mala pikica
|
Januarčice, pozdravček! Tinča1 mislim, da imamo kar vse te bolečine v trebuhu. Ginekologi pravijo, da je to zato, ker se maternica širi in veče! Tako, da ni treba preveč skrbeti. Je pa res, da so na čase kar fajn boleče, je treba malo potrpeti. Jaz pravim, za naše pikice vse Nussy samo da je zaenkrat vse v redu. Ti kar pridno še naprej počivaj!!! Glede bolečin v trebuhu sem že pri Tinči zapisala. Te pa popolnoma razumem, da se nočeš preveč vživeti v to vlogo, dokler ne veš, da je vse v redu. Jaz sem tudi januarja imela že vse revije doma, pa vse internetne strani med priljubljenimi, potem pa sem vse samo pospravljala No, danes pa spet na veliko prebiramo vse kar pride pod roke. Verjemi, tudi ti boš, in to skupaj z nami Mateja80 čestitke za veselo novico in seveda dobrodošla!!! Težave, težave... predvsem boleče prsi, bolečine v trebuhu, utrujenost, zgaga je tudi mene že en dajala, je bilo prav hudo, slabosti pa mene zagrabijo predvsem zvečer. Sploh ne vem opisat, tak ful čuden občutek, kaj pa vem Nič prijetnega.... Povedala pa sva midva tudi zaenkrat samo mojim, ampak mislim da bo počasi treba tudi še komu drugemu, nekateri že prav vneto ugotavljajo, kako in kaj. Pa kaj naj, tajili pa res ne bomo tako vesele novice, ne
|