|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
4.9.2007 19:05:43   
Lunca1
Nam so se pa mako majčke dobro obnesle, samo smo pa čez nosili žabice z zapenjanjem na ramenih.

Kar se popka tiče, se meni tudi v prvi nosečnosti ni obrnil navzven in je tudi zdaj še na pravem mestu.

A se je kateri od vas že naredila linea negra? Jaz sem jo v prvi nosečnosti imela, zdaj pa vsaj do zdaj še ne.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
4.9.2007 19:06:12   
Lunca1
Aja za tiste, ki ne veste kaj je to. To je temna črta na trebuhu.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
4.9.2007 19:18:36   
klepetka
oj

nana 35,meni res pomaga (kolikor pač že) samo počitek in donat.Odkar sem žaćela piti redno donat ,je tud otrdevanje trebuha vglavnem minilo,razen zvečer ,ko mi otrdeva.jJe pa to vsaj neboleče otrdevanje ,ker v prejšnjih dveh nosečnostih  sem imela  vseskozi boleče krče.Je pa tudi moje počutje kakor kdaj.Včeraj npr.sem bila taka kot da me je vlak povozil ,danes sem pa kot "roža"user posted image .Tak oda ni nekega pravila.

karmyka,a veš da tud mene boli trebuh če takoj ne letim na wc ,ko me mudi lulat.Tak oda moram kar takoj v akcijo ,ko se pojavijo prvi znakiuser posted image

nussy ,glede na to ,ko sem prebrala Pušenjakov odgovor , tudi jaz mi slim da te nima kaj resno skrbet.ker po moje če bi blo res kaj narobe ,bi te kaj prej nročila na pregled in ne šele čez 1 mesec

ketrin 24
,gled epopka ;ne glede na velikost mojega trebuha je popek še v normalnem stanjuuser posted image ,se pravi ni še na ven obrnje

raja,čestitke za punčko;tud punce morjo bit ,sevedauser posted image

golobček ,verjamem da si buila razočarana ,ko si šla z velikim pričakovanjem na MF;pa saj bo četrtek naenkrat tu ,pa boš videla svojo bebico

tonči,tudi mene občasno boli križ.Ni to ne vem kako pogost o,ampak ko pa je ,sem pa taka da komaj grem.

dašabina ,lepo da si nazaj ;sems se večkrat spomnila ,da te nekam dolgo ni nazajuser posted image .Glede vnetja pa ti žal, ne vem kaj svetovat.

mml,hvaležno odpovedujem prevoz za v četrtek,ampak glede na trenutno počutje res nima smisla da rinem.Jaz upam ,da bo še kdaj priložnost ,če ne drugače se pa s katero  dobimo kdaj v prihodnje v Ljubljani  na kavici  ,če bo katera ZA.Res sem si želea in upala ,da se spoznamo tud v živo.
Tako da "svoj" prostor v tvojem avtu odstopam kateri drugi ki rabi prevoz(nalin in mislim ,da je bila še ena)

Zaenkat to od mene

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
4.9.2007 19:33:16   
piškamiška
Pozdravljene souser posted image ,

ste se pa razpisale. user posted image
Pa gremo lepo po vrsti.

nakupi: tudi jaz sem šla danes z mami mal po nakupih. Kupila obrobo v Leclercu in kot ste že omenile je bila kar precej cenejša kot v BC oz. podobnimi trgovinami, pa še taka je,  enobarvna, kot sem želela. Sem bila pa kr mal razočarana, ker nisem dobila nobene lepe posteljnine. Vse so bile kičaste z nekimi punčkami, medvedki, zvezdicami, jaz pa imam v mislih malo bolj  umirjene motive oziroma enobarvne prevleke. Takih pa sploh nisem zasledila. user posted image
Bom pa počasi mogla nabavt ene zimske nosečniške hlače, ker je tak mraz!user posted image
popek: ni (še) obrnjen, mogoče sploh ne bo user posted image
otrdevanje popka: pijem Magnezijeve tablete pa se mi zdi, da ni nič bolje.
črta: tudi je ni (upam, da je ne bo)user posted image
srečanje: hmmmm verjetno me ne bo, ker ne bom imel avta, razen če ima še katera prostor v avtu, se priporočam za prevoz (SZ).
3D UZ: sem naročena pri dr. Reševi v Dravljah, pa sem sedaj slišala kar nekaj pripomb. user posted image V postojni ne jemljejo več, jutri se bom probala naročit pa še v Domžalah pri Strahovi.

