klepetka
|
oj nana 35,meni res pomaga (kolikor pač že) samo počitek in donat.Odkar sem žaćela piti redno donat ,je tud otrdevanje trebuha vglavnem minilo,razen zvečer ,ko mi otrdeva.jJe pa to vsaj neboleče otrdevanje ,ker v prejšnjih dveh nosečnostih sem imela vseskozi boleče krče.Je pa tudi moje počutje kakor kdaj.Včeraj npr.sem bila taka kot da me je vlak povozil ,danes sem pa kot "roža" .Tak oda ni nekega pravila. karmyka,a veš da tud mene boli trebuh če takoj ne letim na wc ,ko me mudi lulat.Tak oda moram kar takoj v akcijo ,ko se pojavijo prvi znaki nussy ,glede na to ,ko sem prebrala Pušenjakov odgovor , tudi jaz mi slim da te nima kaj resno skrbet.ker po moje če bi blo res kaj narobe ,bi te kaj prej nročila na pregled in ne šele čez 1 mesec ketrin 24 ,gled epopka ;ne glede na velikost mojega trebuha je popek še v normalnem stanju ,se pravi ni še na ven obrnje raja,čestitke za punčko;tud punce morjo bit ,seveda golobček ,verjamem da si buila razočarana ,ko si šla z velikim pričakovanjem na MF;pa saj bo četrtek naenkrat tu ,pa boš videla svojo bebico tonči,tudi mene občasno boli križ.Ni to ne vem kako pogost o,ampak ko pa je ,sem pa taka da komaj grem. dašabina ,lepo da si nazaj ;sems se večkrat spomnila ,da te nekam dolgo ni nazaj .Glede vnetja pa ti žal, ne vem kaj svetovat. mml,hvaležno odpovedujem prevoz za v četrtek,ampak glede na trenutno počutje res nima smisla da rinem.Jaz upam ,da bo še kdaj priložnost ,če ne drugače se pa s katero dobimo kdaj v prihodnje v Ljubljani na kavici ,če bo katera ZA.Res sem si želea in upala ,da se spoznamo tud v živo. Tako da "svoj" prostor v tvojem avtu odstopam kateri drugi ki rabi prevoz(nalin in mislim ,da je bila še ena) Zaenkat to od mene