|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Konec je :-(
25.4.2007 21:42:55   
Pia73
Žalost, žalostna,....... user posted image user posted image user posted image

Jočem s teboj in te razumem,... žal se to dogaja,.....

Čas pa pomaga, veš,... preverjeno,....

Drži se, draga moja! user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.4.2007 21:45:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia73)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
25.4.2007 21:51:36   
koala
Draga moja nič ne smetiš.
Prav je da izpoveš svojo bolečino, žalost......
Vem da zdaj ni besed ki bi te potolažile, ki bi ublažile sklečo rano na tvojem srčku, vem pa ti da bomo punce tukaj stale ob strani in te podpirale.
Vzamita si čas za žalovanje in ne ozirajta se na okolico, zdaj sta pomembna samo vidva.
Mislim na vaju in stiskam pesti, da se črni oblaki, ki so se zgrnili nad vaju čimprej razkadijo.

Samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , naj te angelcki čuvajo!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.4.2007 21:58:10   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Draga prijateljica vedi, da smo s tabo. Drži se in naj sonce sreče prav kmalu sije spet zate.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.4.2007 22:16:02   
bskrle
Prižgi svečko, doma ali v cerkvi, ob kipu kakšnega angelčka.
user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.4.2007 22:21:01   
soncek.djukelica
draga skorpija,
neizmerno mi je žal,da se je to zgodilo! user posted image user posted image user posted image
me smo tukaj zato,da te potolažimo! user posted image user posted image user posted image
morda se ti sedaj zdi vse skupaj nemogoče,da bi nadaljevala pot k željeni user posted image ,ampak čas in tvoj user posted image  ti bosta pomagala zaceliti rane!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 31
26.4.2007 9:19:28   
sonchek
Draga skorpia...tako mi je žal user posted image ..
resnično mi je žal da se ti je to zgodilo...

drži se in srečnouser posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
26.4.2007 9:20:15   
natasarobi
Skorpija - tudi meni je zelo hudo, da moraš tudi ti skozi to. Jaz sem isto dala skozi nekaj dni nazaj, tako, da te popolnoma razumem in vem, da ni besed, ki bi pomagale. Vsi mi stojijo ob strani, vendar vem, da razume me samo tisti, ki je isto doživljal sam.user posted image user posted image user posted image Čas celi rane pozabiš pa nikoli.
Drži se!!!!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
26.4.2007 12:38:38   
80kaja
predobro poznam ta občutek...žal mi je zate; vendar ne izgubi upanja. Pozanimaj se dobro glede Rh faktorja; sama sem Rh negativna, partner pa pozitiven in je ful težava v tem.
( ima katera podobno izkušnjo? hvaležna bom za vsak odgovor)
Tebi pa želim, da se dobro držiš, da te objame sonček, te pogreje in popelje novemu čudežnemu bitjecu naproti.
kaja

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.4.2007 12:54:55   
čiška
Res mi je žal zate, tudi jaz sem to preživljala lansko poletje.Meni je bilo grozno sploh pred mojega pridet,ker sem vedla ,da se je obema podrl svet!Ampak ,pogovor in seveda čas, tudi tako bolečino omili,rabita samo čas in voljo za naprej.Nikoli ne bosta pozabila,čas pa celi rane pravijo!Vso srečo ti želim naprej v življenju in ene tri lepe malčke ,ki bojo prišli tik tak,boš vidla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.4.2007 14:06:12   
Skorpija
Punce hvala vam za vašo tolažbo, saj je hecno a je lažje ko veš, da nisi sam. Vem, da je pred mano grozno obdobje v katerem ni goljufanja in bližnjic, skozi to obdobje si bom morala marsikaj priznati, marsikaj preboleti, nakoncu se bom najbrž nekaj novega naučila, predvsem pa že zdaj vem, da nikoli ne bova obupala! Želim si le, da bi se pobrala do jeseni, kajti čaka naju čisto nov postopek, zamrznjenčkov nimava več in res si zdaj želim le lepa in močna jajčeca, ter zdrave zarodke, naprej od tega pa nimam moči misliti.

Upam, da bo slon, ki trenutno sedi na mojem srcu kmalu šel drugam, ali pa vsaj shujšal (o bog, naj bo nečimrna slonica na dieti), da bo vsaj dihat lažje... Biologinja mi je povedala, da je začudena, da se je tale pikec sploh prijel, kajti težko so ga zbudili in ni bil ravno nek dasa... ma kaj mu je bilo, pikcu malemu, da se je prijel, to ne bom nikoli razumela. Zame bo vedno moj mali borec, ki se je boril, čeprav se ni imel s čim... Jaz pa imam dve roki, dve nogi, na vratu mi raste glava z malo možgansko celico in moje srce bije (večinoma prehitro)!

