|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
15.10.2004 22:11:51   
Pia73
Ja, Simi konec novembra, začetek decembra bo eno leto, kar vas prenašam! Žal!! :)-:)-:)-

Simi le oglasi se kdaj pa kdaj, da kakšno rečemo!
Jaz se za danes poslavljam, moram pa reči, da ste mi polepšale večer! Hvala vama!!!
Pošiljam vam vsak :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Lp Pia73

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.10.2004 22:13:07   
pika74
O hvala Pia73 - bova mela Bed of roses:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: sam brez John Bon Jovija;);););).

papa
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.10.2004 22:14:53   
simi-2
Ej bejbe

smo se dober ujele letnik 72, 73, 74 iz nas bo še nekaj , a ne.
Zdej se pa res poslavljam.
noččččččččč

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.10.2004 22:16:10   
pika74
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.10.2004 22:17:23   
simi-2
še jaz
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.10.2004 23:35:38   
pika74
še neki: ob 22:11 smo vse tri:metulj::metulj::metulj: tajming ujele:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.10.2004 9:15:17   
biba77
Pia73,

jaz vem kje se taki stumfe dobijo (vsaj, ko sem nazadje bila tam, so se), samo je 350 km oddaljeno od Mb - v smeri SV. Grem pa sama cez 2 tedna tja, pa lahko pogledam za tebe (ce ti ni prepozno) in ti po posti posljem.

Jaz sem pa vceraj ravno zamudila vas cvek... :(( :(( :(( :)-

No, lep dan!

:miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.10.2004 12:23:31   
simi-2
Ej bejbe, Pika74, Pia73

Smo pa face al ne.
Vam povem, da me bomo še kdaj tako nočko udarle.
Se slišmo, zdaj kuham kosilo in ne morem gor sedet.
Pia, če dobim take štumfe ti jih pošljem ....gratis.
Pika74 me se mormo pa zmet kdaj bomo :sloncek::sloncek:, da se bomo lahko kaj heckale in seveda tudi Pia73, in še katera.

V glavnem, petek zvečer je naš.

By by simi

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.10.2004 12:31:18   
pika74
Simi - sm že zabeležla - sm dala :rozica:petek zvečer:rozica: kr v opomnik na mobi :)-:)-:)-.

Jst morm tud še skuhat, pa še mal tuhtam, kva nej dam u lonc :zmeden2::zmeden2::zmeden2: že vem... kšno pašto bomo naredl, pa bo.

Drgač sm pa fuuuul vesela dons :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, k mi je poštar neki lepga prnesu.

papa
Pika74

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.10.2004 21:39:44   
Pia73
Hajli, hoj!

Pa tale debata se še kar nadaljuje! :bravo::bravo::bravo:
OK bajbe petek zvečer je naš! Pa lohk se še katera druga pridruži, jo bomo vesele, kajne?
Biba77, če najdeš take nogavice jih lahk kupiš, sicer sem pa tej odštekani frendici že kupla ene take mal odštekane in otročje štumfe in baje so ji všeč! :love::love::love:
Biba77 jaz mam pa tebe na sumu, da si tudi ena taka prijazna deklica! Vesela te bom, če se nam pridružiš, v petek smo rekle, kajne???
Pika74 spomni me, ko se debata začne!!! :metulj::metulj::metulj:
Simi ti pa tud ne pozabi!!:angel::angel::angel:
In kaj ste kuhale???

Aja , tisti moji odštekani frendici sem še eno čist majčkeno presenečenje pripravla, sam sem ji ti samo namignila in ji ne bom povedla! :)-:)-:)- Veste je fajn imet take odštekane frendice,.....:)-:)-:)-

Nočko!!!

LP Pia73

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.10.2004 10:29:46   
biba77
Hvala, Pia73!
Ce bom doma in mene ali racunalnika ne bo moj dragi okupiral, VELJA!
:miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.10.2004 10:50:20   
pika74
Ha, Pia73,

dons mi pa ni treba kuhat. Sm že nardila domačo nalogo :sloncek::sloncek::sloncek: in bo danes zato kar on kuhal...mmmmmmmmm..... puranji zrezki, omakca, pražen krompirčk, paradajzova solatka mmmmmm:)-:)-:)-:)-:)-:)-.

papa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.10.2004 13:52:06   
Anitka
Hoj!

Sem malce pokukala semle k vam in bi vas rada vprašala, če se lahko tudi jaz pridružim vašim petkovim debatam?!Obljubim, da bom pridna8):)-

Anitka:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.10.2004 14:03:19   
pika74
Ej, :rozica:Anitka:rozica: prit prit zravn. To bo luštn:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

A se čmo kr zment punce - zaenkrat v petk zvečer - uro bomo pa ša določle. To je neki novga zdej na RR. Bomo mele virtualno srečanje ob računalnikih s :kava::kava::kava::kava::kava::kava: ob miškah, pa bomo mal čvekale - a prou;).

Tud druge ste vabljene - se bomo fajn mele - oblubim:zajcek::zajcek::zajcek::zajcek:.

Lp,
Pika74

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.10.2004 14:15:48   
Nannn
a se vam lahko se jest mal pridruzim?Vidim da se imate res lepo na tem forumu in vas zelo rada berem ;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 40
17.10.2004 14:55:42   
pika74
:rozica:Nann:rozica: - ti sam prit, več k nas bo, bolj zanimivo bo;). Pa prnes dobro voljo s sabo, da nam bo še boljš;).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 41
17.10.2004 16:27:42   
Anitka
Hoj!

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa sem zraven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meni paše malce bolj pozno, ker hodim ob petkih na jogo, pa potem še na čajček. Sicer pa se lahko pridružim tudi naknadno, a ne?:)-

Kaj pa naslov:zmeden: Ha ha - V PETEK ZVEČER! Ne ne se hecam, ampak sem se spomnila na neko oddajo, ki jo predvajajo po radiu z narodnjaki pa sem takoj dobila asociacijo.

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 42
17.10.2004 19:29:32   
Pia73
Ej, the best! Čeprav jaz nekako med tednom redko zaidem na RR, se bom potrudila, recimo kar uro ob 21.00 oz. tam nekje, a prav! Pa naj se bitka začne! To bo deževalo sporočil!!!
Anitka, seveda si vabljena, pa vse ostale tudi! :rozica:

Pika74, mjam, mjam je bilo, kajne???

LP Pia73

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 43
17.10.2004 19:53:02   
simi-2
Ciao bejbe,
šele zdaj sem se lohk prjavla na računalnik.
Cel dan sem imela zaseden.
Bistvo je, da se v petek zvečer slišmo ops pišemo.
Vabljena Anitka in še katera.
Moram nehat, da kdo ne pride v sobo in me zasačiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

By by Simi komaj čakam:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. namreč moja prijateljicammmmmmmmmmmmmmmm se poslavlja.
jupiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.