|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.6.2007 15:32:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky*)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Januarčice 08
11.6.2007 5:56:38   
mala pikica
Pozdravček vsem!

Piba, meli23, nana35, bajsa in blacky* vam najprej ena velika dobrodošlica in user posted image user posted image user posted image  Upam, da bomo prijetno klepetele do januarja in še naprej user posted image

Uspela sem vse prebrati, niti ni trajalo tako dolgo user posted image  Moje stanje je takšno kot ponavadi, popoldanske in večerne slabosti. Upam, da kmalu minejo.
Danes ponoči pa sem še dobila vneto grlo. Nič nisem spala user posted image  Grlo me tako peče, da bom znorela, sploh ne morem požirati sline. Ne vem, če ne bom šla do zdravnice, saj sploh ne vem, kaj lahko vzamem doma user posted image

tinkibinki jaz še tudi nisem dobila knjižice, pa nobenih preiskav še niso naredili. Je sestra rekla, da po 12 tednu user posted image  Meni se zdi malo pozno. Vsaj krvne preiskave, da bi prej naredili. Pa bo že. Je od G do G različno.

alejinad user posted image user posted image user posted image  za prvi pregled in slikico. Res jih je lepo pogledat user posted image

nosečka user posted image  pridno počivaj, smo vedele, da se bo krvavitev ustavila.

zasanjana res lep trebušček user posted image  Počasi bomo vse začele opažati naše trebuščke.

klaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitam!!!!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 577
   RE: Januarčice
11.6.2007 6:03:03   
mala pikica
J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje 

1.1. maruša05 (33), user posted image  user posted image  + user posted image  
1.1. sonček balonček (31), user posted image  + user posted image
1.1. zasanjana (25), user posted image  + user posted image  
2.1. karatina (29), user posted image   

2.1. tinci babinci user posted image   
5.1. katee (28), user posted image
5.1. sunny morning (32), user posted image

5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. martinka (28), user posted image
7.1. kikina user posted image

7.1. mala pikica (27), user posted image   
7.1. lunca1 (33), user posted image  + user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image
10.1. nana35 user posted image
11.1. nussy (26), user posted image

12.1. mateja80 (26), user posted image
13.1. alejinad user posted image  user posted image  + user posted image
13.1. lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image
15.1. meli23 user posted image
16.1. anoninmna user posted image (28), user posted image  + user posted image
17.1. tinča1 (28), user posted image
18.1. tinkibinki user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image
20.1. piba, user posted image  + user posted image
21.1. anonimna 3 user posted image
21.1. katrin (31), user posted image  + user posted image
21.1. lillygmail user posted image
24.1. damo (29), user posted image
26.1. gajči (23), user posted image
26.1. anonimna user posted image user posted image
27.1. nosečkauser posted image , user posted image  + user posted image
30.1. puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image
30.1. papagajka (38), user posted image  (velika punca) + user posted image
30.1. bajsa (25), user posted image
? pikicaa user posted image
? nastygirl user posted image   
? tonči. user posted image  + user posted image
? ketrin24 (24), user posted image
? deja01 user posted image   
? blacky* user posted image

Vsem novim januarčicam še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image  Sporočite nam starost in koliko malih pikic že imate doma.

Sicer pa nas je že 44 user posted image ! Koliko se nas bo le nabralo do januarja? 

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 578
11.6.2007 5:54:33   
papagajka
Papagajka ni večuser posted image  user posted image   Žal ponovno ss.

Neposredna povezava do sporočila: 579
11.6.2007 6:07:41   
Lunca1
Joj papagajka zelo mi je žal. Upam da čimprej ugledaš user posted image  in user posted image , pa da bi tokrat šlo brez zapletov.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 11.6.2007 6:08:24 >

(odgovor članu papagajka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
11.6.2007 6:55:24   
nussy
Papagajka hudo mi je zate. user posted image  Puskusi biti močna in verjemi, da boš kmalu spet grela pikico in to vse do konca. Vem, da ni besed, ki bi te lahko potolažile. Vedi le, da smo punce s tabo.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 581
11.6.2007 6:59:18   
puri
Dobro jutro!

