|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
13.6.2007 13:31:32   
Anonimen
anonimnauser posted image -boš videla ,da se bo vse lepo videlo meni se zadnjič tud ni ničkaj videlo

Tinča-kaj to greš k njej privat v ambulanto na NS ,a ne?Upam ,da bodo naši user posted image dovolj veliki ,da se bo dalo izmerit.

Jaz pa sem nazaj od uz in videla sem SRČEKuser posted image user posted image user posted image Tako sem srečna ,samo kaj ,ko me še čaka 5kritičnih tednov.Naj čimprej minejo.Hvala tistim ,ki ste mislile name.

anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
13.6.2007 13:43:48   
Bajsa
Ojla user posted image !

Kako ste? Joj meni je tako slabo user posted image , non stop!!!!!!!!!! Se mi bo kr mal zmešaluser posted image !!!!!!! Tudi jaz sem bila na UZ v pon, pa sem vidla malo pikico, kako ji bije srček, joj kako je to lepo!!!!!!! Komaj čakam da bomo  objemale naše user posted image .  Moja je sicer mal majhna še, pravi gin da sem verjetno zanosila konc ovulacije, tako da mi kakšen teden striže. Upam da me ni hotla sam mal potolažituser posted image  Čez en teden imam še enkrat UZ da bova vidle, če pridno raste, upam da bo vse ok??!! Tko da držite pesti!!!!!!!!!!!

Pridno božajmo naše bušije!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
13.6.2007 13:47:07   
mala pikica
Anonimna user posted image  upam, da nam kmalu poveš veselo novico, da je s tvojo pikico vse v redu. Vse mislimo nate!!!

Katee ti si res že toliko noseča? Jaz imam rok samo dva dni za tabo, pa sem noseča 10t/2d. Ne vem user posted image  Drugače pa meni tudi postajajo hlače pretesne, bo treba v nabavo, čeprav še trebuščka drugi ne vidijo, samo midva z mojim dragim pred ogledalom ga že opaziva user posted image

Nosečka user posted image  vidiš, da otroček lepo raste, hitro bo naslednja sreda pa boš videla svojo pikico user posted image

Anonimna user posted image  in bajsa user posted image user posted image user posted image  za vajine male pikice!!!

Sicer pa je moje zdravje še zmeraj dokaj nespremenjeno, grlo še je tako kot je bilo, robčki pa tudi gredo pridno v uporabo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
13.6.2007 15:21:33   
meli23
Zdravo punce ste prav pridne za pisat. Pa ste zelo natančne in pri dnevu veste kolko ste noseče,. Jaz sem lansko leto celo nosečnost vsak dan vedela kolko sem pa po tednih sem vedela kako otroček raste . Stalno sem brala te knjige o razvoju otroka o spremembah v telesu matere. Potem ko sem izgubila mojo deklico je bilo pa verjetno še toliko huje, ker sem resnično bila močno navezana nanjo.
Tokrat sem se načelno odločila, da se ne bom preveč poglabljala in preveč študirala, navežeš pa se kljub temu al razmišljaš dosti al malo tako je pač narava poštimana.
Jaz kot ponavadi vsaj enkrat dnevno bruham, danes mam še drisko zaradi preveč Donata pa grejo dnevi naprej.
Jutri bom zvedela še za izvid brisa upam, da bo ok. Jutri je točno en mesec odkar sem na bolovanju in zdej bom mela že komisijo na vratih. Lansko leto jih v vseh petih mesecih ni bilo niti enkrat jaz pa si vseeno nisem upala nikamor it.
Bom mela prav problem, ker niti do mame ne bom upala prit na internet. Sem se že prov naveličala bit skoz doma, kaj šele bo.
Lepo se mejte in grejte svoje bušije.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 629
13.6.2007 17:29:27   
Anonimen
pozdravljene januarčice!!!

hvala vam za vso podporo v preteklih dneh.....user posted image

prišlo je do najhušega kar je lahko......user posted image

ŽAL je tudi tako....user posted image

sem ravno domov prišla iz klinike in vam povem, da je grozen občutek samote....user posted image

za tri mesece grem "na dopust" potem pa zopet v akcijo za user posted image

sedaj vam pa res želim.............., da čimveč objemate svoje rastoče pikice in buškoteuser posted image user posted image user posted image   , jaz bom to počela čez čas.....

