|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: problem
27.4.2007 0:24:10   
Marogica
Joj, s čim se eni obremenjujete...
"Kaj bi počela popoldne?"  Spala, uživala, delala nekaj in v tem trenutku, ko to ti želiš
"Komu bi se smejala?" Možu in sama sebi, da ti je tako lušno
"H komu bi se stisnila in ga 100 polubčkala..." No, ja, saj moža pa imaš ali ne?

Punce, uživajte in malo mislite tudi nase. Temu jaz pravim zdrav egoizem.

In to pri 2,5 letih....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.4.2007 9:01:32   
Blacky30
Rija, se strinjam s teboj. user posted image Sicer je pa pri nas tako, da ga ne zaupam nikomur toliko, da bi prespal tam, razen moji mami, ki pa je itak v isti hiši kot jaz in nikoli ne gre sama na morje, le z nami.user posted image

Ribica, ti pa bi se lahko zadržala malo s soljenjem pameti Romy, ker si vendar še otrok in o tem nimaš pojma. Sorry za iskrenost, ampak res je. Ampak od vseh si ravno ti tista, ki si jo bolj kot ne napadla in skritizirala, medtem ko so ji ostale mamice odgovarjale v normalnem tonu. Jaz tudi ne dajem nasvetov pri vrtu in sajenju, ker doma nimam vrta in o tem nimam pojma. Čisto preprosto.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 27.4.2007 9:02:28 >

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.4.2007 9:13:48   
karmy
jaz sem ga dala zmeraj brez problema v varstvo, saj imam rada čas zase, in saj boš videla da ti bo odleglo takoj ko boš par urc sama.... user posted image neverjeten občutek ki si ga vse mamice vsake toliko želimo an? user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.4.2007 10:10:05   
tinkatonka
Romy te čisto zastopim. Kot bi brala sebe. Meni so tudi moji starši kake pol leta nazaj predlagali, da naslednje poletje (torej letos) bodo pa vzeli Aneja in šli malo skupaj na počitnice. Meni se je kar trgalo od te misli, da to pa ne, Aneja pa jaz za 1 teden ne dam, ker bom ravno znorela, če ga ne bom vidla, ipd. Podobno sem razmišljala kot ti. Pa jaz temu ne pravim egoizem, ampak samo želja po tem, da sem s svojim otrokom ogromno skupaj, ker v njegovi družbi neizmerno uživam in mi predstavlja smisel življenja.

No letos je pa situacija drugačna. Ker zaradi nove službe poleti ne bom mogla vzeti dopusta, pa tud finance nama zaradi gradnje in opremljanja noevga stanovanja ne dopuščajo, bo šel Anej poleti z mojimi starši kampirat , midva bova pa potem v petek prišla k njim in bomo skupaj tudi čez vikend. Kar naenkrat ne vidim več v tem problema, ker vem da če ga ne bi pustila, bi ga prikrajšala za 1 teden morja, vode, ki jo neizmerno obožuje, morskega zraka, druženja z babico in dedijem,ki ju naravnost obožuje. Vem da bom trpela kot "kristus na križu" ko ga ne bo doma, ko bom prišla iz službe, mi gre že zdaj malo na jok, ampak obenem bom pa vedla, da sem mu podarila 1 teden neizmerne uživancije. Nekaj drugačnega kot vsakdonevna rutina doma in okolja, v katerem se vsak dan giblje.

Tako da le pogumno, kar daj sinčka na počitnice. Potem bova pa skupaj travmirali tu na forumuuser posted image , ker ne bova imeli popoldan kaj početi. Enkrat je vedno prvič, saj znajo preživeti tudi brez mam, pa čeprav nam je težko ob tej misli.

A si iz LJ? Se dobiva na kavi, kolikor vem (iz ene druge teme) sva obe bolj malo z možovi, ki pridno delajo od jutra do večera.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.4.2007 12:26:49   
G in T
Tudi jaz sem tako odlašala, in sinčka  nisem dala iz rok, in zaupala nobenemu. Nikoli ga nisem pustila čez noč samega, pa so mi velikokrat ponujali pomoč. Pa zaupam svoji mami 1000...%, ampak dala ji ga pa nisem. Me je vedno kar v želodcu stisnilo. Pač ne gre! Morda , ko bo večji, in malo bolj samostojen.

