|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
1.7.2007 15:16:11   
katee
 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image  
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image , user posted image  

2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj  
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. kate (28)user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image
       mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image  
          nana35 user posted image , Maribor 
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
16.1. lusa (28), user posted image  + user posted image , Murska Sobota 
          unika (28), user posted image  + user posted image , Celje 
          piškamiška user posted image
17.1. tinča1 (28), user posted image
18.1. tinkibinki user posted image
          golobček user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image  
          piba, user posted image  + user posted image
          amna user posted image
21.1.  katrin (31), user posted image  + user posted image  
          lillygmail user posted image
24.1. damo (29), user posted image
          tonči, user posted image  + user posted image
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
27.1. nosečkauser posted image , user posted image  + user posted image , Ljubljana
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
28.1. butara, user posted image  + user posted image
          koala (27), user posted image , Maribor 
          ketrin24  (24), user posted image
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image          

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 951
1.7.2007 15:28:00   
nana35
Da se vam danes tudi jaz malo pridružim,če sem že gor.Vreme mi je všeč,slabo mi ni,kar dobro se počutim.Luša ima prav glede tega kar je napisala,se z njo popolnoma strinjam.Dabrostona ne jemljem več,sem ga do 11.tedna.Zdaj pa je konec 12.t.in sem že skoraj zunaj nevarnosti.Vsak dan sem malce mislila na to,da se ne bo kaj sfižilo,vendar se nisem želela obremenjevati.Je bolj zdravo.Samo napihnjena sem.Pa saj sem vajena,gin.sem vprašala,če je to normalno,je rekel,da je,glede na Dabroston in prej celotno terapijo.In da me jajčniki bolijo,zdaj še samo tu in tam,odkar je konec z Dabrostonom.Verjetno tudi tebe doletevajo enake stvari,kajne Koala?Ampak tudi to bo minilo in bomo najsrečnejše mamice pod soncem.
Bodite pridne in uživajte v tem sončnem vremenu,jutri je že poslabšanje napovedano.Lep pozdrav,grem tudi sama malo uživat.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 952
1.7.2007 15:42:05   
koala
Ja nana35 meni tudi niso prikrajšane te bolečine okoli jajčnika, no dobro je to, da ima le še levi neke hinte in me okoli špika. Je še povečan, sicer ni neke panike, ni pa še tak kot pred postopkom.
nana35 kako pa to, da ne jemlješ več Dabrostona? Meni so ga v LJ predpisali do 16 tedna.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 953
2.7.2007 8:01:51   
nana35
Zakaj ne jemljem več Dabrostona?Na odpustnici iz bolnice-pri ET oz.kasneje pri pregledu je na njej pisalo Dabroston do 11.tedna.Sicer je priporočljiv do 16.tedna,ampak ker sem ga postopoma prenehala jemati glede na navodila,ga ne potrebujem več.Ne bi pa škodilo,če bi ga še.Ampak jaz nisem zdravnik in sem delala po navodilih.Ko sem bila zadnjič v bolnici,sem šla vprašat sestro tudi glede tega in mi je tako povedala.Da ga naj nikakor ne začnem jemati,če sem z njim prenehala.Če bi pa vprašala kak teden prej,pa bi mi verjetno svetovali do 16.tedna.KOALA!Ali tudi ti hodiš v MB v bolnico?So ti tukaj opravili ET?Sem pa zelooo vesela,ker sem zdaj v 13.tednu in se je možnost za ss zelo zmanjšala.Vsi imamo neke strahove,kajne,še posebaj če si se za to stanje moral še prekleto potruditi?!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 954
2.7.2007 9:48:31   
Ketrin24
Jutro!

Katee jaz imam rok 24.1.08, če boš imela čas popravi ni pa nujno.

lp

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 955
2.7.2007 10:17:45   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Vsi imamo neke strahove,kajne,še posebaj če si se za to stanje moral še prekleto potruditi?!

