|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: s primorska
22.9.2007 11:05:21   
Nasy
Jagoga, saj ne vem še, če se bova selila, čakava..Ne, jaz nisem iz Lokavca, ampak to ne igra vloge. A misiš, da to gre, da ti kaj omogočijo? No, če veš to iz prve roke? Sicer drugače ne pohajam naokoli, sam domov grem za kak dan, ponavadi ob nedeljah. Pa kak sprehod po bližnji okolici, ker noter bom umrla, če ne grem ven. Doma je pa tako, da sem lahko veliko več zunaj, ker imajo naši v bistvu kot eno pokrito teraso spodaj, kjer poleti tudi jemo, sedimo, klepetamo.. zadaj je vrt in vse. Saj tukaj je tudi vrt ampak tu je kot na placu, na sredini vseh in se nimaš niti kam dat.
Punce, uživajte, lep vikend je pred nami, čeprav je LJ še ovita v meglo user posted image  

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 401
22.9.2007 19:47:02   
jagoga
Nasy, sori ti nisi iz Lokavca, Kati81 je iz Lokavca, sem vaju zamenjala po kraju bivališča.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 402
23.9.2007 10:20:36   
masna
Enolla ne se bat ne zamerim tako hitro user posted image   Je pa res da je kak dan lepše brat ko se ti ne da nič pisat...

Trixi točno to kar si ti pri tvojem ugotavljam pri mojem fantu - da je cel zvit in se samo na eno stran nagiba... Kaj pa sploh pomeni hipotoničen?

Nasy jaz mam nekaj "izkušenj" z bolniško. Sem bla na bolniški od 20t naprej. Jaz sem živela v LJ, bivališče pa sem imela prijavljeno tu. Se pravi da sem bla v LJ "na črno". In sem se tudi bala kako bo zaradi komisije.
Jaz sem mojo prosila če mi lahko v bolniško napiše sprehode, pa je rekla da mi ne more zaradi diagnoze.... Pa sem se ji potožila o problemu in je rekla, da če me slučajno obišče kimisija naj kar do nje pridem in mi bo napisala da sem bla na kakem pregledu ipd.
Je pa blo takod a so mi na začetku v odločbi napisali da moram strogo doma bit. Potem po 30 t ko dejansko nisem več upala nikamor in sem bla res slaba pa so mi sami od sebe napisali da se lahko gibljem v kraju bivanja, kar sem si jaz razlagala tako, da če sem na "sprehodu" ko me obiščejo ne morjo komplicirat.
Aja zdaj ne vem kje si ti prijavljena, ampak baje če nimaš bivališča prijavljenega ne upoštevajo novega naslova tudi če jih kličeš....

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 403
23.9.2007 11:54:58   
Enolla
Punce jaz vam zaželim samo lep dan - izkoristite lepo vreme, ker baje bo od torka naprej dež (in kar verjamem z ozirom na to da me boli križ in med. kosti)

Bi vas pa rada opozorila na eno temo, če je niste videle in če imate kakšno možnost:  http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1882602 .

Železniki niso ravno tako daleč od nas. 

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 404
24.9.2007 9:25:22   
Nasy
Nisem več prijavljena domauser posted image tudi moja G mi zaradi diagnoze ni želela napisat sprehodov ampak je rekla, da če bo kaj, naj se oglasim pri njej in bo že ona naprej. Zdaj me bolj skrbi to, ker nisem še nič dobila od komisije, danes se mi pa izteče od prvič komisijska bolniška. V petek sem klicala k osebni zdravnici, sta s sestro rekli, da naj se ne sekiram, da gvišno podaljšajo. Oni pa tudi še niso nič dobili. V prvo sem dobila takoj, po enemu tednu, ko smo poslali, zdej je pa že skor 3 tedneuser posted image baje je ena od tam, ki to ureja na dopustu..ja fajn, sem že jst spet user posted image

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 405
24.9.2007 22:16:31   
jagoga
Nasy, ena moja kolegica je živela pri fantu, kjer je imela tudi izbrane zdravnike, ampak je bila prijavljena še vedno doma. Potem pa je poklicala na zavod in njim obrazložila situacijo, pa so rekli, da si bodo novi naslov pripisali. Nadzora ni nikoli dobila. Veš vsi ti nadzori so zelo odvisni od zdravnika, ki ti podpise bolniško na komisiji. Nekateri so mnenja, da zdravniki iz komisije na Zavodu odločajo, koga je potrebno nadzorovati - to je pač mnenje od nekaterih in ne vem če res drži.
V prvi nosečnosti se je zelo pogosto dogajalo, da sem dobila odločbo s kakšnim dnem zamude, to je odvisno od zavoda in kdaj v mesecu imajo zasedanje komisije.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 406
24.9.2007 22:55:12   
trixi
Nasy, jaz sem dobila kontrolo drugi dan, ko je bolniška padla v breme zavoda. Mene je G podila v bolniško, zaradi službe, pa sem delala kar precej dolgo. Mi je pa rekla, da smo tiste, ki imamo kako vezo v zdravstvu bolj na udaru in jaz imam pač eno zdravstveno delavko v žlahti. 