Toliko, da tudi jaz pristavim lonček RR. Danes bomo pa spet vsi štirje user posted image gledali in navijali za naše košarkaše! Mi je mojuser posted image rekel, da bom rodila med prvenstvom, če bodo vse tekme tako napete in če bom tako navijala. user posted image

pozdravček
piškamiškauser posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
4.9.2007 21:13:53   
sani1
nana 35  ne vem koliko stane obroba v Leclerku ti pa lahko povem, da je bela obroba za posteljico v ikeji 10 eurov. In ženske tudi posteljnina je zelo ugodna. Vse sem pregledala na internetni strani, drugače ima pa kolegica njihove stvari in je ful zadovoljna. Konec meseca bomo šli v šoping pa vam potem povem kako in kaj se izplača...
Sem pa danes bila po nakupih, ampak mi nekako niso bili všeč bodyi v Leclerku in sem kupila samo nogavičke pa tašča je še malo zapravila za bebo, tako, da so se nakupi počasi že začeli...
Domov sem pa prišla utrujena za znoret in potem se mi je še mami za jutri napovedala na obisk, da sem seveda mogla it še pospravljat. Noro...
Po mojem bom danes od utrujenosti spala ko slon...

Ja konaj že čakam četrtek, da se malo vidimo. Bomo iz vseh konce Slovenije...
No jutri zvečer se zopet kaj beremo...
Lahko noč!!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
4.9.2007 21:45:02   
unika
živjo se moram oglasit, da povem, da smo bili danes na 3D pri Dr. Levakovi ENKRATNA je  prijazna, strokovna, vse ti razloži pa tudi partnerju in v mojem primeru sinu, ki sta bila z mano. Pa še spol smo izvedeli, čeprav sem rekla, da ne bom vprašala, ker so se prvič zmotili, pa sva se dogovorili, da pogleda ampak ne bo povedala ona, če ne bomo videli sami, pa smo vsi videli "žemljico" tako da bomo imeli user posted image . smo šli takoj Pikapolonico po nekaj roza za mojo dušo.
glede srečanja pa se vidimo v četrtek sigurno.

lahko noč 

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
4.9.2007 22:21:00   
nana35
Klepetka,hvala za odgovor.Saj tudi moje otrdevanje ni boleče je pa moteče.Počutim se okorno in široko.Pri meni je enako;en dan sem ful hin,drugi dan pa kot da mi ni nič.Pijem sicer tudi Donat,a se mi zdi,da nič kaj ne pomaga.

Meni se je pojavila rahla črta od popka navzdol,vendar šele pred kratkim.Glede popka pa tako.Zdi se mi kot da se bo vsak dan obrnil,ampak očitno nimam takega da bi se in je le ful napet in seveda drugačen kot je bil.Ne vem,občutek imam,da se mi sploh ne bo obrnil.Občutljiv pa je,ko se umivam mi ni prav nič prijeten občutek tam.

Glede obrobe,posteljnine itd.Mogoče bom res šla v Graz če bom seveda sposobna za nakup enkrat v naslednjih 4 mesecih.Se splača in imam kar blizu. In če bo še kaj druga za kupit.Me pa zanima koliko so kaj cenejši vozički v Avstriji?Nisem imela namena komplicirat ampak če je občutno ceneje,bom pa še to pogledala.

Bodite lepo in lahko noč.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
5.9.2007 8:39:50   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Meni se je pojavila rahla črta od popka navzdol,vendar šele pred kratkim.

Enako je pri meni, samo da je tudi pod popkom in je res tako nežna, da se je skoraj ne vidi.

