, da ste izkoristile, ker napovedujejo spet poslabšanjeuser posted image .

Dejte mi neki povedat, a so se res naši sosedi zmisnli zapret center Gorice tako na uno finto par- nepar datum pa številka tablice na avtu. Toliko, da vem, saj moj je itak reku: "Jaz mam črko J na koncu, lahko vozim kadar čem:"user posted image , ma jaz bi vseeno rada vedla kaj je na stvari, pa kje se začne center al je to kaj označeno.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 903
   [Brisano sporočilo]
3.3.2008 9:42:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 904
3.3.2008 11:28:53   
Felicity
Ojla, dober dan.

Komaj kaj naredim...
Čez vikend mi je umrla nona -  RIP user posted image , tako da mi res ni zneslo do računalnika...

Teya - Ja, naša Ema je v privat varstvu. Podobna štorja ku pri Vesni, samo da se je dogajala kakšno leto prej. Vpis v jasli, non stop bolna, končali v bolnišnici z obstrukcijo (stisnjenje) pljučk in tako smo morali na hito najdet drugo rešitev, ker ni imelo smisla, da bi jo mrcvarili z jaslicami. V katere je, mimogrede, zelo rada šla, samo kaj ko ji zdržala več kot par dni skupaj.
Žal sta Emini noni oz najini mami še vedno v službah, tako da te vrste varstvo odpade.
S septembrom pa v vrtec, in upam da z manj obolevanji, kot prvič.

Upam da se kmalu pozdravite (velja za vse bolane)
user posted image

Za Gorico pa jaz gledam na njihovo stran - danes ni omejitev ..
http://www2.comune.gorizia.it/

A ja pa nove čevlje  smo kupili v Cicibanu, imajo že novo kolekcijo v trgovini (ne celotno), meni je zelo všeč. user posted image

Lepo se imejte ... čeprav se vreme že kisa ...

< Sporočilo je popravil Felicity -- 3.3.2008 11:39:32 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 905
3.3.2008 12:05:09   
tropical
Živijo,
a v Gorici se ni obneslo disper, pari. O kako lepo, a ma zdaj so jo prav zaprli. Kako je pa z parkirnim na placi.

No mi smo mal boljši brez vročine danes.  Zgleda da so res zobki.

O kakšni so pa riževi kosmiči, a mi katera hoče povedat.

Lep dan še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 906
3.3.2008 15:03:57   
Maxi77
Pozdravljene mamice
sem mamica 8 in pol mesečnega fantka iz Ajdovščine; priseljena iz Idrije. Danes so me klicali iz vrtca in mi sporočili, da imajo že vse zasedeno. Ali kakšna punca iz našega konca ve za kakšno privat varstvo. Vsakega odgovora bi bila zelo lepo vesela.

lp

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 907
3.3.2008 17:23:06   
Ani77
Evo mene....Že dolgo me ni bilo na spregled. V bistvu brez pravega razlogauser posted image . Je pa res, da ima Aleks že nekaj dni vročino, danes sva bila pri P, nič posebnega. Ima pa fajn "zabasana rebra", pa mu noče katar venuser posted image .

Imamo pa že 2 zobkauser posted image  in mogoče je trenutna vročina tudi posledica izraščanja 3. zobka. Nič ni nemogočeuser posted image .

Malo mi razložite od kje do kje se šteje center ta stare GO, kjer naj bi bila zapora. Sem večkrat dol, ma toliko pa ne poznam. A ta zapora naj bi bila vednouser posted image

Pošiljam polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolne in da bi čimprej okrevali!

Ja, to vreme je pa prav moreče, še dobro, da smo itak zaprti med 4 stene in ne moremo tako ali tako ven user posted image . Pa naj že pride tista prava pomlad, sneg naj gre pa v Sibirijo!

