|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: s primorska
4.10.2007 7:54:44   
Enolla
Bro jutro!

No, danes pa bomo malo doma - ker je junior staknil balžjo okužbo črevesja, kar ga pa ne ovira pri aktivnostih. Upam, da bo šlo kmalu mimo - mu pa dajem oglje in borovničev čaj.
Bambina - je pa denarnica bila bolj vesela user posted image .

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 426
4.10.2007 10:00:32   
*ANA*
Dobro jutro vsem skupaj.

Če sploh lahko tako rečem , ta user posted image dež! Da se niti ven ne da, po vrhu vsega imam pa hudo bolno nono in smo veliko pri njej, tako da najdem le malo časa user posted image .Res je boga in nam je vsem hudo, ker do pred 14 dnevi je bila še čisto OK, zdaj pa ne more nič več, še govori težko user posted image , samo vprašanje časa je koliko ga je ostalo user posted image .
Nič mal sem se razpisala.

Smo pa dali krst skozi, sta bila oba naša user posted image pridna( je krstila tudi moja sestra njenega 6 mesečnega fantka- mojega nečaka),sta vse prespala user posted image , in potem še žurka in je bilo res lepo.Še lepše pa bi bilo, če bi bila naša Pia OK- večer pred krstom mi je namreč zakuhala(39 vročine, pa bruhanje), celo noč sem ji zbivala vročino, potem je šla z nami k maši ker drugače bi moral eden od nas ostat doma, ko pa je bilo maše konec se je pa tako razživela, o vročini pa ne duha ne sluha user posted image in je cel popoldan norela. Zvečer je pa spet malo zakurila, potem pa je vročina kar sama šla, tako da so bili po moje krivi zobki.

Masna v soboto sem videla tvoja dva user posted image user posted image , ful sta luškana, pa kako Lana cuza svoj prstek user posted image kot da bi videla našega Svita user posted image .
Glede cuzanja prsta mi je P rekla naj ga čimprej odnavadim ker drugače bo joj user posted image
Jaz mu turim dudo, on pa dudo ven in prst noter, sej čez dan neka gre, ponoči pa ga slišim kolk cmoka user posted image .

Nič uživajte v tem dežju in oblačnem vremenu, jaz počakam da se moj frajerček zbudi in gremo spet k noni.

LP ANA, Svit pa vam pošilja en velik user posted image

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 427
   [Brisano sporočilo]
4.10.2007 10:34:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 428
5.10.2007 9:15:18   
Felicity
Ojla pupe,  dober dan!

Nič novega tudi pri meni, razen tega da sem danes sitna kot 100 hudičov.
Še dobro da je petek in sem sama v pisarni, tako ne bo nihče nastradal.user posted image

Tudi mi imamo zappa, samo naša ga samo vozi, notr pa ne sedi. user posted image
Ja kaj čmo, slaba naložba. No saj nekaj časa smo ga kar rabili.

Lepo se imejte in naredite si lep dan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 429
5.10.2007 18:05:45   
Nasy
Živjo pupe! Mene danes še malček muči glavobol, se moram pole malo zašetat do lekarne, da kupim lekadole, le s tem si zdej v user posted image lahko pomagam. Je tako čudno ratalo zdej vreme, kr nekam dol tiščiuser posted image Mam oči k miš iz mokeuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 430
8.10.2007 10:01:37   
Felicity
ojla, da nas malo prestavim,

Bo še katera kaj dodala.

V petek sem iskala hlače zame in odkrila da imajo v trgovini Tika otroška oblačila, saj dosti nisem gledala, ker sem (enkrat izjemoma)  iskala zase.
Majčke sem gledala od S oliver - cene tako na hitro, nekje kot beneton.

Če boste kaj hodile mimo, sčekirajte.user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 431
8.10.2007 21:10:34   
*ANA*
Samo tolko da nas spet na prvo stran vrže user posted image
Res  nismo kako velike čveke user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 432
8.10.2007 21:11:01   
jagoga
Povejte mi, kje naj dobim kakšno vetrovko za tamalega (2-4 let). Povsod, kjer sprašujem, me malo čudno gledajo, češ da prodajajo samo bunde in da vetrovke dobijo le spomladi. V Italijo se mi ne da it gledat, ampak če katera ve za tukaj na goriškem. 