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Kar se popka tiče, se meni tudi v prvi nosečnosti ni obrnil navzven in je tudi zdaj še na pravem mestu.

Moj zaenkrat še nikamor ne sili. Je še vedno tak kot je bil.user posted image

Obrobo sem tudi jaz gledala na Ikeini spletni strani in mislim, da jo bom tam vzela. Tudi njihove posteljnine smo mi full cartkane. Imam za naju njihovo posteljnino in sem čisto zadovoljna, pa še poceni je.

Na srečanje me ne bo, ker so me moje Dolenjke čisto "razočarale". Nekam so se skrile in jih kar ni več na spregled. Da bi šla sama do Celja se mi glih ne da, mi je že malo predaleč. Uglavnem ve se imejte krasno, pa da ne boste potem pozabile na nas, ki nas ne bo.user posted image

Lusa sem včeraj v eni stari številki Super mami prebrala tvojo zgodbo. Ne vem ali sem bila površna ali pa tega nisi nikoli v celoti povedala, tako da sem bila kar presenečena. Nisem vedela, da je Ajša toliko časa vztrajala. Zelo žalostno in razumem zakaj si zdaj v strahu, ampak vsi izvidi zdaj kažejo dobro in ti samo bodi pozitivna.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
5.9.2007 9:34:08   
ursulina
Koala, user posted image , glede marmelade pa imam super varjanto, ker se tudi meni niti pod razno in tudi če ne bi bila user posted image , dalo stat tri ure in mešat zadevo (kje je še pucanje štedilnika, hihi). rabiš dobro posodo, flikneš not slive, sladkor in klinčke pa daš v ogreto pečico, dve uri brbota prov fino in pride ven krasna marmeladica, mnjami... moj je kar toplo jedel :)

ja, štumfki v leclercu so pa tko luškani, da bi jih kar nekam obesla :) midva bova verjetno tudi veliko v ikei nabavila, pa baje imajo v kiki v grazu tudi lepe zadeve - samo malo dražje...

upam, da vas bo v celju čim več, vse ki pa ostajate doma, pa upam, da se bomo morda kmalu dobile kje v ljubljani?

jaz imam že skoz lineo negro, ampak jo zaenkrat samo jaz opažam :), vsaj mislim da je to to, čez cel trebušček. popek je še normalen, trebušček pa počasi postaja bolj očiten... sem pa na +5kg, ta teden malo pazim, kaj jem, da ne bo šlo še naprej tko hudo gor, ker pojem kar veliko sladkih zadev, ker mi tko pašejo... nutello za zajtrk, pa mal sladic ob kavici... se silim z jogurti namesto tega user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 9:46:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursulina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2235
5.9.2007 11:56:20   
koala
Dan!

Ja jaz imam to nsoečniško črto, samo je zelo rahla, taka čisto bleda, sem pa jo dobila že čisto na začetku nosečnosti.

Popek je zaenkart še v takšnem stanju kot pred nosečnostjo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
5.9.2007 12:02:26   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Katrin-ti pridemo pomagat pri urejanjuuser posted image ?

Ja, seveda! user posted image user posted image user posted image  Samo ne vem, kam naj vas dam, ko toliko škatel leži po celi hiši user posted image user posted image

Punce, rada vas prebiram, a sem še vedno brez interneta, zato nimam prav veliko časa!

Imejte se, cartajte se; vesela sem, da nas je že tooooliko user posted image

Jaz imam v torek UZ (morfologija) in potem še redni pregled. Zredila sem se za 2 kguser posted image  Počutim pa se odlično, polna energije. Ogromno časa posvečam še Kaji, ki je sedaj v novem vrtcu in jo počasi pripravljam na dojenčka!

Uživajet user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
5.9.2007 12:26:01   
urssyy
Jaz imam tudi tisto črto na trebuhu, ja kaj pa to pomeni ??Ima kakšno posebno značilnost? Zakaj nastane??