Je pa tut res, da se otrok navadi, da je vedno mamica zdraven, in ko je starejši zna biti malo moteče. Te želi imeti non stop ob sebi, se kar prilimajo nate..user posted image

Jaz bi na tvojem mestu njima to povedala.
Izgubiti nimaš prav nič.

(odgovor članu sky)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.4.2007 12:43:51   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Ribica, ti pa bi se lahko zadržala malo s soljenjem pameti Romy, ker si vendar še otrok in o tem nimaš pojma. Sorry za iskrenost, ampak res je. Ampak od vseh si ravno ti tista, ki si jo bolj kot ne napadla in skritizirala, medtem ko so ji ostale mamice odgovarjale v normalnem tonu. Jaz tudi ne dajem nasvetov pri vrtu in sajenju, ker doma nimam vrta in o tem nimam pojma. Čisto preprosto.user posted image

Ribica ni za moje pojme rekla popolnoma nič žaljivega. Kar se pa tiče otročjega obnašanja, je nekdo pri 18. bolj zrel kot drugi pri 30. Tako, da jaz ne bi sodila po letih. Ker punca za svoja leta zelo zrelo razmišlja. Pa ne samo v tem primeru.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.4.2007 17:05:37   
Blacky30
Lenika, kaj pa jo ti braniš? A se ne zna sama?user posted image

Saj nisem rekla, da ne zna razmišljat, samo sem rekla, zakaj svetuje v nadrejenem tonu nekomu, kako naj otroka da v varstvo brez slabe vesti, medtem ko sama še sploh nima otrok, da bi poznala občutek.

Pa jaz tudi znam razmišljat, čeprav sem stara 30, veš. Pa še malo zraven.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.4.2007 21:58:28   
Rožica I
ROMY- dogovori se, da lahko gre otrok z njima, ampak če ti bo sila, prideš za otrokom magari naslednji dan še sama user posted image ! No, res mislim tole! Če tako čutiš, zakaj bi delala v nasprotju s seboj?!
Tudi sama nisem še dala tamalega nikamor za 5 dni, pa je star že 5 let. Je pa bil dostikrat za dan ali dva pri babici ali dedku. Lahko bi ga pustila s svojimi starši tudi za 10 dni na morje in bila sigurna, da mu bo dobro, ampak raje skombiniram kako drugače.
In ko mi kolegica reče, če gremo na jadranje in jaz bistro odgovorim, ja kako se bodo pa otroci gor znašli, reče: ne bodo se, ker ne grejo zraven!? No, potem pa jaz tudi ne grem, ne!

Karkoli boš naredila, bo ok, samo dobro premisli in potem sprejmi nastalo situacijo user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.4.2007 22:05:30   
Anonimen
Blacky30, a zdaj zaradi tega, ker jih štejem 19, nisem tak pametna,kot ti ki jih šteješ 30,mogoče več??

Mislim..Vsak pove svoje mnenje..Ribica ni nič kaj slabega rekla..

Pa dajte,vse sodite po letih...Spoznajte nas mlade,pa boste same videle,da smo bolj zrele od vas celo mogoče.. Zdaj pa me hitro spljuvat,že čakam

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
27.4.2007 22:35:15   
Anonimen
mene pa skrbi, da nauš vzgojila maminga sinčka user posted image

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
27.4.2007 23:39:51   
Blacky30
Gorazdova, ljubica, zakaj bi te pljuvala, če sploh nisi pravilno prebrala in napadaš napačno? user posted image
Preberi še enkrat in boš videla, da je bila Lenika tista, ki je prva mene napadla s starostjo, jaz o tem nisem govorila. Moje besede so govorile o pomanjkanju izkušenj na področju, o katerem se delijo nasveti. Kapiš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.4.2007 23:42:12   
Anonimen
Ne ne ne..

Ni treba biti mati,da se svetuje mamicam...
Ni treba biti star 30 let,da se svetuje ljudem s 30.letom..

Ti si napadla Ribico za brezveze,jaz se z njo strinjam...

