Skorpija
|
Punce hvala vam za vašo tolažbo, saj je hecno a je lažje ko veš, da nisi sam. Vem, da je pred mano grozno obdobje v katerem ni goljufanja in bližnjic, skozi to obdobje si bom morala marsikaj priznati, marsikaj preboleti, nakoncu se bom najbrž nekaj novega naučila, predvsem pa že zdaj vem, da nikoli ne bova obupala! Želim si le, da bi se pobrala do jeseni, kajti čaka naju čisto nov postopek, zamrznjenčkov nimava več in res si zdaj želim le lepa in močna jajčeca, ter zdrave zarodke, naprej od tega pa nimam moči misliti. Upam, da bo slon, ki trenutno sedi na mojem srcu kmalu šel drugam, ali pa vsaj shujšal (o bog, naj bo nečimrna slonica na dieti), da bo vsaj dihat lažje... Biologinja mi je povedala, da je začudena, da se je tale pikec sploh prijel, kajti težko so ga zbudili in ni bil ravno nek dasa... ma kaj mu je bilo, pikcu malemu, da se je prijel, to ne bom nikoli razumela. Zame bo vedno moj mali borec, ki se je boril, čeprav se ni imel s čim... Jaz pa imam dve roki, dve nogi, na vratu mi raste glava z malo možgansko celico in moje srce bije (večinoma prehitro)! Punce za vse vas!