biba 78
|
Pozdravljene vse mamice, končno se javljam z nekoliko boljšimi novicami in sicer naša pupika zelo dobro napreduje. Težka je že 1220g, brez vseh infuzij, kisika ima še 30%, kar pa je najleše - uspelo ji je že sami dihat približno uro in pol. Več še ne zmore, se preveč utrudi, ampak že to je dovolj. Je rekel zdravnik, da mora še kakšnih 100g pridobit, potem pa bo. Ne morem vam povedat, kako sma z atijem vesela, da se je končno začelo nekaj izboljševat. Je prava mala debeluščika, mlekija dobi 27 ml, dobro prebavlja, tako da so se odločili, da bo brez dodatkov, ker so vsi ti kanalčki v žilo pravo leglo za bakterije. Izgubila je malo na teži, ampak se je že začela nazaj redit. Je prava mala nagajivka, založena iz vseh strani s pleničkami, da jim ne pobegne, zelo živahna, tako, da imajo sestre precej dela z njo, hoče bit v središču pozornosti in vsi bi se mogli kar okrog nje vrtet. Ati pravi, da "ima nekaj po mamici". Veliko se smejčka, tako, da sem potem cel dan še jaz vesela, ker kadar je jokala, sem jokala tudi jaz. Skratka, za enkrat kaže dobro in upam, da bo samo še iz dneva v dan boljše. Doma pa smo večinoma vse že pripravili in samo še čakamo, da jo prinesemo domov. Upam, da bo to hitro.
|