Lp

(odgovor članu Maxi77)
Neposredna povezava do sporočila: 908
3.3.2008 17:23:44   
Ani77
Aja, Maxi77, dobrodošla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ani77)
Neposredna povezava do sporočila: 909
4.3.2008 8:46:06   
Felicity
Malo mi razložite od kje do kje se šteje center ta stare GO, kjer naj bi bila zapora. Sem večkrat dol, ma toliko pa ne poznam. A ta zapora naj bi bila vedno

Glej njihovo stran, ki je v mojem zgornjem postu. Od 3.3. pa zapore ni več. (do kdaj ne vem)

(odgovor članu Ani77)
Neposredna povezava do sporočila: 910
4.3.2008 14:38:45   
Ani77
Hvala, Felicityuser posted image . Zdaj pa se je treba samo še italijansko bolje naučitiuser posted image .

Kakšen zamorjen dan je danes....Pri nas je ponoči naletaval sneg, sedaj pa lije kot iz škafa. So pa vmes tudi snežinke, zato ni rečeno, da ne bo do jutra vse belouser posted image . Jaz hočem sonce in 20 stopinj! Sneg naj bo pa na Kaninuuser posted image .

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   [Brisano sporočilo]
5.3.2008 9:22:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ani77)
  Neposredna povezava do sporočila: 912
5.3.2008 9:33:23   
*ANA*
Tudi jaz hočem sonceeeeeeeeeee in 20 stopinj user posted image

Pri nas tolk piha da si ven ne upam user posted image .
Svit se po tleh valja in dudo grize in sitnari 100 na uro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 913
5.3.2008 11:37:52   
tropical
No kmalu bo 8. marec ali  dobiste kako naklonjenost od vaših partnerjev, moj se zmisli samo če ga sama opomnim na to.

Tudi velika noč bo kmalu tu ali boste barvali user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 914
5.3.2008 11:45:15   
*ANA*
Tropical- moj se tudi spomni če mu jaz omenim user posted image ; sicer pa sem jaz dobila eno pozornost že od moje mame- tako malo lepo rožico - in mislim da je to to user posted image

Ja jajčka bomo barvali in lepili nalepke user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 915
6.3.2008 13:56:53   
pavlyna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pozdravljene!!!!!!!!!!
tuki se ena
sm iz okolice cerknega in imam 4 mesečno hčerko.
lp

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
6.3.2008 20:04:37   
Ani77
Pavlyna, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image . Še ena bolj iz hribov doma....Da ne bom edina, lepouser posted image .

Danes je pa vse za odnest zunaj. Mi smo končno 2. dan brez vročine user posted image , sedaj pa zaradi takega vetra ne moremo ven user posted image . Upam, da bo kmalu kaj bolje in da se končno že začne pomlad user posted image .

En lep večer vsem. Pa jutri je že petek. Kako čas beži....Še malo, pa bo treba delat user posted image .

(odgovor članu pavlyna)
Neposredna povezava do sporočila: 917
   [Brisano sporočilo]
7.3.2008 22:56:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ani77)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
   [Brisano sporočilo]
8.3.2008 14:38:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 919
8.3.2008 21:24:44   
goda13
Ojla vsem po dolgem času.

Najprej sem mislila, da sem falila, ker smo kar naenkrat goriškauser posted image , no pa sej ni važno. Sem pa zasledila, da z baucko nisva več edini iz Idrijskega koncauser posted image , no, pa cerkljanskega tudiuser posted image

Lep dan žena vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 920
   [Brisano sporočilo]
10.3.2008 13:49:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 921
10.3.2008 14:56:36   
Teya
ciao, punce....
evo, viroza je primla tudi tilna user posted image . prvi dan je bruhal in driskal, zdaj pa samo še driska, ampak non stop in to že od petka user posted image  sem klicala P, so rekle, naj ga samo dojim user posted image user posted image  halo?? že kar lep čas ima čez dan večinoma goste obroke, od kje naj zdaj dobim toliko mleka??? tako, da sploh nevem kaj delat. ves čas delam samo na tem, da mi nebi dehidriral. no, če jutri ne bo boljše, bom še 1x poklicala k P. se pa zavedam, d ato verjento pomeni, da nas pošljejo v bolnico na infuzijo....in glede na to, da smo to virozo prinesli iz bolnice, mi prav nič ne diši it nazaj noter in prost domov še s čim novim user posted image
a se kateri kaj sanja, kaj se da za jest takim malim otročkom v takem stanju?