Punce user posted image za vse vas!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu čiška)
Neposredna povezava do sporočila: 36
26.4.2007 14:09:47   
emaa
Žal mi je, vem kako boli, še vedno se spomnim kdaj naj bi najina prva pikica prijokala na svet, ampak na srečo čas vseeno zaceli rane, čeprav še vedno boli, ampak ne boli tako hudo.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
26.4.2007 17:28:45   
Špelka
Draga Skorpija - razumem te in nimam besed tolažbe. user posted image user posted image user posted image  Jokam s tabo. user posted image user posted image user posted image  Morda le to, da pravijo, da po splavu otroci kmalu pridejo nazaj in takrat ostanejo. To so besede starih mam in morda so resnične. Zato verjemi, da je vaše slovo le začasno in se kmalu kmalu (jeseni) spet snidete. Držim ti pesti za jesen!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.4.2007 18:13:01   
lejca
Draga Skorpija...
tudi meni je resnicno zal za tvojega pikeca...vedi ,da smo tukaj da ti pomagamo....meni je pomagalo ...pred 6 tedni sem tudi jaz izgubila moji dve deklici v 22.tednu nosecnosti...se vedno boli ko se spominjam ...ampak cas celi rane...bos videla ...zacelil bo tudi tvoje...
drzi se..
lejca

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
9.5.2007 21:25:48   
sonček33
Draga Skorpija!
Brez pravim besed sem. Ti pa želim, da najdeš pogum za naprej. Objem.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 40
9.5.2007 21:49:55   
upajoča
Oh skorpija tudi meni se je zgodilo isto včeraj ko na uz ni bilo več slišati srčka ,pravi šok!!! saj ne moreš verjeti da ni več pikice .Tudi zate mi je hudo user posted image user posted image . bom pa imela v soboto abrazijo,ali to traja dolgo,ali ti dajo bolniško ali greš kar lahko v službo,prosim če mi lahko kaj odgovoriš.  upajoča  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 41
9.5.2007 23:00:35   
Larisa69
Zelo mi je žal,da si izgubila svojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image .Samo zateuser posted image user posted image user posted image .Bodi močna 

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 42
9.5.2007 23:28:35   
enia
user posted image , skorpija ... user posted image

Tudi sama se trenutno prebijam skozi to žalostno zgodbo in vem, kako ti je hudo.

Zakaj vztrajava v tem, če nama lomi srca v prah?
Zakaj človek sploh moli, če obstaja od prej še strah?
Zakaj sklonjene glave, če bi lahko vzravnana odšla?
Zakaj so rože na oknih, če ne zaradi upanja?
(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu Larisa69)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.5.2007 23:32:41   
HEL36
user posted image user posted image user posted image  skorpija in upajoča user posted image user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 44
10.5.2007 9:03:03   
Shani
upajoča zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image

Bolniška ti pripada in sicer je odvisno koliko tednov si imela, jaz osebno nebi rinila takoj v službo ker je bolje, da se maternica opomore. Jaz sem imela hudo vnetje po SS zato sem šla šele po enem mesecu zopet v službo.

Upam, da bo potekalo vse bp in se boš lahko kmalu spet podala v nov boj.

user posted image user posted image user posted image za tebe!

LP

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.5.2007 10:05:16   
dajamaja
Skorpija in Upajoča in vse, ki vas je zadelo žal mi je in sem upanja polna z vami. Ampak človek je k sreči tako naštiman, da upanje res zadnje izgubi. Tudi moji pikici nista zdržali, pa sem zdaj spet čist našpičena pred novim psotopkom. Bomo zmogle in uspele! user posted image  Dajamaja

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.5.2007 14:54:29   
tinkamiška
Skorpija....tako hudo mi je....hudo, hudo....tako si želim, da se to ne bi zgodilo.
Objem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 47
11.5.2007 8:28:36   
upajoča
Skorpija hvala za odgovor,zasebnega sporočila ti ne morem poslati ne vem nekaj mi ne dela v redu,bom pogruntala kaj je ,še enkrat hvala.   upajoča

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 48
11.5.2007 9:45:43   
Skorpija
Nou problem upajoča! Drži se jutri in naj bo čimprej vse skupaj za tabo! Pa ne pozabi potem počivati in predvsem sprostit iz sebe vse, kar ti leži na duši...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 49
11.5.2007 10:25:14   
anadejka
Skorpija tut men je hudo zate.Upam,da boš kmalu bolje in da dobiš nove moči za naprej!!
user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.