Masna, hipotoničnost pomeni ohlapnost mišic, meni je zdravnik rekel, da mi ne more povedat zakaj do tega pride. Lahko zaradi poroda (jaz sem imela namreč kar težek porod, dokončan z urgentnim CR), lahko pa tudi zaradi kakega drugega vzroka. In da zakaj naših otročkov ne bi poštimali tako kot se gre, da jih je že tako malo in jih je treba bolj pogledat. Posledice so lahko različne, lahko je otrok samo malo bolj neroden, grdo piše, rečemo da se spotika ob lastne noge, pa bi tega ne bilo, če bi mu pri razvoju malo pomagali. Seveda je pa lahko tudi hujše- od prijateljice punčka je imela tako močno hipotonijo, da še pri treh letih ni hodila. Nam je kaj hujšega bilo prihranjeno, sva hodila na fizioterapijo k Nataši- super ženska in so ga poštimali kot se gre. Pa pravilno rokovanje, čeprav potem slišiš ja, saj smo naše tudi gor spravli.Shodil je točno na prvi RD, čeprav so mu napovedovali, da pred letom in pol sploh še ne bo hodil. Otročku je treba dati možnost, da se giba. Od druge znanke je bila punčka ful pridna, ampak skoz u lupinici in valda da so končali v Stari gori, pol je bila pa panika in kesanje. Naš je bil največ na tleh, ker če otrok hoče kaj videt, se mora dvignit, kravce past, se obrnit.
Mene je tudi Timotej ven na teraso zaprl, dobro, da so bile zimske počitnice in je bila še hči doma, da mi je odprla, če ne bi šla šipa brez pomišljanja. Joj, koliko se bo še takih in podobnih zgodilo, včasih se mi res zdi, da je kdo tam gor, ki pazi na nas in še posebej na naše škratke.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.9.2007 10:14:00   
Nasy
Dobro jutro, dober dan, drage primorke! Dole imate gvišno že sonce, tle v žabarski prestolnici je pa še vse ovito v meglouser posted image ampak bo že..še kako uro, pa bo tle tudi sonce, upam vsaj.
Ne vem, kaj mutijo na ZZZS za poslat odločbo. Zdaj sem kje, v zraku..nisem v službi, nisem na bolniški, če ni odločbe še?! Pa smo od dohtarja poslali kdaj že..na začetku meseca, da ja ne bo prepozno. Upam, da ne bo treba spet kje koga nazjat, ker zadnje cajte samo to še pomagauser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 408
26.9.2007 8:15:15   
Felicity
Ojla - dobro jutro.user posted image

Danes sem malce bolj zgodnja kot ponavadi. Se vidi da je polna luna, ki našo nosi 100%. Zjutraj je že pred 6 zahtevala da vstanem. user posted image  Jo moram pa pohvalit, ker je imela zjutraj suho plenico in vprašala za it na WC. Pridna malauser posted image  (po mami, se veuser posted image )!
Jaz zeham in komaj držim oči odprte, pa nisem tako malo spala, samo kakovost spanca je bolj vprašljiv.

Vreme pa je kislo, bo dež.

Lep dan nam želim!user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 409
27.9.2007 8:55:03   
masna
Jutro!

Zgleda da smo zandje dni vse malo zaspale user posted image

Trixi, hvala za razlago. Jaz mam tudi naše največ potleh tudi če sta še mala. Ne vem tam jima je najoblj zanimivo in sta največ časa pridnauser posted image

Zgleda da bomo mele spet dež danes, a važno da bo vikend lepši!!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 410
27.9.2007 17:39:42   
Nasy
V nedeljo je napovedano lepo vreme, jauser posted image po vsej verjetnosti pridem malo domov pogledat, k mami na kosilouser posted image  

(odgovor članu masna)
Neposredna povezava do sporočila: 411
27.9.2007 19:55:37   
Enolla
Grrrrrrrrrrrrr, kfiztkehdiforjoljsa user posted image  tako sem besna na najboljšega soseda, da je joj. Pa dobro no,  koliko je km iz Nove Gorice do Kobarida. V štirih marketih sem iskala Planikino mleko in v četrtem končno staknila en sam liter. Pa to ne morem verjet, no.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 412
28.9.2007 10:05:25   
Enolla
Dobro jutro v deževno jutro in dan. Kako ste? Jaz sem se ohaldila pa se opravičujem za moj včerajšnji izbruh ampak sem bila res jezna. A se ve tudi za otroke znate precelj bolj potegnit, kot za sebe?