danes je bil nejc na kontroli po bronhitisu in je ok. tudi testi za alergije so ok. user posted image  

še eno prošnjo imam....mi lahko poveste kako ste kaj zadovoljne s svojimi P (tiste v novi gorici), jaz namreč zelo resno razmišljam o menjavi. pa še to...ali v novem zd obstaja kaj večja čakalnica oz kak ločen prostor za bolane in zdrave otroke? to mi je čist adijo, ko pripelješ zdravega otroka med bolane...nevem kako so si to zamislili?! no, ampak to ni glavni razlog, zaradi katerega bi menjala. sem še blazno bolj razočarana.user posted image

felicity, sožalje ob izgubi.
lahko poveš kako se v novi gorici dobi privat varstvo?

dobrodošle novinke!

debati o stari gorici, pa niti ne sledim, saj še na vrt nisem stopila že celo večnost, tako, da se mi zdi stara gorica miljon km proč user posted image

jao, sem sitna! user posted image  brez zamere! bojim se, da tudi mene ulovi ta viroza user posted image  ! pa ne zaradi mene same, meni bi prav pašalo malo počitka, pa četudi z drisko user posted image , ni pa mi jasno kam bi za ta čas poslala otoke user posted image

bodte fajn!
ciao

Neposredna povezava do sporočila: 922
10.3.2008 22:31:47   
tropical
Pavlyna dobrodošla med nami,

user posted image
 No končno zdaj imam čas vsaj malo preletet net, ker je tamal zaspal. Mi počasi prebolevamo bronhitis. Zdaj še vedno zelo kašlja, tako da vsaj v prsih mu ne piska več.

Veliko hribovk vas je zdej tuuser posted image

V Tolminu je ločeno zdravi in bolani dojenčki, v Novi gorici pa ne vem kako je.

Jutri grem mal špeže naredit v Italijo, mogoče tudi v Hofer, če bo čas.

user posted image

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 923
10.3.2008 22:59:51   
Teya
a ti si s tolmina?

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 924
11.3.2008 9:05:12   
Felicity
Teya - hvala.
Teya, jaz sem imela tudi grde izkušnje z njimi. Ko je bila Ema ful slaba (vročine 39) je sploh ni hotela vzet, ker nismo prej poklicali.user posted image takrat smo se kar dežurnega posluževali in ko nam je še ta začel težit, zakaj ne gremo k svojemu P, smo rekli da nas noče vzet. In jo je osebno poklical kaj si misli... Seveda smo takrat končali v bolnišnici.

In ja tista mala čakalnica in čakaš po uro/dve z zdravim otrokom skupaj z bolanimi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meni nikoli ni bilo jasno.
Ponavadi naredimo tako, da jaz čakam v čakalnici, Ema pa čaka v avtu z očetom.

Jaz sem hotela tudi menjat  in it k Besednjakovi v Šempeter, ma HB potem ni več toliko obolevala in jih nismo rabli. user posted image

Za varstvo smo se tudi kar namučili, ker imajo te gospe kar polno otrok. Jaz sem na koncu dala kar oglas v primorske, in se mi je oglasilo par žensk in potem smo dobili to našo varuško, ki je takrat imela enega fantka v varstvu.
Eno privat varstvo je tudi pokapika (ko smo mi iskali, je bilo polno zasedeno). Imajo tudi svojo int.stran - http://www.pokapika.si/kontakt.htm
Če boš rabila lahko tudi našo kaj povprašam.

Pozdravte se bolankoti.
user posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.3.2008 12:25:41 >

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.