Enolla -> RE: s primorska (14.9.2007 14:31:59)
|
Madona, spet en tak dan, ko pišem post že cel dan. Glede lune zgleda, da pri nas vpliva v obratno smer, spimo ko polhi. Tok, tok po lesu. Vesna mi smo sedaj v Mojci, prej pa smo bili v Centralnem vrtcu. Jaz sem bila prej zadovoljna in sem sedaj. Sem pogledala tvojo temo glede griženja in bom rekla takole. Strinjam se z NIko v službi. To je pojav, ki se dogaja vendar ga je potrebno preprečevati. Kot si ti napisala pa to ni samo pojav ampak je že stalno dogajanje. In mislim,da tega niso razumeli, ko si na sestanku predstavila. Jaz sem za razumevanja, če se to zgodi enkrat, če pa je to vsakodnevno pa ne več. Vrtec je tudi vzgojna ustanova, ki uči otroke družbeno sprejemljivega obnašanja. Menim, da bi lahko od vzgojiteljic "zahtevali" naj bodo na malega grizača bolj pozorne in naj mu preprečijo tako obnašanje. Res, daj je v postopku uvajanja nekoliko težko, ker se ne poznajo. Pri nas nismo imeli hudih pojavov grizenja, se je pa zgodilo - tudi moj je bil - vendar so vzojiteljice postopale takole. Grizač je šel na ohlajanje (umik v posteljico), ugriženi se je crtal v naročju dokler se ni potolažil, prvo delo, ko smo starši prišli po otroka so to povedale obojim staršem od ugriženega in tistega ki je ugriznil, tako seveda, da starši ne vemo kdo je bil akter. Počakaj še nekaj dni, lahko se bo zadeva umirila, če ne pa kar krizni sestanek. Čaw.
|
|
|
|