simi-2 -> Pia73!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15.10.2004 22:07:18)
|
Pia,jaz se bolj malo javim, berem pa vsaki dannnnnnnnn v službi, doma pa ne, razen danes, ki nevem kaj mi je. Pika tudi jaz sem rekla, da po ss nebom več brala teh forumov, vendar ne morem brez vas in me kar naprej nekaj vleče gor. Od začetka se spomnim, da me je zanimalo vse od Kamejke, kako prenaša nosečnost, do rojstva svojega Nejca. Pa še sedaj kaj pošpegam, če je ona kaj napisala, mi je kar nekak usedla se v srce. Potem Bejba, ki je rodila, jo tudi spremljam od njenega začetka ko je spočela to detece, pa Pikapolonica, ki še čaka na bummmmm, pa Mavrica. Mislim, da jih je kar nekaj, ki so se mi zasidrale v spomin. Pa, da ne pozabim naše Bambi, ki si zasluži eno lepo detece, pa Klarisa tudi in še Pia73 in še katera mislim.Vendar poimensko se spomnim le teh, ko sem začela brati ta forum.Al pune saj bo lih, kar eno letooooooooooooo. Vsem nam želim v naslednjih mesecih eno lepo cartkano:duda:. Pa lahko noč Simi
|
|
|
|