Se strinjam s tabo, da pri vseh obstajajo določeni strahovi ampak imam občutek, da se nekatere user posted image  prav ukvarjajo s tem kaj se jim lahko zgodi. Moram priznat, da se včasih počutim kot outsider, ker za določene stvari sploh še nisem slišala in včasih rabim celo večnost, da pogruntam o čem gre debata. Ena taka tipična je kaj za vraga pomeni kratica IMN. Sem rabila kar nekaj časa, da se zgruntala.
Mogoče je to zato, ker sem user posted image  prvič, pa ne vem kako gre to. Mogoče pa je to samo zaradi tega, ker res uživam v tem blaženem stanju in se sploh ne obremenjujem. Se bom obremenjavala, ko bo do kakšne stvari prišlo. Sem pa tudi upoštevala nasvet sošolke iz srednje šole naj se niti slučajno ne ukvarjam z možnimi težavami, naj nikar ne brskam preveč po internetu, naj se ne obremenjujem s tem kaj bi lahko šlo narobe...naj res samo uživam, ker prehitro mine, da bi se obremenjaval z nepotrebnimi stvarmi.
Tebe čisto razumem, da se resnično soočaš s strahovi. Super, da si že tako daleč. Upam, da ti bo res uspelo in da boš januarja vesela mamica.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 956
2.7.2007 10:42:47   
Lusa
Sunny morning-tiste ,ki smo šle že skozi pekel ,vemo kaj pomeni življenje otrok ,kako težko pridemo do zdravega otroka in mislim ,da je naš strah povsem upravičen.Ne mine dan ,da ga ne srečamuser posted image .Tudi jaz sem bila v prvi nosečnosti v blaženem stanju in brez obremenjenosti ,ko pa dobiš tako mlad otroka s posebnimi potrebami ,pa se ti svet podre.In iščeš informacije na netu ,saj ti jih doktarji sploh ne nudijo.Niti psihologa nisem imela ,ki bi ga tako prekleto potrebovala.Postavljala so se mi tisoča vprašanja ,zakaj meni ,kaj sem narobe naredila ,kaj bodo ljudje mislili,itd.Morala sem požreti marsikatero besedo ,da ne govorim za kakšno spako so imeli mojo Ajšo ,je pa bila najlepši otrok na tem planetuuser posted image ,.In vse to vpliva na psiho ,ki pa sem jo imela extra utrjeno.iN potem abrazija v 16tednu.Vedi ni lahko živeti s tem ,s tako hudo preteklostjo.in če ne greš skozi to ,ne veš kaj je borba za življenje.

In tudi za punce ,kot so nana in koala ,ni bilo lahko prit do nosečnosti , postopek je ena huda bolečina in vem kaj so morale prestat ,in jih sedaj upravičeno skrbi ,kako bodo uspešno prišle do januarja.Hvala bogu ,da imamo internet ,ker marsikaj izveš in bilo bi pametno ,da bi čimveč punc vedelo  in prebralo,kaj vse se lahko  zgodi in skozi kaj gredo nekatere punce ;jih je potrebno samo spoštovat.V tem primeru mislim na Nano in Koalo!

Pa brez zamere ,morala sem se izpovedat ,mi je lažje ,pa še napeta sem ,ker čakam na NS ,ki bo ob 15uri in me je še 1x rečem groooooozno STRAH!!!

lpuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 957
2.7.2007 10:46:08   
nana35
Veš,Sunny morning,jaz ne vem kaj pomeni IMN.Pa še marsikaj druga ne vem.Učim se sproti,kaj pač tu preberem.Nekaj vem zato,ker pač nisem zanosila po naravnem postopku in se na te reči navadiš in potem veš kaj slišiš.O čem pravzaprav gre.Tudi sama sem si rekla,da se ne bom obremenjevala,pa saj se nisem,dokler ne vidim takih izjav,zakaj je to pri tebi tako,češ tega še nisem slišala itd.Meni so svetovali v bolnici, da naj take forume berem z enim očesom in tega se mislim držati,vesela pa sem vsakega nasveta,ne maram pa,če me kdo po nepotrebnem straši.Rada bi povedala,da sem imela dve izvenmaternični nosečnosti,3 ss,zaradi pregrade v maternici,potem so mi jo odstranili,pred tem tudi oba jajcevoda,tako da mi je preostal samo postopek z biomedic.pomočjo.In seveda sem vesela da mi je uspelo prvič,da nimam nekih težav in najmanj,kar potrebujem, so taki komentarji,kot sem jih v prejšnjih dneh prebrala.Saj vem,da nihče ne misli slabo,pa tudi vsak vsega ne ve.Ampak bi mi bilo v takih trenutkih ljubše,če sploh ne bi ničesar rekla.Lahko me vsaka razume,kaj sem prestala,da sem prišla do sem in včasih se mi zdi ,da se bom zbudila in ne bo nič res.Pa tudi zato,ker tako brezskrbno in čudovito uživam te prve mesece,da ne morem verjeti,da gre enkrat gladko.
Ja,tako je to.Malo sem se tudi jaz enkrat razpisala,no,pa da veste kaka je situacija.Vsak pač ima svojo zgodbo in pri nekaterih od nas pač ni tako enostavna.In marsikatera se bo strinjala z menoj.Lepo bodite in uživajte.

IN HVALA LUŠA ZA TE BESEDE! PA VELIKO SREČE DANES!!!

Neposredna povezava do sporočila: 958
2.7.2007 11:06:13   
Lusa
Nana-če verjameš ali ne ,ob tvojih besedah sem se user posted image user posted image user posted image .Pa itak so mi že ponoči kapljice iz mojih radovednih očk kapljale ,ker sem spet mislila na Ajšo.Skrajni čas je ,da se  po 15 uri nasmejim.

Hvala ti Nana ,ker misliš name!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 959
   [Brisano sporočilo]
2.7.2007 11:33:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
2.7.2007 12:26:35   
Sunny Morning
Lusa, nana35 jaz vaju čisto razumem. Vsaka po svoje sta šli skozi svoj "pekel". Veseli me, da sta se mogoče z odgovorom na moje pisanje vsaj malo "olajšali". Če lahko še kaj naredim, samo povejta. Obema želim, da bi vama čas do konca nosečnosti ostal le za uživanje in da bo tudi na koncu vse ok, da bo predvsem z vašimi user posted image  vse v redu.

Kot sem že rekla se enostavno ne obremenjujem s tem kaj bi lahko šlo narobe. Redno hodim na preglede, na NS sem tudi šla, pa se mi ni zdelo 80% zagotovilo dovolj, tako da sem šla še na DHT in zdaj čakam rezultate. Enostavno želim biti sigurna, da bo le vse ok. Ne obremenjujem se pa s stvarmi, ki bi lahko šle narobe, pa mogoče nikoli do njih ne bo prišlo. Saj veliko stvari itak ne moreš preprečit. Rešuješ jih ko do njih pride in takrat je normalno, da povsod iščeš odgovore, ampak če vse poteka normalno, če je vse ok se mi zdi to obremenjvanje brez potrebe. Razumem pa vajin strah. Bodita prepričani, da bo vse ok, ker itak vsi stiskamo pesti, da bi bilo z januarčicami 2008 vse brez problemov in da bi bili vsi naši user posted image  zdravi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 961
2.7.2007 12:26:57   
Anonimen
Dan,

upam, da bo danes tak lep in pozitiven dan user posted image . Ste bile prav pridno čvekljive tele dni user posted image .
Jaz se na trenutke počutim že povsem OK in razmišljam zakaj sem vendar doma, ko mi nič ne fali, po tem mi postane pa tako slabo, da mi ne preostane nič drugega kot da se za nekaj časa vležem in ne mislim na nič user posted image . Sem se pa danes lotila pospravljanja hladilnika in se čudila koliko nepotrebnih stvari je v njem in koliko umazanije se je nabralo v raznih kotih user posted image , ampak zdaj je spet čist in v njem je bistveno več prostora user posted image .

