|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Goriška
9.2.2008 12:37:40   
trixi
ojla,

zgleda da nas je bilo več včeraj na morju, samo mi smo šli kar do Benetk. Se spomnete ko smo seenkrat na jesen pogovarjale o takem izletu? no, mi smo šli včeraj z vlakom iz Monfalcona, vozi vsako uro, štarta pa iz Trsta. Smo šli raje tako, ker iz Gorice baje da vozi skoraj celo uro več, tu si pa v Benetkah v eni uri tričetrt. Benetke ku Benetke, gužve niti ni bilo, cene navite- npr. kapučin 8 eurov, ma dobro, saj nismo šli v šoping, tamalemu je bilo naj vožnja z vlakom in barkico. Zvčer jo je že bilo treba naredit iz lego kockuser posted image

Enolla, uživaj na dopustuuser posted image  In kam greste, če ni skrivnost?

tropical, dobrodošla

ostale, kje ste? Verjetno na sončku, pa saj je prav tako, se gremo tudi mi martinčkat na sončke.

čau, čau

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.2.2008 23:16:01   
Felicity
tropical - Ja, tisti Limoni na kantonu. Čez cesto pa je OM, malo z zamikom.user posted image

enolla - Uživajte v toplicah in prosim poročaj za H&M, ja. Lepo se imejte.

No mi smo tudi načrtovali dan ob morju, ampak je vse padlo v vodo. user posted image KEr je ta mala malo zamenjala ritem za spat in prespala ta lepše urice.
No smo pa stanovanje prečistili.user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 877
   [Brisano sporočilo]
10.2.2008 0:00:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 878
11.2.2008 9:30:48   
Felicity
bambina - Poročaj za H&M (več vas je poročevalk, boljše je).
Tudi sama sem bila 1ič v OM, in sem kar zadovoljna z nakupom (pa še nekaj stvari so imeli od popustov 50%).

Če čes, poglej si katalog na http://www.originalmarines.it/

Imajo pa tudi zanimive reči za odrasle, moram it pogledat, ko bodo stvari na policah.

Lepo se imejte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   [Brisano sporočilo]
11.2.2008 22:15:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
12.2.2008 8:41:31   
Anonimen
Dobro jutro punce,
kako smo kaj? Mene ni bilo že dolgo na spregled. Včeraj mi je mož popravil računalnikuser posted image Prejšnji teden mi ga je sesulo.
Cel vikend smo pohajali okrog. Danes grem v Novo gorico pa me zanima ali se lahko gre po vseh trgovinah z vozičkom al ne. Mislila sem iti v Italijo, ma bom šla raje v četrtek še mal na trg.

OK mjete se fajn, pa lep dan vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 881
   [Brisano sporočilo]
12.2.2008 13:24:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 882
12.2.2008 14:54:11   
Anonimen
Končno smo doma. Smo zelo  veliko časa pohajali po gorici pa še vreme je super. Danes sem šla po špežo v Hofer. Kupila sem plenice za probat.

Danes bomo šli še mal ven, da izkoristimo sonce. Jutri pa bom imela full za likati tako, da ga bo peljal tamalga kdo drugi ven.

Lep dan še naprej.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 883
14.2.2008 8:04:27   
*ANA*
Ojla

Kako smo kaj?

Nekje smo se pogovarjale o inhalatrojih in ne boste verjele, koliko so v Italiji cenejši kot pri nas user posted image , še dobro da smo počakali.
Pri nas je otroški okrog 90 eurov, v Italiji pa 55 eurov user posted image