papauser posted image

(odgovor članu meli23)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
13.6.2007 17:59:48   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Katee ti si res že toliko noseča? Jaz imam rok samo dva dni za tabo, pa sem noseča 10t/2d. Ne vem user posted image  Drugače pa meni tudi postajajo hlače pretesne, bo treba v nabavo, čeprav še trebuščka drugi ne vidijo, samo midva z mojim dragim pred ogledalom ga že opaziva user posted image

Mala pikica mislim, da se je Katee zmotila. Najbrž je mislila 10t/4d. Meni se moj bušek že lepo pozna in ni šanse, da bi še lahko skrivala. Hlače na elastiko sem si že kupila, so tako udobne, nič ne tišči.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Anonimen res mi je žal, da se je to zgodilo. Veseli me, da si to sprejela na tak način in da že razmišljaš o novem user posted image . Le pogumno in optimistično. user posted image user posted image user posted image  Pa glej, da nam sporočiš, ko boš spet zagledala user posted image user posted image . Držim pesti zate.

Neposredna povezava do sporočila: 631
13.6.2007 18:30:12   
katee
Mala pikica: zmotila sem se za en teden, ja. Mal sem narobe gledala. Se, ravn iz shoppinga. Sem si v H&Mu kupila eno oblekico za na plažo(se lepo razteza), pa 3/4 hlače, ki se bodo tudi raztezale s trebuščkom vred.
Ostalo si bom pa tik pred morjem kupila. Zdaj grem pa na solato in počivat. Uživajte!!!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 632
13.6.2007 19:02:50   
Sunny Morning
Katee v katerem H&Mu si bla? Jaz bi tudi kakšno oblekico za poletje.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 633
13.6.2007 19:24:26   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zelo mi je žal! Drži se! Vesela sem, da nisi izgubila upanja in držim pesti user posted image user posted image user posted image

Za mano je prvi G pregled, nosečnost je potrjena (9-10 teden). Jutri grem še v laboratorij inna prvi UZ. Komaj čakam! user posted image user posted image user posted image

Lepo se cartajte in čuvajte svoje pikice user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 634
13.6.2007 19:52:25   
Tinča1
Pozdravljene!
Anonimna, ja na NS grem privat, na Gregorčičevo 24, ker v porodnišnici se s sestro nisva sporazumeli, kaj bi jaz rada.

Tudi meni se že pozna. To vidiva midva z user posted image , vsi ostali pa mi pravijo, da sio želim, da bi se mi poznalo, ker sem baje še vedno tak suhauser posted image . Izgleda približno tako, kot, da me močno tišči lulat.

Nosim pa poletne oblekce, pa tudi hlače imam takšne, da so raztegljive, tako, da mi v šoping zaenkrat še ni treba. Mogoče bom šla malo pokukat na razprodajo.

Imejte se lepo v tem svežem večeru.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 635
13.6.2007 21:21:16   
tinci babinci
Hej user posted image !

Kako ste kaj,se moram pohvalit,da sem jaz prau super,nič slabosti,nič glavobolov,sam mal sem utujena,drugače pa super.Vidim,da ste nekatere zelo pridne in pišete,jaz pa itak nimam skor nič časa,ker mi moj mali user posted image  nagaja.Punce,ne se preveč sekirat,če krvavite,ker jaz sem v prvi user posted image ,krvavela 14 dni skupaj in sem bla 14 dni v bolnici(krvavitve pa dobesedno v potokih),zato moje dame držim pesti za vas,da bo vse lepo in prau.
No zdej sem se mal razpisala,pa se vrjetno spet oglasim čez par dni,saj ma moj mali user posted image  v ponedeljek operacijo kile in jaz že zdaj skoz user posted image in stokam,ker se bojim da nebi šlo kaj narobe.Punce,držte pesti!

Lepo se imejte in božajte svoje pikice!

Neposredna povezava do sporočila: 636
13.6.2007 21:43:17   
mala pikica
Anonimnauser posted image  res mi je žal zate, sem pa vesela, da nisi kar takoj izgubila upanja. Jaz sem tudi januarja imela ss, pa sem se morala poslaviti od septemberk, potem pa sem jim aprila povedala veselo novico. Tudi januarčice bomo zelo vesele, če nam boš sporočila, ko ti spet uspe. Držimo pesti zate!!! Še user posted image user posted image user posted image  zate!