Komaj čakam četrtka, da se vidmo. Pridite v čim večjem številu, saj to je samo 1x do 2x v nosečnosti - kaj je to prosti celemu življenju?? Nussy mislim, da si spraševala za lokacijo v Celju.Iz avtoceste zaviješ dol za Celje center in na 1 semaforiziranem križiščuzaviješ  levo in samo ravno (mimo Merkurja, mimo Planettuša in hop naslednja velika stavba na levi strani (tukaj tudi zaviojete pri semaforju na levo) je City center- to je to bivši Interspar). Ko pridete v Interspar poiščete tekoče stopnice za 1 nadstropje in takoj zgorja levo je Pomaranča bar - vse v oranžni in rjavi barvi). Ne moreš zgrešiti.

Komaj čakam,da se načvekamo......to bo deževal.....user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 12:28:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu urssyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2239
5.9.2007 13:12:31   
dašabina
Živjo, punce, dober da moje dete brca, da imam cajt na vse mislit. Ve pa že mako majčke pa bodiji, pa obrobice. svaka vam čast.
AMpak bo treba. Sem bila pa prejšnji teden spet razočarana glede cunj zame in vem, da bom enkrat imela trgovino za večje od številke 46. Pridem v trgovino Popek v BTC v NM in vprašam, če imajo št. 48 ali 50. Ne gospa, samo do 46. Ja ljubi Jezus, a so res vse po Jusu? U glavnem, mi je vseeno ratalo dobit majčko Pridem januarja v št. 46, ker so malo večje.
U glavnem, iskanje hlač je pa zgodba zase in sem že naročena pri šivilji.
Sunny Morning, na srečanje pa ne morem, ker moram biti zdaj še šofer za hčerke. Tako da mogoče ko bo bebica v dopoldanskem času, kje pri nas na Loki, pa se dobimo.

Uživajte,
Ha, še en hec glede te liee negre: jaz tud če jo imam, je ne vidim. Ha, ha, ha. Se vsaj ne sekiram.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
5.9.2007 13:26:32   
benika
Dašabina, zakaj pa se ne zapelješ v Avstrijo v C&A al pa v H&M po nosečniške cunje? Jaz sem prejšnji teden tam dobila zase dvoje ful luštkane hlače (ene  kavbojke in ene elegantne črne hlače), pa so bile številka 48. Pa še nekaj glede vnetja; tudi mene so med prejšnjo nosečnostjo stalno napadalča neka vnetja. Pozdravila sem jih s Canestenom in Lactacydom ter veliko vode (tako pri umivanju kot pri gašenju žeje). Če je pa to bolj vztrajna zadevščina, pa povej G in naj ti napiše recept za Canesten vaginalete, ki jih vstaviš direkt v nožnico.

Linea negra; je ni

Popek; ni izbočen in po vsej verjetnosti tudi ne bo.

lp pa se vidimo jutri v Celju.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
5.9.2007 13:31:05   
klepetka
ojla,

samo da vas pozdravim.sem spet od zobarja ,že drugič in upam da zadnjič ta tedenuser posted image .Sem bogatejša za eno plombo.user posted image

Počutje danes ok,sam odopoldne mi je bilo malo slabo,ampak je že bolje.
Glede črte na trebuhu;jaz jo zaenkrat  nimam ,pa tudi v pprejšnjih dveh nosečnostih jo ni bilo.

glede srečanja;uživajte maksimalno ,še namesto nas ko nas ne bo:pa tak okot je rekla suny morning;da ne boste pa zdaj čisto pozabile na nas manjkajočeuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
5.9.2007 13:32:17   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Sunny Morning, na srečanje pa ne morem, ker moram biti zdaj še šofer za hčerke. Tako da mogoče ko bo bebica v dopoldanskem času, kje pri nas na Loki, pa se dobimo.

Vidim, da imava rok samo teden dni narazen, tako da se bova mogoče celo srečali v porodnišnici, če boš ti malo pohitela jaz pa rodila na rok. Razumem, da imaš obveznosti, saj imaš že user posted image user posted image  in nisi free tako kot jaz, za zdaj.user posted image
Sem pa za, da se dobiva na Loki enkrat ko bodo že user posted image  in se bo malo ogrelo, da bova lahko posedeli zunaj.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
5.9.2007 13:46:46   
nussy
Ciao punce!