Mi smo včeraj prišli domov z morja, ampak jaz tam žal nisem bila preveč razpoloženauser posted image ,...sem bila skos nekaj razdražljiva in slabe volje, da sem šla že sama sebi na živceuser posted image ,.....upam, da bo tako razpoloženje čim prej minilo. Ne vem, v prejšnjih nosečnostih se ne spomnim, da bi me to tako matralo vse touser posted image . Zgleda, da je res vsaka nosečnost drugačna.

Dobrodošle vse noveuser posted image ,....vedno več nas je, jauser posted image

Papagajka, zelo mi je žal, da se ni izteklo, tako kot bi se moralouser posted image ,....ampak tolaži se s tem, da je verjetno že tako moralo biti,....
Upam, da boš kmalu spet srečkauser posted image in da se bo takrat dobro izteklo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 582
   [Brisano sporočilo]
11.6.2007 8:15:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
11.6.2007 8:34:03   
Anonimen
Papagajka-samo zate enuser posted image .Besede so sedaj nepomembne.

Tudi mene je grooozno strah srede ,če se bo videl srček.Toliko vsega sem doživela in ne predstavljam si ,da bi spet morala skozi vse to.

Dobrodošle nove user posted image .

anonimna user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
11.6.2007 8:44:29   
papagajka
Vsem hvala za spodbudne besede, je hudo toda poskušali bomo še . Upanje umre zadnje pravijo, res pa je da ni več veliko časa na moja leta. Vsem mamicam pa lahek porod in seveda obilo zdravja obema . Še vas pridem kaj pokukat in pozdravit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
11.6.2007 8:53:46   
pikicaa
mala pikica da dodam še jaz mje podatke.

Rok imam 10. januarja, stara sem 26 oz. skoraj 27, doma pa imam že enoletno punčko, ki me ne pusti niti sekunde pri miru.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu papagajka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
11.6.2007 9:02:29   
Katrin
Dobro jutro user posted image

Lepo pozdravljene vse nove user posted image , cartajte se in uživajte v tem lepem obdobju, kar se le da.

Papagajka, hudo mi je zate. Drži se in držim pesti, da čimprej spet ugledate user posted image

lp user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 587
11.6.2007 9:02:58   
ALEJINAD
Papagajka, drži seuser posted image  Sem kar u redu, slabosti ni toliko, lena se pa kot....
Uživajte...

Sonček je in ti si skuštrana...

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 588
11.6.2007 9:27:19   
katee
Zivjo vsem user posted image !
Jaz sem bila 3 dni na morju. Sem se že kopala in bilo je res super. Me moj skor ni spravil nazaj v Lj.
Drugače je moje počutje super. Sedaj tudi utrujenosti ni toliko. Slabo mi ni že 3-4 tedne. Zdaj res lahko uživam v nosečnosti.
Lep dan želim vsem januarčicam!!

(odgovor članu ALEJINAD)
Neposredna povezava do sporočila: 589
11.6.2007 9:35:24   
puri
Katee,..a ti si se že kopala? Mene je tako mikalo, da bi šla v vodo, pa kar nisem upalauser posted image . Verjetno sem bila potem tudi zaradi tega malo bolj slabe volje, ker sem res nora na vodo in morje, zelo rada plavam.

Drugače je pa danes meni spet bolj slabouser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 590
11.6.2007 10:06:38   
mala pikica
Papagajka user posted image  res mi je žal. Upam, da kmalu spet uspe user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem iz minute v minuto slabša. Grlo boli zmeraj huje, zdaj so se pojavile še bolečine po hrbtu. Me na gripo vse skupaj spominja user posted image Samo tega sem še potrebovala, niso slabosti dovolj. Po vrhu vsega sem v ljubljani in se bo treba še domov pripeljat. Potem pa kar k zdravniku.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 591
11.6.2007 10:40:54   
Anonimen
Živjo,

za nami je prav lep in lenoben vikend, meni konstantno manjka energije in bi kar naprej spala. Nimam pojma, kdaj se mi bo uspelo naspati. Se mi zdi, da občasno potrebujem več spanja, kot moja leto in pol stara deklica user posted image .
Sicer pri meni vse OK, ni več krvavitve, slabo mi je še vedno, skratka čakam naslednji teden, da vidim, če se je user posted image  odločil, da prične rasti in ostane z nami.