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 433
9.10.2007 8:39:57   
Enolla
Bro jutro, nas moram malo gor vreči. Jagoga jaz sem včeraj v Hoferju vzela en komplet-majčka z dolgimi rokavi in brezrokavnik vetrovka podložen s flisem - se mi zdi kar primeren za tak namen. Sicer pa so v Oviesse lani imeli komplet bundico + vetrovko na vrhu, ki se da zapreti z drukerji ali pa oboje nosi samostojno.

Eko tega imamo: http://www.hofer.si/si/html/offers/2827_4178.htm poglej če ti ustreza (majčka bombažna je zelo prijetna in mehka na otip )

< Sporočilo je popravil Enolla -- 9.10.2007 8:40:38 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 434
9.10.2007 8:41:19   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

ojla, da nas malo prestavim,

Bo še katera kaj dodala.

V petek sem iskala hlače zame in odkrila da imajo v trgovini Tika otroška oblačila, saj dosti nisem gledala, ker sem (enkrat izjemoma)  iskala zase.
Majčke sem gledala od S oliver - cene tako na hitro, nekje kot beneton.

Če boste kaj hodile mimo, sčekirajte.user posted image

Hvala za info samo tam spodaj hodit mi nekako ne potegne, zato res pojma nimam kaj imajo. A je to bolj italijanski štamp moda, no velikost predvsem. Ker to pri nas ne gre glih dobro, je bolj nemški model moj sin.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 435
9.10.2007 8:43:45   
masna
Jutro punce!

Jaz pa sem včeraj pohajala po LJ. user posted image user posted image user posted image Sem mislila kaj pokukat v H&M, ampak je blo tako lepo vreme da mi je blo škoda zapravit za po trgovinah. Samo šetanja, pa kavice , kako paše!!!!!

Zdaj pa grem spravit malo po hiši je kot da bi bomba udarila. 

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 436
9.10.2007 9:10:05   
masna
Felicity kje pa je trgovina Tika?

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 437
9.10.2007 11:26:53   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: masna

Felicity kje pa je trgovina Tika?

Bevkov trg (med Nara Camice in Cvetličarno), nasproti kulturnega doma (kino), kjer je videoteka.

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 438
10.10.2007 8:38:28   
Enolla
Jutro. Pa smo jo dočakali - burjo namreč. Nisem glih njena prijateljica. Ja malo čudna izjava, ko živim tukaj user posted image . Sem šla danes peš do službe in ko sem prišla v pisarno sem bila objokana in iz nosa mi je teklo, pa oči sklele. Dobro, da me ni kdo videl user posted image , k bi si še kaj mislil. Sicer pa ni nekega mraza.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 439
10.10.2007 8:44:06   
*ANA*
Ja pa smo jo dočakali user posted image burjo.

Men se ne da niti nasprehod ven ku tolk piha user posted image
Sicer panaš user posted image še spanča

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 440
10.10.2007 8:55:37   
Felicity
Jutro!

Eno vprašanje - A dajete zjutraj malčkom čez uha kakšen trak al rutko / kapo?
Sploh danes ko je pihalo kot 100 user posted image . Jaz sem ji dala čez kapuco od felpe, ker se mi je zdelo kar surovouser posted image  Saj samo do avta in od avta do bloka od varuške.

Pa še nekaj - ste kje vidle daljšo bundico, takšno ki pokrije rit, ker tiste kratke ji ne dam gor, ker bi takoj imela trebuh ven user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 441
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 9:24:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
10.10.2007 9:42:27   
Felicity
Če boš kupovala merendine od Kinder, se priporočam za punte! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 443
   [Brisano sporočilo]
10.10.2007 14:23:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
10.10.2007 16:58:44   
Enolla

Jutro!

Eno vprašanje - A dajete zjutraj malčkom čez uha kakšen trak al rutko / kapo?
Sploh danes ko je pihalo kot 100 user posted image . Jaz sem ji dala čez kapuco od felpe, ker se mi je zdelo kar surovouser posted image  Saj samo do avta in od avta do bloka od varuške.