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
28.4.2007 8:46:49   
katjuša79
Sama vem kako težko je pustiti/spustiti otroka iz rok. Meni se vsakič srce trga ko ga damo kam v  varstvo. Vendar bi bilo precej egoistično če otroka nebi pustila nikamor. Menim, da je dobro zanj, da spozna in se navadi tudi drugih ljudi, saj pri starih starših tetih in stricih neznansko uživa. Otroci so neizmerno veseli, če lahko kaj spremenijo, doživijo kaj novega..... Nenazadnje je to tudi privajanje na resnično življenje. Otrok se mora navaditi da mamice ni vedno zraven, prav tako se tudi starši moramo navaditi da otrok ni vedno zravem. Kaj pa bomo, ko bodo šli študirat in v šole a bomo tudi skoz zraven in svečo držali? Kako bi se pa mi počutili, če nas nebi partner nikamor pustil, zato, ker nas ima preveč rad.
menim, da če imaš nekaj časa zase ni egoizem saj si drugače 100% predana otroku in družini.
Vsak ravna tako kot misli da je prav, zato se sama odloči brez kakršne koli slabe vesti.

P.s. Vsak začetek je težakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.4.2007 10:18:04   
Kalamaki
Pomisli, kako bo mali na počitnicah užival. A to pa ne šteje? Ne glej samo nase. Pet dni je pa tudi naokoli še prehitro.
Sem šla prav še enkrat prebrat, kaj je napisala Ribica, pa nimam toliko domišljije, da bi razbrala, da bi bila kje nesramna. Pa kaj če je mlada in nima otrok. A zato ne sme imeti svojega mnenja? Sama imam dvakrat toliko let kot ona pa dva otroka, pa razmišljam enako.
In na tak način se začnejo krojiti posti o maminih sinčkih. Ne zaupam otroka nikomur razen sebi.... pa take. In kaj bo z otrokom, če se tebi slučajno kaj zgodi' A ni bolje zanj, da je navajen še nak koga?

(odgovor članu katjuša79)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.4.2007 11:40:57   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Lenika, kaj pa jo ti braniš? A se ne zna sama?user posted image

Saj nisem rekla, da ne zna razmišljat, samo sem rekla, zakaj svetuje v nadrejenem tonu nekomu, kako naj otroka da v varstvo brez slabe vesti, medtem ko sama še sploh nima otrok, da bi poznala občutek.

Pa jaz tudi znam razmišljat, čeprav sem stara 30, veš. Pa še malo zraven.user posted image

Joj Blacky, tukaj si me pa poplonoma narobe razumela. Jaz nisem imela nobenega namena napadat te, ker prvo kot prvo pojma nimam koliko si stara, drugo kot drugo te sploh ne poznam. Kar se tiče let sem jaz govorila tako na splošno, ker poznam ljudi, ki so pri 30. bolj otročji in manj zrelo razmišljajo kot nekdo pri 18.
Torej se še enkrat opravičujem, če si se počutila napadeno, a resnično ni bilo tako mišljeno. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.4.2007 12:36:56   
tanikaa
Takoj na začetku napišem, da mam 13 letnega sina. user posted image  V vseh postih, ki sem jih prebrala, me najbolj zmotijo stavki v smislu, ne zaupam... Dajte punce, pa te tašče, svakinje, tete, strici...kaj jaz vem kdo, so že spravili do kruha svoje otroke. In takrat, ko preberem tak butast stavek ... ne zaupam... se vprašam, kdo hudiča je potem rodil, vzgojil in pripeljal do kruha vaše partnerje user posted image  Kdo jih je naredil take kot so danes, take kot jih ljubite user posted image  Sosedjeuser posted image user posted image user posted image

Saj nimam namena pljuvat po vas. Niti vas obsojat. Ampak ne vem zakaj, se nekatere mate (samo tiste, ki pišete ... ne zaupam) za idealne mamice user posted image  Dajte mi pokažite samo eno idealno mamico in obmoknila bom za vse večne čase na to temo. Jaz sebe ne smatram za idealno mamo. In tudi spoznala nisem še nobene idealne mame. Ker je ni in je ne bo.  Logično je, da mamo svoje otroke neizmerno radi, da bi zanje naredili vse in še več. Ampak s tem, da jih priklepamo nase jih ziher ne izkazujemo zdrave ljubezni. Tudi meni je težko, še zdaj, ko je mali star že 13 let, ko gre kam za dalj časa. Ja inuser posted image  Kdo je tu pomemben? Jaz ali otrok? Je moj egoizem zadostno opravičilo, da otroka prikrajšam za lepe trenutke z nekom, ki ga ma rad? In že tukaj, ko se v meni porajajo čustva egoizma dokazujem, da nisem idealna mati.