papagajka user posted image  žal mi je zate in tvojo pikico, držim pesti, da bo naslednjič vse OK od začetke do konca user posted image user posted image user posted image

nove nosečke lepo pozdravljene, želim vam prijetno nosečnost in čim manj nosečniških tegob user posted image

mala pikica upam, da se tvoje zdravstvene težave kmalu umirijo in se boš boljše počutila. Želim ti mirno vožnjo domov user posted image

TONČI upam, da je Tilen že boljši user posted image

anonimnauser posted image   želim ti, da se ta nosčenost lepo konča in da v sredo vidiš vsaj en srček, če že ne dveh user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 592
11.6.2007 11:02:10   
TONČI.
Ojla, mi smo tko tko. Tilen je malo boljše. Sedaj sem pa še jaz tako bolna kot mala pikica. Danes komaj požiram slino, vročina je k sreči padla po lekadolu. Obupno sem se počutila. Mala pikica, vzameš lahko le lekadol. Jaz verjetno ne bom šla k zdravniku, ker mi bo rekel da naj veliko pijem in vzamem lekadol, če je hudo. Tako je bilo v prvi nosečnosti.

Papagajka user posted image user posted image user posted image  še namesto tebe. Upam, pa da bo naslednjič vse ok. Bom držala pesti. Sam sporoči mi kdaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 593
11.6.2007 11:03:07   
TONČI.
Aja še to, komaj čakam jutrišnji dan. Namreč grem na pregled in upam, da bom le videla srčka.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 594
11.6.2007 13:10:54   
meli23
Da se še jaz malo javim, ko sem glih prišla do računalnika- svojega namreč nimam. Sem kar uredu razen slabosti so obupne. Včeraj sem ob 10 zvečer bruhala, da me je še dve uri žgalo od kisline po grlu. Nič mi ne gre za jest ma se tolažim s tem, da so hormoni na višku in bo menda pikica tokrat postala moj prvi otročiček.
Papagajka hudo mi je zate, jaz sem mela dvakrat ss. Enkrat v 12 tednu enkrat v 23 in povem ti, da je vseeno bolje, da izgubiš na začetku, ker kasneje je obup, pravi porod, pa mleko maš in kaj bi vas morila -živa groza. Pa ni za obupat je treba kar optimistično naprej. Najprej izjokat bolečino in potem svoje misli usmerit na novega user posted image .
Lepo se mejte in uživajte v vsakem dnevu s svojimi pikicami.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 595
11.6.2007 14:59:35   
katee
Puri: morje ima po moje 22 stopinj. Sicer je bilo mrzlo, ko sem se spravljala v vodo, ampak ko si pa enkrat notri, ne moreš ven. Jaz sem ful uživala, veliko plavala,... Super je bilo. Edino sončku sem se malo izogibala, da ne bi  prišlo do pregretja. Sicer še ni tako močno, ampak vendarle...

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 596
11.6.2007 16:58:12   
mateja80
Pozdravljene punce!! Jst sm dons odlično. Brez slabosti. Sem vas spremljala cel teden, pa nisem imela volje pisat, ker bi zihr kj negativnega napisala. Čist sm bla out, hormončki pa to.
Papagajka, zelo mi je žal za tvojo pikico...user posted image user posted image  Upam,da se čimprej pobereš in bo naslednjič bolje. Mora bit. Držim pesti.

Čestitam vsem novim nosečkam. Res nas je že veliko!! Drugače bo zame ta teden ful naporen. V sredo grem službeno v tujino, sicer naj bi bilo na izi, sam me sploh nima it. Nazaj pridem šele v nedeljo zvečer, v pon. pa v službo in potem 1. pregled!!! Upam,da je še vse v redu, čeprav je slabost minila.