Katee kaj si bila v MB v H&M-u? Jaz bi tudi eno oblekico, sploh pa 3/4 hlače teh si res ful želim. Ene dolge že imam, ampak je zdaj res prevroče v njih.

Katrin user posted image user posted image user posted image  za pregled. Samo da pikice lepo rastejo. Jaz še jutri potrpim, potem pa bom tudi upam da vesela v petek zjutraj.

Tinča a v MB je kaj deževalo, da je tako svež večer. V bližini Ptuja je še zmeraj prav vroče user posted image

Dovolj bo za danes, lepo se imejte, pa malo pocrkljajte svoje bušije, pa ne na svoje drage pozabit, da ne bodo preveč ljubosumni user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu tinci babinci)
Neposredna povezava do sporočila: 637
13.6.2007 22:51:18   
Blacky*
No, končno se javljam... v službi smo zaključevali en projekt, pa nas je čas preganjal in sem delala kot zmešana, nato pa mi je... ne boste verjele... crknil računalnik (dobro da ni en dan prej - sredi projekta - ker bi me kap)... no konec dober, vse dobro... računalnik dela, projekt oddan user posted image . Drugače so pa bolečeni v spodnjem delu trebuha prenehale, začele so se pa večerne slabosti... fuj bjak..., a kot berem to ni nič nenavadnega user posted image

Anonimna, res mi je žal, pošiljam  user posted image user posted image user posted image   za srečo in držim pesti.

Pošiljam še podatke:
PDP - še ne vem, blacky*(35) user posted image

Pa pa B

Neposredna povezava do sporočila: 638
14.6.2007 7:59:49   
Lunca1
No da se vam še jaz malo javim. Mene od sobote spet zelo matrajo slabostiuser posted image , začelo pa se je z vožnjo čez Predil, pa sploh noče nehat. Poleg tega pa je naša gospodična zadnje čase močno navita, se vidi da se bliža mlaj. Danes je vstala že ob 4.30, se je jokala in ko sem šla pogledat, je že napokala blazino, odejo in igračko in se veselo odpravila k nama v posteljo. Samo potem seveda ni zaspala nazaj.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 639
   Januarčice
14.6.2007 9:46:34   
karatina
Zdravo, januarčice.

Včeraj sem bila na pregledu in je moj novi uradni PDP 1.1.2008. Prvič sem slišala srček moje user posted image . Ganljivo!Naročila sem se tudi na NS in sicer jo imam 28.6. Komaj čakam. Upam, da bo moj user posted image  lahko šel zraven, saj ima tako nepredvidljiv delovni čas, da je groza. Pa še v teh poletnih mesecih se je težko dogovarjati o zamenjavah user posted image . Bom pa imela vsekakor zraven DVD, da bomo posneli user posted image .

Sočustvujem s tabo Anonimna in tudi z ostalimi, ki jim ni bilo usojeno. Upam, da boste kmalu spet srečne user posted image  brez težav. Težko si predstavjam, kako bi sama prenesla takšno bolečino... user posted image user posted image user posted image .

L.p.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 640
14.6.2007 10:07:02   
Anonimen
Anonimna-en user posted image  samo zate.Vem kako ti je,kakšna samota je v tebi.Želim ti moči ,da se čimprej pobereš in zaživiš.

anonimnauser posted image

(odgovor članu karatina)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
14.6.2007 10:54:11   
Katrin
Jutro!

Se samo javim, preden grem v službo.
Sem se načakala danes (UZ in laboratorij), in končno videla najino pikico, ki je velika že 22 mm user posted image user posted image user posted image  Srček bije, vse je v redu user posted image  Aja, ko sem Kaji povedala, da grem k zdravniku, da bom videla dojenčka, me je vprašala, če ga bom že rodila. Srček moj mali....

Noseča sem pa 8 tednov in 4 dni, tako da mislim, da bo moj PDP malo prej, kot sem mislila.

Lepo bodite in izkoristite sonček user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
14.6.2007 11:24:27   
TONČI.
prišlo je do najhušega kar je lahko......

OOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  res sem držala pesti, da bi bilo vse ok. Ma sem razočarana sedaj. Drugače pa anonimna, držim pesti za vnaprej. Po 3 mesecih upam da znova kaj vidiš.