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 413
28.9.2007 21:05:14   
trixi
Jaz pa danes nisem glih najboljše volje. Sem bila v Ljubljani in sem zjutri naletela glih na uno nesrečo na AC (ne vem, če ste slišale, ene šest avtov, avtobus, rešilc, ...). Pa ni ravno vzpodbudno videt, kako tam sredi une pene za gasit in razbitin, dež..oživljajo enega reveža. Sem mela kar mehka kolena naprej vozit. No, potem so cesto zaprli, in ena smrtna je bilauser posted image  Ironija, meni se zdi, da je bil ravno reševalni najbolj streskan, saj privoščim ne nobenemu. Res, vsa čast tistim, ki prvi pomagajo, jaz ne vem, kje bi najdla moč. 

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 414
29.9.2007 10:26:22   
jagoga
Ja ta nesreča je bila res huda. Jaz sem se pa ravno po Postojni vozila, ko so na veliko policiski in gasilski avtomibili šibali na avtocesto, tako da sem se mogla vsem tem sirenam umikat.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 415
29.9.2007 17:50:41   
Enolla
Ojoj trixi, to pa je bilo res hudo. Jaz sem samo po radiu poslušala, ko so cel dan opozarjali in me je že streslo.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   [Brisano sporočilo]
29.9.2007 20:49:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
   [Brisano sporočilo]
30.9.2007 9:53:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
1.10.2007 8:01:07   
Felicity
bambina - hvala,
Cel vikend je bilo noro, do računalnika sploh nisem prišla.user posted image  Včeraj cel dan na izletu, zvečer mala ni hotela zaspat do 2eh. user posted image  Se ji je čez dan toliko dogajalo, da se ni mogla umirit.
Še dobro da je tatko danes doma z njo.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 419
1.10.2007 11:25:30   
Nasy
Dober dan, pupe! Jaz sem se včeraj doma redila pri mami, so me dobro futraliuser posted image pa tko je blo toplo in lepo, da se mi kar ni hotelo it nazaj v LJuser posted image Ma dobro, sej zdej je že bolje, k je tud tle posijalo sončke.user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 420
1.10.2007 22:50:49   
trixi
vas samo pozdravim in prestavim bolj gor user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 421
2.10.2007 11:10:38   
banja
Ojla!

Kot opažam smo vse malo bolj na tesno s cajtom. Jaz sem rekla da se malo javim že k imam 5 minut časa. Ena od mojih punč je včeraj končno dobila tretji zobek, druga pa ga bo verjetno tudi kmalu. Imat 10 mesecev in pol pa samo ena 2 zobka, druga pa 3 zobke. Saj pravijo, da bolj pozno ku pridejo boljši so, ma ne vem. Bojo že pršli ne. Kaj pa vi kako ste? Ste vsi zdravi? Mi smo, moram potrkat. A je bila kakšna zadnje čase kaj v H&M-ju v Ljubljani? Me zanima če že imajo zimsko robo. Bi mogla kupit bundice pa ne bi rada šla na blef. Držte se in javite se kaj.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 422
2.10.2007 13:00:05   
Nasy
jaz sem pa doma, na bolniški, štufa..bi skor raj šla delat, da grem med ljudi, čeprav ne vem, kako bi vzdržala 8 ur in večuser posted image ma bo že. Še dobro, da imamo tko lepo jesen in tako lepo sončkeuser posted image

(odgovor članu banja)
Neposredna povezava do sporočila: 423
   [Brisano sporočilo]
3.10.2007 21:14:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 424
4.10.2007 7:52:11   
masna
Jutro!

Danes mi je pa ura ponagajala... Sem mislila da je že 8 na koncu je bila 7, jaz pa sem vstala in razmišljala kako pridna otroka imam ker še spita user posted image

Banja
, jaz sem bla nekaj časa nazaj že v H&M-u pa so že meli zimske cunje.

Nasy, jaz pa ko sem bla na bolniški sem ful uživala. Tako spočila se že dolgo nisem, če sem se sploh kdajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?