nana jaz te čisto razumem, kako se počutiš in skozi kaj si šla user posted image , da si dočakala tole svojo user posted image . Jaz sem s prvo nosečnostjo prav dolgo odlašala, sem imela vse možne izgovore...nimava svojega stanovanja, nimam stalne službe, nisem še dokončala izobraževanja,...no in ko je bilo vse to za nama, nikakor nisem mogla zanositi, ko pa nama je končno uspelo, je prišlo v 7.T do ss in po tem sem očitno imela totalno psihično blokado, ker kljub vsem opravljenim preiskavam nismo našli organskega vzroka. Imela sva izplonjene že vse formularje za pričetek OBMP (no manjkal je še pregled pri andrologu) in sem se pač pripravljala na vse zadeve, ki gredo s tem zraven. Načrtovala sva še tritedensko potovanje z nahrbtniki in tik pred dopustom sem ugotovila, da sem končno noseča. Vseeno sva se spakirala in vsak dan sem v strahu preživljala ali se bo tudi tokrat vse končalo s krvavitvijo, ampak na srečo se ni in doma imam zdravo in navihano deklico user posted image . Mogoče sem iz tega razloga malo bolj previdna in si okolici ne upam povedati, da sem noseča. Sicer pa tudi jaz, ko sem prvič zanosila nisem niti slučajno razmišljala, da bi lahko šlo kaj narobe...ampak izkušnje nas pač učijo

Lusa mislim nate in držim pesti, da boš ob 15. zagledala svojo pikico, kako ti maha in izvedela, da je vse OK in tako kot mora biti user posted image

ursulina user posted image  za dober izvid NS in slikice in filmček. Je prav poseben občutek takole v živo videti prerbivalca v svojem trebuhu. Meni se zdi, da se v tem trentku zavemo, da je res še enkdo z nami user posted image

lunca upam, da si se rešila smradu in spravila stanovanje v red user posted image

golobčekuser posted image , da nimaš več izcedka, tako da lahko bolj v miru preživljaš nosečniške dneve user posted image

sunny morning saj ni treba, da aktivno iščeš vse možne komplikacije, ki se pojavijo v nosečnosti, to nima nobenega smisla, ampak za punce, ki imajo /imamo kakšne težave je pa super, če so o tem lahko na forumu pogovorimo o tem in nam lahko katera, ki je že šla skozi kaj podobnega iz svojih izkušenj tudi svetuje, nas razume kot nosečnica,...včasih je to čisto drugače kot suhoparne zdravniške informacije. Seveda ti želim, da bo tvoja nosečnost povsem brez zapletov in težav in takšnih informacij in podpore sploh ne boš ptrebovala user posted image

Grem na svojo porcijo jogurta in kosmičev in malo lenarit, preden grem po razgrajačko v varstvo.

Imejte se čim lepše

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
2.7.2007 12:30:07   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image  
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image , user posted image  

2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj  
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. kate (28)user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image
       mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image  
          nana35 user posted image , Maribor 
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
16.1. lusa (28), user posted image  + user posted image , Murska Sobota 
          unika (28), user posted image  + user posted image , Celje 
          piškamiška user posted image
17.1. tinča1 (28), user posted image
18.1. tinkibinki user posted image
          golobček user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image  
          piba, user posted image  + user posted image
          amna user posted image
21.1.  katrin (31), user posted image  + user posted image  
          lillygmail user posted image
24.1. damo (29), user posted image
          tonči, user posted image  + user posted image
          ketrin24  (24), user posted image
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
27.1. nosečkauser posted image , user posted image  + user posted image , Ljubljana
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
28.1. butara, user posted image  + user posted image
          koala (27), user posted image , Maribor 
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image          

