romy
|
Punce, hvala za vse odgovore. Zdaj me nekaj časa ni bilo na RR in sem zdaj prebrala vse vaše odgovore. No, pa naj napišem še nekaj stvari, da bo vse bolj jasno: 1. Če otrok ne gre z njo na morje, ne bo za nič prikrajšan, ker gremo itak skoraj 2 x na mesec na morje čez vikend. Tako da morja in počitnic ne bi bil prikrajšan. Ko sem bila jaz še na porodniški sva bila na morju 3 mesece ati pa je prišel čez vikend, tako da res, res ne bi bil za nič prikrajšan. 2. Z njim ni nobenih težav. Spat ga lahko da kdorkoli, ker ga samo uležeš, mu daš lubčka in mu rečeš lahko noč. Ponoči se ne zbuja in ne joka. 3. Nisem tip človeka, da bi popoldne (v primeru da mali gre) ležala in spala, šla na masažo, manikuro,...ni šans, to ni zame. 4. Mož? Hm....kako naj si pomagam z njim, če zjutraj gre in zvečer, kot sem že napisala pride tudi ob desetih zvečer domov. Če ga želim videti popoldne in z njim preživeti nekaj časa moram it k njemu v delavnico. Saj ni daleč - 7 km, vendar naj tam cel popoldne stojim in ga gledam, kako dela? 5. Mali prespi pri moji mami če midva kam greva na kakšno fešto recimo sobota. Ampak jaz ko pridem domov ga že vidim, ker mami živi v spodnjem štuku. In grem kar k njima spat za tistih par ur.Prespi tudi pri tašči, ampak ga naslednje jutro že vidim. Ker takoj ko se zbudim letim k njej. 6. Strah? Ja strah me je in to zelo strah. 7. Mislim, da ne bom vzgojila maminega sinka s tem da ga imam rada in si želim biti z njim. In jaz sem navezana na njega preveč in ne on name. On bi šel z vsakim, kamorkoli....samo jaz sem tista ki bremza. Ja, vem smotana sem. 8. Ena je napisala da je otrok veliko ni pa vse. Ludje smo si različni in sorry ampak meni je vse. Jaz ne živim tako, da bi si rekla zdaj pa moram nekaj narediti zase in grem na masažo za vsako ceno. Jaz vse lahko delam v njegovi družbi. Malega zelo zanima vsaka stvar, kamorkoli grem ga vzamem s sabo (razen ponoči) in nimam z njim nikoli in nikjer nobenih težav. Lahko grem z njim v šoping, k frizerju, na kavo in čvek k prijateljici,...pač kamorkoli. 9. Dja - S tem ko sem napisala: in ko je z njo se mu godi bolje kot doma, sem mislila povedati naslednje: Vsak dan bi ga peljala 3 x na sladoled, ko bi se sprehajala mimo štantov, bi mu kupila vse kar bi ji pokazal (ker jaz čisto vse mu res ne bi), jedel bi lahko kar bi hotel (ker jaz pač gledam da zaužije vsak dan sadje in zelenjavo, čeprav ima raje kaj drugega, ampak se da dogovoriti),....in podobne stvari, če me razumeš. Vem, da ga razvaja sto na uro, ampak vsaj tolk ga nimam priklenjenega nase, da kadar sta skupaj pustim, da se mata fajn. Saj ni vsak dan tako, da bi samo sladkarije jedel, tako da tu popustim, ker jo tako lepo prosi in ona mu z največjim užitkom da, da je res lepo za gledat kako se imata fino in uživata. 10. Ena me je spraševala, če je moj tisti, ki ga večina ni doma. Ja moj je ta. In ne, nisem iz Ljubljane. 11. Hvala vsem. Lp
|