Hvala za napotke, kako pridt do meeting pointa.user posted image  Močno upam, da mi uspe.

Dašabina, a si probala hlače? Ker kljub temu, da je to 46 št., je večja, kot normalna 46. Vsaj meni so čist prov 46, mam še mal lufta, pa mam ponavad konfekcijo 46 al pa 48. Ne vem no, poskusi.

Črte na trebuhu nimam, popek pa je tudi še vedno globoooooko skrit.user posted image

Tamala razgraja v trebuhu, ravnokar sem ji privoščila eno okusno kosilce. Danes delam do petih, tako da bo še kar dolga. Sm pa zaspana ful.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
5.9.2007 13:50:32   
nussy
Aja pa še neki. Meni je dala napotnico za pregled za sladkor. Mam čez dobra 2 tedna. Gre za enourni test. Ga ima še katera? Mislim test, ne sladkor.user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
5.9.2007 13:57:41   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nussy
Aja pa še neki. Meni je dala napotnico za pregled za sladkor. Mam čez dobra 2 tedna. Gre za enourni test. Ga ima še katera? Mislim test, ne sladkor.user posted image

Mene to čaka 19.09. na naslednjem pregledu. Mi je sestra nekaj govorila o nekem pitju, pa da je potem treba počakat...nisem imela pojma o čem ona blebeta, se je bolj pogovarjala sama s sabo kot pa z mano.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
5.9.2007 14:32:21   
TinkiBinki
Hello vsem!
Končno je malo posijal sonček, sicer je pa kar vetrovno. Jaz sem danes doma, ker me boli grlo in pridno grgram, zaenkrat še nimam vročine, si pa sploh ne predstavljam kaka bo ta zima in vsi virusi okoli nas...

Nana35 za obrobo v Leclercu sem dala 15,99 EUR, je pa taka svetlo rumena z medvedki, imajo tudi modre in roza. Posteljnina (prevleke) so bile pa v istem vzorcu 10,59 eur. Sem šla pogledat na račun.

No, uživajte v čvekanju v Celju!user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 14:56:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TinkiBinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
5.9.2007 14:58:19   
mml
hoj,

v službi je obsedeno stanje, sem komaj sedaj prišla do sobe in računalnika, upam, da bo jutri kaj bolše...sicer bom umrla od utrujenosti...ja vem, spet jamram user posted image

Pri meni nič novega, edino kar je ,da sedaj večina v službi ve, da sem noseča in naenkrat so vsi pametni, da se jim je zdelo user posted image

kar se popka tiče pri meni se v prejšnji nosečnosti ni obrnil in ne kaže nobenih znakov, da bi se sedaj kaj dogajalo

linea negra jaz je prejšnjič nisem imela, sedaj tudi še ni znakov

počutje presenetljivo dobro, če odštejem lenobo, ki me prime, ko pridem domov user posted image

Se vidimo jutri

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
5.9.2007 19:20:28   
Lusa

Joj koliko ste napisale.Jaz sem imela včeraj uz srčka in je zaenkrat vse ok ,mi je pol še spol pogledal in rekel ,da je verjetno user posted image  ,danes pa sem dobila izvid na katerem piše ,da dobimo user posted image .Lušo je bilo tako lepo pogledat ,kako se je razveselila sestrice ,da so mi kar solze pritekle ,ati pa si ne predstavlja še eno čvekico ,se bo že moral navadituser posted image

Sunny Morning-ja to je moja kratka zgodba v reviji supermami,vedno sem bila optimist ,pri tej nosečnosti pa kar nonstop pomisliš ,kaj če bo spet tako.Drugače pa je veliko napisanega o Ajši na temi otroci s posebnimi potrebami na tretji ali četzrti strani ,tudi kako sem se poslovila od nje na pokopališču s svojimi besedami in to mi še danes daje moč.

Nussy-tudi jaz imam čez 3tedne ta enourni test s sladkorjem ,je baje total nagravžno ,ma bomo  že prestale a ne?

Se že veselim jutrišnjega dne!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?