Želim vam lep teden in pazite nase!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 597
11.6.2007 17:45:30   
Zasanjana
Oj,

kako ste? Vreme vpliva tudi na vas ali res samo name? Sem namreč tako lena in sitna, da ni za bit v moji bližini.

Sem danes na vagi zagledala +1kg in skoraj skočila do stropa. Ja, sej vem... sem mogoče malo nora, ker verjetno vse nosečke niso vesele, če pridelajo kej preveč dodatnih kg. Ampak jaz jih rabim. Sem takoj po prejšnjem porodu prišla na staro težo(54kg), potem pa sem po sinovi smrti shujšala še za 8kg. Dva sta se vrnila. Čakam še druge. Sem kot okostnjak v noge.user posted image

Katera je že pisala, da je bruhala ob desetih zvečer? Mislim, da meli... no, jaz sem danes dvakrat ponoči. Ob enajstih in treh zjutraj. Pa še nazaj nisem mogla zaspat, ker me je grlo peklo.

Drugače pa nič bistveno novega... nestrpno pričakujem NS(sem hotela morfologijo napisat... pa sem ugotovila, da še nismo tok daleč...prehitevam).

Papagajka, žal mi je zate. Vse drugo zdaj nima pomena. Srečno v nove boje!

TONČI., hitro se pocajtaj in javi, kako je bilo na pregledu! Anonimna user posted image , srečno tudi tebi v sredo. Javi, kako bo.

Takole... mal sem vas oblajala, zdaj grem pa lahko jest.user posted image

LP!

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 598
11.6.2007 17:52:33   
Sunny Morning
Papagajka res mi je žal. Upam, da čimprej ponovno zagledaš user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila danes na pregledu. PDP premaknjen na 7.1.2008. Ponovno sem videla pikico, ki je velika 3,38 cm user posted image . Vse je normalno, na NS sem naročena 29.6., na naslednji pregled pa 30.7. Materinsko knjižico sem tudi že dobila. Sem pa zvedela, da imajo v Nm full hecen sistem. V zdravstvenem domu dobiš knjižico zastojn, v porodnišnici pa jo moraš plačat. Koja fora. user posted image
Jaz sem drugače res dobro, edino malo sem zmatrana popoldne. V službi mi je prav fajn. Slabosti so skoraj izginile in začenjam vse bolj in bolj uživat v user posted image .

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 11.6.2007 17:53:01 >

(odgovor članu mateja80)
Neposredna povezava do sporočila: 599
12.6.2007 9:28:48   
Anonimen
Dan, a še vse spite? A ste tako pridne, da nimate časa user posted image ?

Jaz sem bila včeraj cel dan v službi in je bilo noro, pol dneva mi je bilo slabo, da sem komaj mislila, pa fuuuuuul dela. Danes mi je pa tudi že kakšno uro groooozno slabo in se sploh ne morem skoncentrirat in spravit kaj resnega delat. Čisto resno razmišljam, da nbi šla za par dni na bolniško, naslednji teden sem pa tako ali tako na dopustu. Moram še malo razmislit in vprašat mojo osebno zdravnico.

Sunny Morning user posted image  za že kar konkretno piko in da lahko že lepo uživaš nosečnost user posted image

Zasanjana user posted image  za pridobljene kg, jaz ti mirne duše odstopim kakšnega svojega user posted image . Če se prav spomnim imaš ti NS že 25. junija, tako do čas kar hitro teče. Držim pesti ,da bo vse tako kot mora biti

mateja80 naj ti službena pot lepo mine

TONČI kako je bilo na pregledu, je srček lepo utripal? Upam, da je vse super in OK in da je tudi Tilen že skoraj zdrav user posted image

mala pikica kako kaj tvoje zdravje? Upam, da si boljše kot včeraj user posted image

Lep in prijeten dan vsem

Nosečka user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?