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
2.7.2007 12:33:40   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
Pa brez zamere ,morala sem se izpovedat ,mi je lažje ,pa še napeta sem ,ker čakam na NS ,ki bo ob 15uri in me je še 1x rečem groooooozno STRAH!!!
lpuser posted image

Kako naj ti pa človek zameri, če pa vem kako se počutiš, ko čakaš na NS. Saj sem jaz tudi bolj slabo spala, cel dan sem bila napeta...pol me pa še G na NS vpraša, če je bil plod na prejšnjem UZ živ.user posted image
Držim pesti za dober rezultat in sporoči popoldne kako je šlo.user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 964
2.7.2007 13:00:20   
klepetka
živjo punce
samo da vas malo pozdravim.Kako ste?Danes j e spet vroče.
Luša ,zate pa verjamem da si vsa na trnih ,ko čakaš na nS;saj sem bila jaz tud ,zadnjo noč niti spati nisem mogla ,sem pa zato boljše naslednjo ,po NS.Verjamem in držim pesti ,da bo vse vredu.
ja nalin,če ti ni pa na morju nič slabo ,pol pa kar pot pod noge in preživi te začetne tedne na morjuuser posted image user posted image .Ti očitno bolj odgovarja morska klima.
jaz odhaham oz . mi odhajmaouser posted image pa na morje v soboto in me je kar mal strah .Najrajš nebi šla.Pa vročina ,pa vožnja ,pa... , ma bom menda preživela.

Lep sončen dan vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 965
   RE: Januarčice 08
2.7.2007 13:03:05   
Katrin
En lep pozdrav v še en vroč dan user posted image

Prav vse vas lepo pozdravljam, ker vas je preveč, da bi vas izpostavljala. Vsem, ki še čakate na NS, želim srečno; Lusa - nate mislim torej danes in stiskam pesti user posted image

Jaz sem v redu, na easy user posted image  Me je pa danes ponovno pričelo boleti grlo in me je strah, da se mi angina ne ponovi user posted image  Naslednji teden imam drugi G pregled in NS, potem pa tudi mi odjadramo proti morju user posted image

Bodite dobro, uživajte v user posted image , čim manj skrbi in čim več lepega user posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 2.7.2007 16:35:40 >

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 966
2.7.2007 13:26:44   
nana35
Hvala vsem za vse lepe besede in spodbude.Sama sebi se čudim,saj sploh nisem tip ki se obremenjuje.Pa saj se ne,samo previdna sem in želim slišati same čudovite stvari.
Vidim,da boste ene lepo uživale na morju.Jaz sem že malo okusila slano vodo-4 dni,nisva z dragim zdržala, bilo je hudooo vroče in sva šla domov.Bova pa šla spet na morje po 20.7.že zaradi sineka od mojega dragega.Saj veste,kako se otroci veselijo morja,jaz pa prav nič,po resnici povem,nisem tip,ki je rad dolgo od doma.Saj imam rada morje,ampak ...Bo že.
Zdaj kuham,pa sem hitro pogledala na računalnik in vidim,koliko vas je danes pisalo.Pišite še naprej,polnih 9 mesecev in več,lepo in zanimivo še bo.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 2.7.2007 13:27:35 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 967
2.7.2007 14:24:52   
meli23
Lep pozdrav!
Jaz sem še kar. Še vedno imam malo rjavo-rumenega izcedka, ampak res malo. Danes sem izvedela da grem 11.7. za sprejem v Lj. porodnišnico, kjer mi bodo naredili NS in če bo vse ok. tudi cerkljažo. Zdej me pa kar mal stiska. Pa tud bolnic res ne maram, vsaj kot pacient ne.Verjetno bom morala ostati kake 3 dni noter. Ko bi vsaj s pikico bilo vse uredu. Si pa res želim deklico, verjetno samo zato, ker sem jo lani izgubila. Verjetno bom kar vprašala za spol, ker sem res radovedna.
Vse, ki vam nosečnost poteka normalno uživajte maksimalno. Meni je tok žal, ker letos ne bo nič z morjem, nič s hribi in tudi jahanja nič ne na kobili, ne na komu drugemu ha, ha. Čau...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 968
2.7.2007 16:00:57   
urssyy
Lep pozdrav vsem skupaj