In potem, ko bo otrok enkrat moral iti naprimer s šolo za kaka dva, tri dni v šolo v naravi, bo točil krokodilje solze, ker ne bo vajen biti stran od mamice dlje kot eno uro. In to trpljenje otroka bo posledica egoizma staršev. Žal, ampak tako je.

Zato Romy, najprej v dobro svojega otroka, ne nazadnje pa v dobro same sebe, pusti otročka naj gre uživat z osebo, ki mu veliko pomeni. Nič manj te ne bo mel rad. Ti pa lepo uživaj v svojih prostih trenutkih. Vzami si čas zase, za moža. Naj bodo ti dnevi namenjeni obujanju spominov na čase, ko sta bila še sama in sta se lahko cartala brez časovne stiske in omejitve. Boš videla, da boš uživala in mož tudi. V glavnem mejta druge medene tedne. Pa potem nam napiši, kak vama je bilo fajn. In kako je vajin naraščaj užival s teto na morju v kopanju, igrah, sprehodih. Boš videla, srečno in navdušeno pripovedovanje tvojega otročka, bo odtehtalo tvoje trpljenje zaradi odsotnosti.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
29.4.2007 12:57:33   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Nebi se mogla bolj strinjati.Vsaka čast za tale post.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
29.4.2007 12:59:43   
tanikaa
O Dalija. Vsaj ti na RR user posted image  Že od jutra občasno pogledam na forum, pa nič ne dogaja. Tak da sem prav prisliljena delat. user posted image  Ampak parketa pa nisem zglancala...šeuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
29.4.2007 13:08:57   
Špacka

Tanikaa, vsa pohvala za tale post! user posted image user posted image user posted image user posted image  Se absolutno strinjam.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
30.4.2007 9:15:16   
Kinokija
Tanikaa, PROV MAŠ!

Romy, tvoj posesivni način te pelje do vloge peklenske tašče čez 20 let!

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
30.4.2007 12:13:08   
muška
Imam dva otroka, zdaj sem bila nekaj dni na morju_SAMA z možem! In kako mi je bilo? SUPER!user posted image

Mala dva sta bila pri tašči, poklicala sem samo prvi dan, ko sva midva prispela na cilj, da sem javila, da sva prišla in vprašala, kako sta mala dva, potem pa nič več! In zakaj ne? Ker vem, da jima nič ni manjkalo in ker vem, da če bi jima kaj manjkalo, če bi šlo kar koli narobe, bi tašča sama poklicala in rekla tako in tako je, midva pa bi spokala kufre in prišla nazaj domov!user posted image

Sem zdaj slaba mati?user posted image

Torej Romy, daj otroka na morje, užival bo! Tudi tebi ne bo hudega, posvetita se z možekom eden drugemu! Se pa absolutno zmeni, da če mali sitko, če bo vaju preveč pogrešal, da vaju takoj pokličeta in prideta vidva prej k njim! simpl

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 46
30.4.2007 12:15:05   
muška
In potem, ko bo otrok enkrat moral iti naprimer s šolo za kaka dva, tri dni v šolo v naravi, bo točil krokodilje solze, ker ne bo vajen biti stran od mamice dlje kot eno uro. In to trpljenje otroka bo posledica egoizma staršev. Žal, ampak tako je.

Zato Romy, najprej v dobro svojega otroka, ne nazadnje pa v dobro same sebe, pusti otročka naj gre uživat z osebo, ki mu veliko pomeni. Nič manj te ne bo mel rad. Ti pa lepo uživaj v svojih prostih trenutkih.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 47
30.4.2007 12:34:20   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Mala dva sta bila pri tašči,

Si verjetno hotela napisat: ... pri moji mami.... Ker taščam pa ja ni zaupat otrokauser posted image  Mater si neodgovorna matiuser posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 48
30.4.2007 12:42:47   
muška
he, he, kar prav sem napisala user posted image user posted image user posted image

veš, jaz sem ena tistih čudnih, ki celo zaupajo svojim taščam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 49
30.4.2007 12:45:11   
tanikaa
Sve že dve. Jaz bi mojega mulca tudi čist brez skrbi zaupala tašči. Pa še prava babica mu ni. user posted image  Nekateri smo pač čudni. user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?