In sedaj imamo tegale user posted image

Tako da če ga katera kupuje, kar do Italije it ker so res velikooooo cenejši user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 884
14.2.2008 9:38:30   
Enolla
Jutro pupe. No pa smo nazaj. Če boste rabili kakšen kraj ši oddih pojdite v toplice. Mi smo bili v Banovcih in je bilo sanjsko, res. Hotel za ga vikat - tako velike in udobne, z zelo prijetno opremo, hrana je zakon, ma ni da ni no. Pa še drago ni bilo. Savne pa so prav zakon. Mogoče nas je edino to malo zmotilo, ker je notranji bazen s termalno vodo in potem moraš malo paziti, da nisi predolgo noter kar je ob nadobudnežu nekoliko težje. Obvezno pa če ste v Mariboru morate na pico v Mojo picerijo - se lahko marsikatera pica tukaj lahko skrije. Originale italiana  user posted image . V h in m smo bili in sem na hitro kolekcijo pogledala pa vidim, da je Bambina že poročala in se strinjam z njo. Gužve nobene zato bomo zgleda morali ob nedeljah gor po nakupih (kar mi sicer ni preveč všeč  ampak gužva pa mi je še manj). Zaenrat pa jaz še nisem nič pomladnega nabavljala ampak samo eno trenirko in nekaj majčk - bomo šli še enkrat ko bo še več, čeprav so že sedaj solidno založeni. Moda mi je zelo všeč in tokrat me sploh ni potegnilo v dekliški oddelek,ker so tudi za fantke zelo crtkane zadeve. Toliko na kratko user posted image  - bom še kasneje kaj dodala.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 885
14.2.2008 15:08:24   
Teya
ojla...
mi tudi razmišljamo, da bi za par dni skočili nekam, do kakšnih toplic.
kakšni bazeni so v banovcih?
imate tudi druge kaj izkušenj s termami? mi bi radi v takšne, ki imajo fajn otroški bazenček in kakšna igrala. to nam je edini pogoj.

drugače pri nas nič novega. nejca še nisem dala v vrtec, tako, da imam oba doma in sem bolj na tesnem s časom. no, novo je to, da imamo novo čistilno napravo :) - tilen je postal mobilen- se puza po trebuhu že skoraj 100 na uro :) je kar bolj komplicirano, kot je bilo to pri prvem, saj moram full pazit kakšne igrače ima nejc nastlane po tleh, da ne zaide kaj premajhnega v tilnova ustka :(

pozdravček in uživajte v lepem dnevu!
teja

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 886
14.2.2008 17:22:52   
tropical
Mi bomo šli drugi teden za par dni nekam, ma ne vem še kam. Ne vem ali v hotel, apartma, z tako malim it. Mogoče bomo šli v Kranjsko goro sam meni ne paše ker je mraz.
Bomo vidli.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 887
15.2.2008 20:11:59   
Ani77
Da se še jaz javim....Me že lep čas ni bilo na spregled, brala sem vas pa. No, v tem času smo dobili prvi zobekuser posted image , začeli bolje spatiuser posted image in začeli noro in 100 km/h kobacatiuser posted image . V tednu dni je iz plazenja prešaltal na kobacanje in sedaj ga ne ustavi nič več. Sam se že povsod dvigne na noge, noro. Problem je, da potem ne zna še sam spet na tla in tako je user posted image  ali pa še huje - padec na rit in včasih udari še z glavo ob tla. Ves čas mu moremo biti "za ritjo".

A ni lepo, da je takšno prekrasno vreme?!? Prav uživam z vozičkom zunaj, ni nobenega mrazauser posted image . Da le ne bi več zmrzovalo in bilo vedno toplejeuser posted image .

Imejte se fino, pa lep vikend vsem!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 888
   [Brisano sporočilo]
17.2.2008 21:44:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ani77)
  Neposredna povezava do sporočila: 889
17.2.2008 23:15:27   
tropical
Mi smo imeli kar uredu vikend. Soboto smo pohajali po trgovinah v Italiji, mal špeže  naredili. Danes pa je bilo zelo mrzlo. Zjutraj smo bili doma, popoldne pa smo šli v NG mal z vozičkom, ma smo se hitro vrnili domov, ker je bilo mraz.
Drgače jutri je nov dan in upam da bo vsaj kanček bolj toplo, ker imam namen iti nazaj v NG. Zmanjkale so mi kašice za tamalga (riževe). Vsak večer poje full.
Pol pa še v Hofer po par reči, ker imajo res dobro.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 890
18.2.2008 14:42:06   
Teya
ojla,

ani, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  aleksu!!!!

o, mi smo pa v soboto dali nejca 1. na smučke user posted image . šli smo na sorico in naš tata se je malo pozabaval z nejcem...je bil full navdušen, še najbolj pa nad hitro vožnjo po strmini dol v nonotovem naročju user posted image  
včeri pa smo šli v trst, malo ladjice pogledat, ma smo se kar po hitrem postopku vrnili domov, saj je bilo prav ledeno mraz in še pihalo je user posted image

baje so preložili otvoritev novega spara na avgust!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, še to sem hotela vprašat, a katera ve, a je kje v bljižini na italjanski strani kaj zanimivega za otročke? mi nimamo več idej kam se dat user posted image  kakšni živalski vrt, kakšni bazeni........?

lep dan vsem,
teja

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 891
20.2.2008 20:14:42   
Ani77
Dober večer! Očitno ste vse pošteno zmučene od vozičkanja po prekrasnem sončkuuser posted image . Čeprav danes se je vreme že malo skisalo, vsaj pri nasuser posted image .

