Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 15.10.2004 22:11:51
|
|
|
|
Pia73
|
Ja, Simi konec novembra, začetek decembra bo eno leto, kar vas prenašam! Žal!! :)-:)-:)- Simi le oglasi se kdaj pa kdaj, da kakšno rečemo! Jaz se za danes poslavljam, moram pa reči, da ste mi polepšale večer! Hvala vama!!! Pošiljam vam vsak :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Lp Pia73
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 15.10.2004 22:13:07
|
|
|
|
pika74
|
O hvala Pia73 - bova mela Bed of roses:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: sam brez John Bon Jovija;);););). papa :metulj:
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 15.10.2004 22:14:53
|
|
|
|
simi-2
|
Ej bejbe smo se dober ujele letnik 72, 73, 74 iz nas bo še nekaj , a ne. Zdej se pa res poslavljam. noččččččččč
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 15.10.2004 22:16:10
|
|
|
|
pika74
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 15.10.2004 22:17:23
|
|
|
|
simi-2
|
še jaz :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 15.10.2004 23:35:38
|
|
|
|
pika74
|
še neki: ob 22:11 smo vse tri:metulj::metulj::metulj: tajming ujele:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 16.10.2004 9:15:17
|
|
|
|
biba77
|
Pia73, jaz vem kje se taki stumfe dobijo (vsaj, ko sem nazadje bila tam, so se), samo je 350 km oddaljeno od Mb - v smeri SV. Grem pa sama cez 2 tedna tja, pa lahko pogledam za tebe (ce ti ni prepozno) in ti po posti posljem. Jaz sem pa vceraj ravno zamudila vas cvek... :(( :(( :(( :)- No, lep dan! :miska:
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 16.10.2004 12:23:31
|
|
|
|
simi-2
|
Ej bejbe, Pika74, Pia73 Smo pa face al ne. Vam povem, da me bomo še kdaj tako nočko udarle. Se slišmo, zdaj kuham kosilo in ne morem gor sedet. Pia, če dobim take štumfe ti jih pošljem ....gratis. Pika74 me se mormo pa zmet kdaj bomo :sloncek::sloncek:, da se bomo lahko kaj heckale in seveda tudi Pia73, in še katera. V glavnem, petek zvečer je naš. By by simi
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 16.10.2004 12:31:18
|
|
|
|
pika74
|
Simi - sm že zabeležla - sm dala :rozica:petek zvečer:rozica: kr v opomnik na mobi :)-:)-:)-. Jst morm tud še skuhat, pa še mal tuhtam, kva nej dam u lonc :zmeden2::zmeden2::zmeden2: že vem... kšno pašto bomo naredl, pa bo. Drgač sm pa fuuuul vesela dons :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, k mi je poštar neki lepga prnesu. papa Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 16.10.2004 21:39:44
|
|
|
|
Pia73
|
Hajli, hoj! Pa tale debata se še kar nadaljuje! :bravo::bravo::bravo: OK bajbe petek zvečer je naš! Pa lohk se še katera druga pridruži, jo bomo vesele, kajne? Biba77, če najdeš take nogavice jih lahk kupiš, sicer sem pa tej odštekani frendici že kupla ene take mal odštekane in otročje štumfe in baje so ji všeč! :love::love::love: Biba77 jaz mam pa tebe na sumu, da si tudi ena taka prijazna deklica! Vesela te bom, če se nam pridružiš, v petek smo rekle, kajne??? Pika74 spomni me, ko se debata začne!!! :metulj::metulj::metulj: Simi ti pa tud ne pozabi!!:angel::angel::angel: In kaj ste kuhale??? Aja , tisti moji odštekani frendici sem še eno čist majčkeno presenečenje pripravla, sam sem ji ti samo namignila in ji ne bom povedla! :)-:)-:)- Veste je fajn imet take odštekane frendice,.....:)-:)-:)- Nočko!!! LP Pia73
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 17.10.2004 10:29:46
|
|
|
|
biba77
|
Hvala, Pia73! Ce bom doma in mene ali racunalnika ne bo moj dragi okupiral, VELJA! :miska:
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 17.10.2004 10:50:20
|
|
|
|
pika74
|
Ha, Pia73, dons mi pa ni treba kuhat. Sm že nardila domačo nalogo :sloncek::sloncek::sloncek: in bo danes zato kar on kuhal...mmmmmmmmm..... puranji zrezki, omakca, pražen krompirčk, paradajzova solatka mmmmmm:)-:)-:)-:)-:)-:)-. papa :metulj:
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 17.10.2004 13:52:06
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! Sem malce pokukala semle k vam in bi vas rada vprašala, če se lahko tudi jaz pridružim vašim petkovim debatam?!Obljubim, da bom pridna8):)- Anitka:metulj:
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 17.10.2004 14:03:19
|
|
|
|
pika74
|
Ej, :rozica:Anitka:rozica: prit prit zravn. To bo luštn:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. A se čmo kr zment punce - zaenkrat v petk zvečer - uro bomo pa ša določle. To je neki novga zdej na RR. Bomo mele virtualno srečanje ob računalnikih s :kava::kava::kava::kava::kava::kava: ob miškah, pa bomo mal čvekale - a prou;). Tud druge ste vabljene - se bomo fajn mele - oblubim:zajcek::zajcek::zajcek::zajcek:. Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 17.10.2004 14:15:48
|
|
|
|
Nannn
|
a se vam lahko se jest mal pridruzim?Vidim da se imate res lepo na tem forumu in vas zelo rada berem ;)
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 17.10.2004 14:55:42
|
|
|
|
pika74
|
:rozica:Nann:rozica: - ti sam prit, več k nas bo, bolj zanimivo bo;). Pa prnes dobro voljo s sabo, da nam bo še boljš;).
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 17.10.2004 16:27:42
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: pa sem zraven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meni paše malce bolj pozno, ker hodim ob petkih na jogo, pa potem še na čajček. Sicer pa se lahko pridružim tudi naknadno, a ne?:)- Kaj pa naslov:zmeden: Ha ha - V PETEK ZVEČER! Ne ne se hecam, ampak sem se spomnila na neko oddajo, ki jo predvajajo po radiu z narodnjaki pa sem takoj dobila asociacijo. Pa pa, Anitka:metulj:
|
|
|
|
Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... 17.10.2004 19:29:32
|
|
|
|
Pia73
|
Ej, the best! Čeprav jaz nekako med tednom redko zaidem na RR, se bom potrudila, recimo kar uro ob 21.00 oz. tam nekje, a prav! Pa naj se bitka začne! To bo deževalo sporočil!!! Anitka, seveda si vabljena, pa vse ostale tudi! :rozica: Pika74, mjam, mjam je bilo, kajne??? LP Pia73
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.