petraz
|
Ko to preberem, se spomnim na mojo drugo nosečnost.... in že imam solze v očeh, ker pomislim, koliko skrbi in živce vama sedaj gre... pa verjetno čisto odveč... Zakaj??? Meni so v 27. tednu ugotovili, da bi naj bile v popkovnici samo dve žili. Panika in preplah... sicer mi je ginekologinja rekla, da je verjetno vse o.k., pa me je vseeno napotila na dodtne preiskave. Tako sem morala čakati 14 dni na nov pregled in UZ, ter posvet z zdravnikom. Zame so to bili najtežji in zelo žalsotni dnevi v mojem živlenju... Prebrala sem tisoč člankov in iskala po forumu razne stvari, ter spraševala kaj in kako bo z mojim otrokom... Pa nikjer nisem dobila pravega odgovora... in tako sem imela tudi pregled, kjer so videli samo dve žili, povedali pa so mi, da se otrok normalno razvija. Tako, da nisem izvedela nič novega.... In tako sem nestrpno pričakovala dan, ko bom rodila in ko bom končno rešena vseh muk in skrbi, ko bomo videli kaj bo... Sicesr se je otrok ves čas lepo razvijal, tako, da mi ej to bial neka tolažva in upanje, da bo vse vredu... In končno je prišel dan, ko sem rodila... in rodil se nam je ZDRAV fantek, ki ej že ob rojstvu zelo kričal in jokal, čisto normalno razvit... vse skrbi so bile zaman... Zanimivo pa je to, da so bile v popkovnici 3 žile, kljub temu, da so se na vseh UZ videli samo dve. Zato vama svetujem, da se čim manj obremenjujta s temi stvarmi, saj upam in tudi mislim, da se bodo stvari lepo iztekle in da se vam bo rodil zdrav otrok...
|