končno sem se vam pridružila tudi jaz, ki sem nova in mi je user posted image pokazala pred 12 t. Budno spremljam vse vaše pogovore in vas moram pohvalit, res ste superuser posted image . Vse ki smo prvič noseče, je to za nas čudovita izkušnja, a nepoznana stvar in vsak nasvet in informacija pride še kako prav. Jaz se bom pridružila Tinkibinki in Golobčku, na 18.1.2008 imam PDP, 31 let.
Želim vsem, da se za vse nas prične najlepši del nosečnostiuser posted image  in da še napišemo kaj pametnega in uporabnega za tiste, ki bodo brale tole za nami.

Carpe dime- užij dan.

Urssyy

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 969
2.7.2007 16:29:14   
koala
Pozdravljena nova nosečka, me veseli da nas je vedno več. Pa previjo da ni otrok.

nan35 midva sva bila v postopku v LJ in ne v MB, imam pa čudovitega ginekologa v mariborski bolnici.

Lusa, zda je NS že za tabo, sam pa močno močno stiskala pesti zate, saj vem da je vse ok, samo vseeno. Res ti iz srca privoščim zdravega malega razgrajača.

Kar se tiče strohov, sicer sem po naravi človek, ki se sooči z problemom ko pride do njega, samo za to mojo nosečnost me je pa resnično strah. Ko si toliko časa na forumu kot jaz, ko prebereš toliko žalostnih usod in jih doživljaš tudi z ljudmi ki so ti blizu resnično ne moreš zajemati teh trenutkov popolnoma brezskrbno, vsaj jaz ne. Pa še zaradi študija, sem morala preštudirati ginekologijo in porodništvo in s tem spoznati veliko veliko možnih zapletov, to človeka ne pusti mirnega.
Prav zato se skoraj veselim svojih slabosti in utrujenosti, ker vem, da je najin sonček še živ in se razvija.

Nalin lepo da ste uživali na morju.

Nisem vedela

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 970
2.7.2007 17:32:52   
Lusa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako zgledam jaz.Komaj ,da je uspel uz ,kajti user posted image je velik točno 4,5cm in pod 4,5cm se ne da izmerit tveganja za DS.NS mi je delala kar 35minut in vse je lepo sproti govorila ,kje je želodček ,kje mehur ,...pa 4čudovite slikce user posted image mi je dala user posted image ,cd sva napačnega prinesla ,zato je rekla ,da bo tokrat naredila izjemo in lahko pridem 19.7 k njej ,da malo posname in pogledamo  če je user posted image aliuser posted image .Srečna sem in upam ,da tokrat bo vse ok.Me je pa še vedno strah ,kajti pred zadnjim ss ,je bila NS tud ok.G.je še rekla ,da glede rezultatov AC ne bi bila potrebna ,ampak ,da mi jo vseeno priporoča zaradi Ajše in seveda bom šla.Sem pa imela riziko za trisomijo 21 1:697 ,za trisomijo 13 in 18 pa 11000.Je rekla ,da ona takšnih pacientk s takšnim tveganjem ne pošilja na AC.

