Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pika74 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:27:29)

A si ti slučajn gor?

Pia73 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:36:42)

Ej, pa sej to ni res, me pa takoj najdeš!!! :ups::ups::ups:

Si si že uredila urnik za jutri dopoldne??? :)-:)-:)-

LP Pia73 :sloncek:

pika74 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:37:52)

Ja, jutr bom cel dan.
Smo bli najprej z enimi zmenjeni, da jih obiščemo - eno :nosecka:, k bo aprila povila :duda:. Ampak sem mogla kar odpovedat. Bom kar doma.;);)

Pia73 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:40:57)

:)-:)-:)-:)-:)-

Full so mi všeč ljudje, ki imajo bujno domišljijo. In to znajo izrazit z izvirnim nickom, jaz nisem bila preveč uspešna: bila sem Oia, pa potem Rosa1, pa Pia73 ampak zdajle sem pa videla en izviren nick: Bajska! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Ej, pa ta nick bi meni pasal! :)-:)-:)-:)-:)-
Saj ni tako hudo, pa vendarle!

P.S. sem ti pa še mal mail zabasala! :)-:)-:)- Že v službi,.....:)-

LP Pia73 :sloncek:

pika74 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:41:56)

Sm se kr odvadla pisat tle gor. Sm zadnč trdno sklenila, da bom samo še brala, ker mi časa zmanjkuje za fax in da morm najprej svoje dokončat, pol se pa lohk RR posvečam. Drgač ne bo nč. Pa zmer bolj me matra ta zadeva okol faxa. Ampak k pa tebe vidm, da si glih slučajn gor, pa mi srce ne da, da se ne bi oglasla - sam za mičkn:sloncek::sloncek::sloncek:.

pika74 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:43:32)

:)-:)-:)- jst bom pa drugi nick izbrala murikaburi - tko mi včasih moj lubi reče al pa jst njemu. Mah sej midva mava ful enih nickov takih, k sam midva veva zanje :)-:)-:)-:)-:)-. Raj ne povem, k bo kdo mislu, da mi kšn koleščk manjka8)8).

simi-2 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:43:51)

Pia73................pa kje si bejba ti !!!!!!!!

Saj te ni nič brati tukaj, sploh ti še živiš ? ( se heckam )
Jaz lih kar se poslavljam s to našo predrago gospodično mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm za nekaj časa ?
Upam, da za dolgo, če ne prej saj drugo leto, saj veš zakaj! Da bom imela saj ta nov let normaln in ga preživela z malimi sončki lepo.

By by si pišemo Simi !!!!!!

pika74 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:44:38)

Pa kwa se ti sekiraš za svoje obline. To sm že doskrat rekla, pa bom še enkrat:

NI VAŽN, KOK KIL MAŠ, VAŽN JE, KAKO JIH NOSIŠ!!!

pika74 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:45:51)

Simi, a ti povem, kje je Pia73 - skoz ene štumfe z mikimiškami po štacunah išče:)-:)-:)-:)-:)-

simi-2 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:45:59)

Pika74 !!!!!!!!

Imave pa ful dober taiming, si ti vidal to.

Nekja to pomeni ?
Le kaj ?

By Simi

pika74 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:47:44)

A lohk ugibam - pomoje sva obe fosilki - 6. čut mi to prau;););). Sam ti si najbrž ful mlajš od mene. Ampak mava pa res dobr tajming;);). To je težko zadet:)-:)-.

simi-2 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:49:20)

Pika 74 pa kakšne štumfe išče, sploh ne vem , a za na noge, da bo prstke obula, da jo nebo zebel. Al kva ?

Kako si ti kaj, jaz kar dober, če tukaj zdajle pišem to.
Hopa cupa :sloncek::sloncek:, pa itak nemorem ker imam kolegico tuki pri seb.
By

simi-2 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:51:22)

Pika74, če je to tvoj letnik je moj Simi72.
Al kaj?

Pia73 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:53:24)

:bravo::bravo::bravo: draga moja Simi. Ja, veš jaz se zdaj vsake toliko umaknem! Pol mi pa duša ne da pa spet pridem. Pa kot sem že velikokrat napisala: eni so mi simpatični, drugi pač ne! Ja, Simi draga moja tebe imam itak zelo rada. Ampak draga moja se mi zdi, da se jaz večkrat javim kot ti, KAJ??? :)-:)-:)-
Ja jaz sploh ne verjemem, da ugledam :modri: ampak tak pač je,... Ja, človek dobi trdo kožo po vseh teh neuspelih poskusih.

Pika74, pa saj veš, da jaz brez tebe ne morem več živet,...:love::love::love::love::love: Takoj zjutraj, ko rač. prižgem letim na mail pogledat, če me že čaka tvoj mail z tako dragim mi dobro jutro,...:)-:)-:)-
Tole bo šele sumljivo, kajne??? :ups::ups::ups:

Ej, sem pa napisala, da sem bila Oia :)-:)-:)-:)-:)- Pomota Pia bi moglo pisati! Pozna je ura in možek rabi rač.
Pa se ne dam! Razen, če mi ne obljubi kakšne popestritve,.....:love::love::love:

Lp vdana vam Pia73 :sloncek::sloncek::sloncek:

pika74 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:54:05)

Pia73 išče štumfe za na noge:sloncek::sloncek: take otroške v bistvu, bi člouk lohk reku - št. 37:)-:)-:)- hihihi za eno prjatlco, ki je dostkrat v službi v takih štumfih in pol, k pride kšn pomembn, sramežljivo skriva te mikimiška štumfe pod hlače - drgač je pa v petkah:)-:)-. Ampak ne more iz svoje kože...:)-:)-:)-:)-:)- a veš, gor eleganca, spodi pa komot;);).