Drugače sem pa jaz bolj za en klinc. Že v torek mi je nekaj nagajal glas. Včeraj zjutraj se pa zbudim ( no boljponoči, ker nisem mogla spati) in sem bila čist brez glasu.Tako je še danes. Sem šla včeraj potem k zdravniku in sem dobila ospen. Tako imam sedaj trikrat na dan obrok ospena. Tko me grlo boli, za znoret.

mala pikica, se je tebi grlo že pozdravilo?

Drugače pa vse lepo pozdravljam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
14.6.2007 12:38:53   
Anonimen
Dan

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
14.6.2007 12:42:52   
Lunca1
dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 12:44:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
14.6.2007 12:49:29   
Anonimen
Tisti dan je od mene, samo sem nekaj pritisnila in je zadeva šla v objavo

anonimna hudo mi je zate, ampak držim pesti, da bo čez tri mesece spet user posted image  in da bo po tem vse še naslednjih 8 mesecev super in ok user posted image

katrin user posted image  sa pikico in srček, lepo pazi nanjo user posted image

TONČI upam, da boš kmalu na boljšem glasu in se boš počutila bolje user posted image

karatina upam, da bo tvoj dragi lahko šel s tabo na NS, ker je to res lep in nepozaben trenutek user posted image

Lunca  upam, da te slabosti hitro minejo user posted image , naše user posted image  luna na srečo nič ne moti, tako da smo danes prav super spali, upam, da bo tako tudi danes, ker ajz sem kronično utrujena

Blacky user posted image  za oddan projekt. Meni je tudi slabo cel dan, najbolj okrog 12- 14 in po tem spet okrog 19., pa sem po svoje kar vesela, ker si nekako predstavljam, da je s pikico v trebuhu vse OK.

mala pikica upam, da se tvoj prehlad že umirja in je počutje boljše user posted image

tinci babinci bom držala v ponedeljek in še kakšen dan po tem, da bo šlo pri operaciji vse lepo in dobro user posted image

Nič grem do konca pomalicat in naprej delat. Prijeten in miren dan vsem

Nosečka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 647
14.6.2007 13:50:20   
katee
Živjo vsem user posted image . V H&Mu sem bila v Lj in sem kupila navadne hlače in oblekico, ker v Lj nimajo nič za nosečke.
Mene je pa neka viroza ujela. Že včeraj popoldne me je bolelo grlo in sem bila zelo utrujena. Sem mislila da zaradi trgovin. Ponoči sem slabo spala, ker sploh sline nisem mogla pogoltniti, pa glava me je že ponoči bolela. Ko sem se zbudila je bilo pa še huje. Takoj sem šla k zdravniku in rekla mi je, da je viroza in da ne smem nič drugega vzeti za glavo kot lekadol. Ta mi pa nič ne pomaga. Potem si lahko mislite, kakšno glavo imam!!!???user posted image  Za grlo mi tudi nič ni dala, je rekla, naj samo žaljblov čaj grgram, veliko pijem in počivam. Upam, da bo vsaj glavobol hitro minil, ker mi z vsakim korakom tako nabija v glavi, da že norim.
Punce držite se in uživajte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 648
14.6.2007 14:16:13   
puri
Anonimna,....zelo mi je žal, da se je tako izteklouser posted image . Držim pesti, da kmalu spet zagledašuser posted image in da se bo takrat pikica obdržala do koncauser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 649
14.6.2007 15:15:02   
Tinča1
Pozdravljene!

Mala pikica, ne v MB včeraj ni deževalo, samo veter je zapihal, pa sonce se je skrilo za bližnji breg, pa je že bilo prijetno.

Kako ste kaj ostale?
Vidim, da neka viroza razsajauser posted image . Groza, pa ravno zdaj.

Kako kaj prenašate vročino oz soparo? Jaz bolj slabo, ker mi je slabo postalo, pa čeprav se nalivam z vodo, se kuham v lastnem soku. Tako je baje bolj zdravouser posted image . Niti se mi ne da odposlat dispozicije za magistrsko. Pa jo imam že napisano - dokončano in od enega profesorja že pregledano, drugi mora samo še svoj žegen dat. Ampak ga ne more, ker je jaz preprosto še nisem oddala.user posted image  Groza kak se mi ni!

Lp!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?