Tako ,da vsem hvala ,ki ste mislile na user posted image .Očitno je pomagalo!In danes je moj srečen dan ,zdaj pa komaj čakam 19.7.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 971
2.7.2007 17:42:23   
Sunny Morning
Lusa me veseli, da je vse ok in, da si videla svojo user posted image . 19.7. spet vsi skupaj držimo pesti.user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 972
2.7.2007 17:48:33   
Golobček
Ojla
Moram se spet malo javiti. Sem hotela zjutraj k zdravniku pa ni bilo nikjer izcedka, tako da sem dan preživela dokaj mirno,razen moja dva sončeka sta mi malo delala preglavice .
LUSA držim pesti da bo danes vse vredu.
Vem kako je to , jaz sem svojo drugo nosečnost dala skozi vse preiskave, najhuje je bilo čakanje na izvide amniocinteze, ki pa mi je hvala bogu pokazala zdravega otročka.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 973
2.7.2007 17:57:57   
mateja80
Lep pozdrav, sonosečke!! Upam, da vam je tale dž prijal, mene je kr zbudil, dopoldan sem mislila, da me bo pobralo od sopare...

Ursulina...vidim,da si bila na NS v Dravljah. Midva (mi trije) gremo v sredo in me zanima kakšen CD si nesla s seboj? Al navaden CD rw al DVD? Tok me je strah, da že danes skoraj nisem spala ponoči, kaj bo šele jutri zvečer... Upam, da je vse v redu. Drugače bo v sredo ravno 12 teden in upam, da se bo že vse videlo. Verjetno bova vprašala za spol, če se že vidi. Eno sekundo sem srečna, da je kaj, nasledno pa zaskrbljena..
Ah, saj bo vse v redu.
Čestitke vsem, ki ste to že dale skozi in je vse ok!! Z veseljem vas berem in komaj čakam vsak dan sproti, da se priklopim sem gor.
Piškamiška, bravo za pogum! Meni je bilo najtežje povedati prav njej. Sedaj čakam na veliko odločitev glede službe. Sj se poizkušam ne sekirat, sam mi skoz nekaj v glavi govori, da so me samo izkoriščali,sedaj bom pa na cesti. Grozno je dons s službami! Želim ti, da se srečno razplete in, da ti pogodbo podaljšajo!
A ste ostale že povedale svojim šefom? Al ste same svoje šefice? :)) Dobr bi bilo imet skoz v glavi, da nam nič ne morejo, tudi, če nam mečejo polena pod noge, saj imamo svoje pikice, ampak hormončki včasih kar ponorijo in občutki so vsak trenutek drugačni. Vsaj pri meni.
Še nekaj me zanima? A imate ful apetit? Jst komaj kaj spravim vase. Pojedla bi sadja (breskve, marelice, lubenica..) kolikor ga vidim, za ostalo se moram pa kar malo silit. Zadnjič sem jedla zrezke v omaki, ki sploh ni bila mastna in tudi nisem veliko pojedla, ampak se šla kasneje po kakšnih dveh urah bruhat. Isto je bilo z makaroni čez dva dni. Prej, ko mi je bilo štirinajst dni slabo, sploh nisem bruhala, sedaj pa. Občutek imam, da mi prebava sploh ne dela. user posted image  Pijem donat in sok "zlate slive" ampak ni učinka. Ne vem, mogoče pojem premalo,sam mi res vse nekam smrdi. No, zdj sm pa že predolga...

Želim vam lep in miren dan!!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 974
2.7.2007 18:21:26   
koala
Lusa kako sem vesela zate!!!!!!! HURAAAAA!!!!!!!!!!!! Saj sem vedla da bo vse ok, pa tudi dalje bo.

mateja80 dobrodošla v klubu, jaz jem, ker vem da moram jesti, no navadni tekoči jogurt in tekoči sadni jogurti ter mleko in sakoraj vso sadje mi gre v slast, za vse ostalo pa se je treba kar potrudit.
Sem paugotovila, da če premalo pojem mi je slabo, če preveč pa kar letim bruhat.Sploh po jabolkah ali korenčku, ju enostavno ne prenesem.
Ja pa težko najti tisto pravo mejo, eh bo že, samo da sonček raste.

A je katera kupila nosečniški planer od revije mama? Jaz sem si ga danes in mi je prav simpatična zadevica, ker se da zabeležiti stvari, ki jih bom čez nekaj časa sigurno pozabila.

Nisem vedela

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.