Kako sm jst - dobr. Sm zadnč sklenila, da se ne bom več javljala na RR, dokler ne končam šole, ker me preveč vleče not in pol ves prosti čas zapravim s tem... drgač pričakujem tud jst eno kolegico - nej bi me obiskala drug teden. Pol pa :kuza::kuza::kuza: HSG, pol bomo pa kmal:nosecka: ane, sej je že cejt madonca.

Pa ti?

Pia73 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:57:18)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Ej, babe, :)-:)-:)- Pika74 sprašuješ kako nosim svoje kile??? A ti povem??? TEŽKO!!! :)-:)-:)-

Ej za tiste, ki ne veste, saj ni panike 163 cm in 63 kg!

Ja Pika74, tisti tvoji nicki pa zapalijo! :bravo::bravo::bravo:

Ja, jaz sem si že tud obljubila NIČ RR, pol mi pa Pika ves sistem zruši!!! :)-:)-:)-

LP Pia73

pika74 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 21:57:39)

Sam najprej imam v ponedeljek še enkrat G, da mi pove, kakšen je bil drugi bris po PAPIII. Zadnč mi je še enkrat vzel bris, pa je kr neki začel krvavet. Nekam sumljivo krhko sluznico imam (tisto tm spodi, da nou pomote:)-:)-:)- ). Najbrž zarad Klomifena pa vseh teh hormonskih terapij. Mogoče bomo pa še kšn mesc mogl počakat, predn nardimo HSG. Ah če smo tok dolg, bomo pa še en mesc.

Pia73, :love::love::love::love: - ti se nč ne sekiri. Sej to je zdej modern:love::love::love:.

papa

pika74 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 22:00:07)

Simi, sej sm vedla - v najboljših letih sva:)-:)-:)-:)-:)-. Jst sm okroglih 30:sloncek::sloncek::sloncek:. Tele slončke dajem tle zato, k so mi fajn, pa kažejo en karakter - ne pa zato, da bi hotla povedat, da hopacupam - noja, mal je že treba:)-:)-:)- al pa velik:)-:)-:)-

Pia73 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 22:01:19)

Punce:

OGLAS:

ČE KATERA VE KJE SE DOBIJO KAKE ŠTUMFE Z MIKI MIŠKAMI, NAJ MI PROSIM JAVI! TOLE JE MIŠLENO ČIST RESNO! plosim, plosim, plosim,:angel:

Bi jih kupila eni moji odštekani frendici!

Ej, Pika74 boš jutri dobila potrditev, da jaz sem blond :)-:)-:)- Kwa sio mislila, da je moderno? :ups::ups::ups:

LP :sloncek: Pia73

pika74 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 22:05:09)

:)-:)-:)-:)-:)-:)- a si res blond?

Sej jest sm tud. Včasih mi kšn reče, da sm rdeča, včasih da sm blond, včasih rjava, včasih pšenična... odvisn od sezone pa od tistga, k me gleda pa... tm neki vmes sm sam to vem, da črna nism8)8)8)8)8)8)8). Se morm pa pohvalt, da se še nkol nism barvala:).

Ej, pa ki ti stakneš take odštekane frendice:)-:)-:)-?

A kva je modern? Ja sej veš, ona-ona pa on-on zdej je vse in. Sam da je fajn:love::love::love::love:.

simi-2 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 22:07:18)

Pia,jaz se bolj malo javim, berem pa vsaki dannnnnnnnn v službi, doma pa ne, razen danes, ki nevem kaj mi je.

Pika tudi jaz sem rekla, da po ss nebom več brala teh forumov, vendar ne morem brez vas in me kar naprej nekaj vleče gor.
Od začetka se spomnim, da me je zanimalo vse od Kamejke, kako prenaša nosečnost, do rojstva svojega Nejca.
Pa še sedaj kaj pošpegam, če je ona kaj napisala, mi je kar nekak usedla se v srce.
Potem Bejba, ki je rodila, jo tudi spremljam od njenega začetka ko je spočela to detece, pa Pikapolonica, ki še čaka na bummmmm, pa Mavrica.
Mislim, da jih je kar nekaj, ki so se mi zasidrale v spomin.
Pa, da ne pozabim naše Bambi, ki si zasluži eno lepo detece, pa Klarisa tudi in še Pia73 in še katera mislim.Vendar poimensko se spomnim le teh, ko sem začela brati ta forum.Al pune saj bo lih, kar eno letooooooooooooo.
Vsem nam želim v naslednjih mesecih eno lepo cartkano:duda:.
Pa lahko noč Simi

Pia73 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 22:08:04)

Pa sem te, pa sem te,...

Ja, jaz sem blond, farbana itak, prameni no, ej zanimivo, sem šla gledat pa nisma več med aktivnimi, pa Simi tud ne! Ampak jaz sem še tu, pa ne bom dolgo!

Ja, take odštekane frendice mam,.... Ne morš verjet, kajne,....... :)-:)-:)-

Lp Pia73 :sloncek:

pika74 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 22:09:05)

Simi fajn pančkej, ko bo pa tvoja kolegica šla, pa fajn :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, da bo hit :modri::duda::roza::nosecka:.

Evo enga :pujs: za srečo.

papa

pika74 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 22:11:01)

Pia73 a ne boš več dolg gor? Jst bom tud mogla kmal it. Me moj žohar kliče (to je tud en od nickov:)-:)-:)- pa ne nobenmu povedat - a prou;) ), da bova :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, mogoče je še kej šans za ta mesc:miska::miska::miska:.

simi-2 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 22:11:05)

Babe cajt je za spat, se slišmo jutr.
Fulllll ste kul
Laho noč, al sem blond al pa črna sej je vse en,itk je noč v spalniciiiiii.

NOČKA..

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>