Pa še nekaj - ste kje vidle daljšo bundico, takšno ki pokrije rit, ker tiste kratke ji ne dam gor, ker bi takoj imela trebuh ven user posted image user posted image

Lp

To sem se pa tudi jaz davi spraševala - zaenkrat ne, ker ga v bistvu niti nimamo user posted image , ga moramo šele kupiti ali trak ali kapo. Pa bo najbrž kar trak.

Glede bundice pa ti ne morem kaj preveč pomagati - ni kaj je pač taka moda. Sem pa tisti komplet iz Hoferja kupila (majčko in brezrokavnik), ki je brezrokavnik v stilu  bundice ampak pač brez rokavov in je normalna dolžina. Za čebulo oblačit se mi zdi zelo OK (majčka dolg rokav, kavbojska jakna in tole gor ne more prepihati skozi)  Po moje, da bodo tudi kakšne bundice imeli.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 445
11.10.2007 8:59:52   
Felicity
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Če boš kupovala merendine od Kinder, se priporočam za punte! user posted image

Sem kupla user posted image . Gledam kaj so za ene reči. Že veš za kaj boš zbirala?

Ne še ne vem, ker tisto kar bi imela, bi mogla zbrat ogromno puntov. Jih zberem tam okrog 50-60. In nato izberem darilo.
Saj še vedno čakam na tisto od 2007, sem izbrala brisačo od Looney Tunes, ki jo nekako zaviješ in rata nahrbtnikuser posted image  Bomo vidli kako zgleda "v živo".
Taljančki si vzamejo čas, so v pravilih napisali da imajo čas 6m od prejema pošte.user posted image  Že pozabiš vmes.user posted image

Glede bundice pa je kar problem s to modo. Saj sem vidla plašček, samo 70€ se mi zdi ful preveč za 1 sezono, pa še bel je bil. Tako da več kot par dni ne bi zdržal.user posted image
Saj ni še sile, samo bi bila rada pripravljena, da nas mraz ne preseneti.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 446
11.10.2007 9:10:12   
*ANA*
dobro jutro

Kje pa boste bundice kupovali?

Jaz sen gledala v Smartu, pa ni blo nič kaj primernega.

Ne vem mogoče bi šla pogledat do Benettona ali pa do Original Marines?
Ste že kaj gledali?
Če ste kaj gledale mi prosim povejte da ne bom izgubljala časa , pa s tamalim okrog hodila user posted image
Sicer pa je bla danes neka čudna noč user posted image
Ne user posted image ne Pia nista dobro spala, jutri pa je polna luna(al prazna user posted image ) na moja dva delujejo vse lune tudi krajci user posted image ,tako da niti ena ne gre mimo, pride že druga user posted image .

Lep dan

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 447
11.10.2007 11:53:44   
masna
Ojla,

še jaz se malo oglasim. pri nas nič novega, vse po starem.

Zgleda pa da na nas luna glih obratno deluje, saj sta oba spala skoraj 8 ur skupaj to noč..... Ka rpoa ni v navadi za našega fanta.

Jaz pa se moram spravit kombinezonček nabavit. Za Lano mam sposojeno. Sicer mam več roza variant, a ne vem če bi našega fantiča v roza oblačila user posted image Za doma se dogaja, a za ven....

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 448
13.10.2007 8:44:32   
Enolla
Masna glede kombinezona bi jaz na tvojem mestu še malo premislila zaradi nakupa. Moj je sicer marčevski ampak ga jaz naslednje leto nisem rabila niti za 1x - je bilo preveč toplo in se mi zdi, da se pri nas nekako ne obnese, kot v celinski Sloveniji ko je precej bolj mraz. Pri nas je največji problem burja. Dobro, da sem ga imela sposojenega sicer bi bili šoldi buta via. Oblačila sem ga po sistemu čebule in ga ni prepihalo.

Punce, če vas pot zanese v Lučnik v Eurospin imajo sotto coste do 20.10. - jaz sem v četrtek naredila kar fajn špežo. Huggis plenice so trenutno cenejše dol (4,45€ za 24 plenic), pa monini olivno olje, dash, svelto za posodo pomivat, .....

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.10.2007 17:49:16   
Felicity
Punce, če vas pot zanese v Lučnik v Eurospin imajo sotto coste do 20.10. - jaz sem v četrtek naredila kar fajn špežo. Huggis

Eurospar verjetno, ne? user posted image
Hvala za info, bomo šli kaj pogledat.

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......