Z Aleksom smo bili dopoldan malo zunaj, da se pač nadiha svežega zraku in lažje zaspiuser posted image . Ob 12h pa se mi je zdelo njegovo čelo rahlo vroče in glej ga zlomka....37,8 Cuser posted image . Drugače je bil ves čas igriv, pojedel za cel vagon, pil kot pijančkiuser posted image  in popoldan zaspal za 2 uri. Pred spanjem pa sem mu namerila že 38,1 Cuser posted image . A je možno, da je to od zobkov? Ker si non-stop drgne s prstki po dlesnih, 1. zobek pa je pogledal na plan prejšnji teden. Drugih znakov razen vročine nima.

Upam, da bo kmalu bolje in pojdeva ven. Ker med 4 stenami res ni fajn biti zaprtuser posted image .

Uživajte, pa lep pozdrav!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 892
22.2.2008 9:24:02   
*ANA*
No pa da nas malo bolj gor prestavim user posted image

user posted image user posted image user posted image Nejc

Ani ja je možno da je zaradi zobkov vročina, pa upam da ste v redu user posted image .

No mi smo ta teden driskali- to pripisujem zobkom in smo tečni ko user posted image , pa nenehno bi bili na rokah in take user posted image .

Dane sje pa kar nekaj mrzlo user posted image

Pa mi se ne radi vozimo v vozičku user posted image , tako da si kam daleč sploh ne upamo it user posted image .

A se vsi radi vozijo v vozičku?

LP ANA

(odgovor članu Ani77)
Neposredna povezava do sporočila: 893
22.2.2008 10:35:44   
Felicity
Ojla!

Naša je že velika za voziček, mislim da je bila zadnjič v vozičku lani na morju, drugače se ga sploh ne poslužujemo več.

Ponoči se ji je nos zamašil in je smrčala, zjutraj smo spihali in očistili nos s fiziološko, ampak ko kihne je vse zunaj. user posted image bomo videli kako bo. Je šla normalno v varstvo, upam da ne dobi vročine. Sicer pa ni bila bolna že od decembra (trkam), za nas je to kar velik uspeh. user posted image

Še dobro da bo vikend, se bomo malo popazli in pili veliko čaja.user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 894
25.2.2008 9:25:17   
*ANA*
Samo malo bolj gor nas pomikam- da ne bomo stalno na drugi strani user posted image

Tale megla je pa prav en user posted image , upajmo da se bo malo dvignilo, ker drugače ne bomo mogli ven user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 895
25.2.2008 9:45:14   
Felicity
Tudi jaz sovražim meglo, pa ta mraz ....

Naj bo vsaj dež, saj je napovedam, vseeno bolje kot ta user posted image  megla.

Naredite si en lep teden!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 896
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 13:53:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 897
28.2.2008 22:40:01   
trixi
dejmo, dejmo, Goriška, saj ni več tolko megle, da ne bi niti do sem gor vidleuser posted image , nas pomikam na vrh, kako ste kaj? Jutri je petek, jeeee.

Neposredna povezava do sporočila: 898
29.2.2008 8:10:44   
*ANA*
Jutro jutro user posted image

No danes je petek user posted image , potem pa vikend user posted image .
Upam da bo malo lepše vreme da bomo kaj izkoristili.
Sicer pa smo stalno na drugi strani user posted image , kje ste vseeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

Daj oglste se kaj user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 899
29.2.2008 21:59:03   
Teya
jaz sem tu....spet s slabimi novicami user posted image  nejca smo imeli v bolnici - bronhitis user posted image . po dveh dneh doma, pa je začel bruhat user posted image . full je bogi! user posted image
zdaj samo upam, da ne prime še malega! pa da ne prime mene, saj potem res nevem kaj bo user posted image !

upam, da ste drugi boljše!

felicity, ti vedno praviš, da si peljala emo v varstvo, ne v vrtec....jo imaš pri kaki noni ali v privat varstvu? mene malo zanima, kako je kaj s privat varstvom v ng.....mogoče bi drugo leto raje probali to možnost, saj se je letošnja ideja z vrtcem, izkazala kot grozna izkušnja user posted image

želim vam lepo vreme, da pojdete malo pohajat, čeprav meni kar odgovarja, da je slabo, saj je tako lažje bit zaprt med štirmi stenami user posted image

pozdravček

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.