biba 78
|
Hvala vsem za vspodbudne besede. Verjamen, da nisem edina mamica, ki jo je to doletelo, pa vendar upam, da se bom čimprej pobrala, vsaj do takrat, ko bo Alina prišla domov, moram bit vredu. Vsaki dan je boljše, pridejo pa še trenutki, ko mi poglavi roji tisoč in ena svar, zato se veliko potepam in grem ven iz stanovanja, da se malo sprostim. Zanimivo mi je to, da sem bila vse 3 mesece čisto ok, bila sem zelo močna, ko mi je bilo najhujše sem se zjokala, pa je bilo vredu. Zdaj, ko pa se vse nekako umirja, ko je tahujše upam da za nami, zdaj je pa vse prišlo na plan, moje telo je brez energije, glava nabita z mislimi, skratka zelo neprijetni občutki. Pa saj se tolažim s tem, da, ko bo Alina doma, nebom imela več časa razmišljat o takih nepotrebnih stvareh. Afnica, zelo sem vesela zate in za tvoja sončka, uživajte maksimalno, želim vam veliko zdravja in veliko otroškega smeha. Tudi tebi, Bibyzan, držim pesti za tvojo štručko, vidim da zelo lepo napreduje in verjamem, da bo vse ok. Jaz sem skoz verjela v Alino pa še zdaj verjamem v njo, vem da se zelo trudi, da se res bori. Danes so mi ravno rekli, da jo bodo čez kakšen dan poskusili odklopit iz CPAPA, da bo zopet poskusila z brčicami in trdno upam, da ji bo zopet uspelo zdržat nekaj dni. Morem se pohvalit, da sem jo v petek tudi prvič previla, zelo lep občutek, tako, da že komaj čakam, da bom sprejeta v bolnico in da se vsega naučim. Lp
|