Kikina
|
Martinka: Sem vesela za lepo novicko!! Saj vidim, da smo vse cisto panicne za vsako malenkost, vendar mislim, da je cisto normalno, se posebej pri prvi izkusnji!! Nussy: Zakaj gres delat po 4 ure??? kaj ne bi bilo bolje takoj ostat doma, saj za kaksen teden, dokler se stvar ne umiri! Tudi moji kolegici se je zgodilo enako in je mirovala nekaj tednov in potem je sla normalno naprej v sluzbo in sedaj je v 6. mesecu z normalno nosecnostjo. Mala pikica: sem v 6. tednu. Sicer mi je G pred ecografijo takoj rekel, da ne ve, ce se bo kaj videlo, ker je se zgodaj, vendar sva ga takoj zagledala in tudi bitje srcka je bilo zelo jasno. Ti ne morem opisati mojega moza, ponos mu je lezel ven z vseh koncev! Glede barvanja las je pa nevarno, ker barva pride v stik s kozo na glavi, in gre skozi kozo v nas organizem, medtek, ko ti delajo pramena, nikoli ne pridejo do koze. Tudi, ce vidis kaksno frizerko noseco, bodi gotova, da ce je pametna ne barva las, ker bi ji to skodilo. In enako mislim, da velja za dep. kreme, se vidi, da vsebujejo dolocene snovi, ki niso ravno zdrave. Meni je to G kar sam povedal, brez, da bi ga kar koli vprasala. Punce, ne veste, kako vam zavidam, da ste v Sloveniji .... tukaj porodniska traja samo 5 mesecev .... 1 mesec prej in 4 pol!!! GROZA!!! Pojma nimam, kako lahko pustis 4 mesece starega otroka doma, in navadno to starim starsem, ker so vrtci zelo slabo organizirani in jih je veliko premalo.
|