|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POMOČ!!
4.5.2007 21:42:14   
matja
Mmiro, Naty,  vso srečo, držite se, saj bo vse v redu! BAMBINA ti si že pri koncu! Uživaj te zadnje dni nosečnosti in srečno v sredo! L.p.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 26
5.5.2007 0:27:24   
natasarobi
Pozdrav!
Zelo mi je hudo, ko tole prebiram - podobno se je zgodilo meni - imela sem že dve umetni prekinitvi v Ljubljani (napake, ki niso združljive z življenjem). Napake so vedno ugotovili na ultra zvoku v porodnišnici v Ljubljani in vsakič so mi postavili pravilno diagnozo. Če v kaj ne bodo prepričani, bodo zahtevali druge preiskave ali pa kasnejše preiskave oz. mnenje nekoga drugega. Žal je pa tako, da se napake lahko zgodijo. Žal je pa tako, da dokončno odločitev prepustijo vam in vaši ženi. PRI ODLOČITVI NAJ VAS VODI SRCE!!! NE GLEDE KAKO SE BOSTE ODLOČILI VEDITE, DA VAS NIHČE NE BO OBSOJAL - odločitev je vaša in tudi zdravniki vas bodo podprli.

Iz osebnih izkušenj vam povem, da s partnerjem nisva vedela kako naj se odločiva - vse je bilo zavito v meglo. Nepravilnosti je bilo veliko, nekatere se naj bi dalo odpraviti, za nekatere niso bili prepričani,.... Po eni strani ti dajejo upanje, po drugi strani upanja ni - človek je ves zmeden, ne ve kaj naj stori, po drugi strani si jezen, žalosten, upanje še vedno ostaja,....

Držite se in mislite pozitivno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.5.2007 10:23:46   
madela
Mmiro,danes je ponedeljek in za vaju z ženo težko pričakovan dan. V mislih sem z vama in upam,da bo srečen dan,da bo vse kot mora bit.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?