|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Konec je :-(
25.4.2007 19:20:01   
Skorpija
Punce, saj ne vem zakaj tule smetim s tem, ampak samo hočem vam sporočiti, da je moje nosečnosti konec. Na UZ niso videli utripa in včeraj so mi naredlili abrazijo.

Kako mi je, lahko razumejo le tiste, ki so to doživele. Strah me je kako naprej, kako se pobrati do jeseni, da bova spet lahko šla v nov postopek, da si bom kdaj upala misliti na to, da nama bo uspelo. Vem, da se zgodi in vem, da nisva ne prva ne zadnja, ampak moj mikrosvet se je totalno porušil. Nimam nikogar, da bi bila lahko na njega jezna, nimam nikogar, da bi nama zagotovil, da bo enkrat uspelo, skušam se samo oklepati mojega razuma, ki mi pravi, da je narava storila to, kar je prav in da bo enkrat bolje. Srce pa boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 10.5.2007 20:56:56 >

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Konec je :-(
25.4.2007 19:21:26   
Strawberrie Cherrie
user posted image user posted image user posted image

Niti ne vem, kaj naj napišem. Vendar mi je zelo hudo zate. user posted image user posted image user posted image

Evo eno user posted image za čimprejšno srečo.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2007 19:22:29   
tinaaja
zal mi je ...  moras zaupati innobdrzati upanje.. ce ga jaz ne bi po UPN, potem zdaj ne bi stiskala k sebi nas srece user posted image

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2007 19:23:43   
Anonimen
Žal mi je,da se je to zgodilo,vendar ne vem kaj bi ti rekla.Morda to,da je dobro,da se izjočeš in daš ven bolečino.Verjamem,da je težko.user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2007 19:25:54   
Anonimen
user posted image user posted image
Ne izgubi upanjauser posted image . Enkrat nam bo uspelouser posted image ! Srečnouser posted image in pogumno naprej!

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2007 19:30:54   
lana38
Pošiljam ti user posted image . Morda ti bo potem kaj lažje. Pridruži se nam na temi Upanje po splavu. Skupaj zmoremo preboleti, kar je zelo težko. V najtežjih trenutkih se podpiramo, kajti me se najbolje razumemo, ker smo to doživele. Bolečina bo s časom lažja. Pozabiti pa tako ne moreš nikoli. Ne obupaj in gremo naprej.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2007 19:33:29   
Jančika_
Skorpija, zelo mi je žal. Drži seuser posted image .

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2007 19:37:23   
pika74
user posted image user posted image user posted image user posted image jokam s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2007 19:41:03   
neni
Draga skorpija, dobro vem, kako ti je in ti ne bom rekla, da bo enkrat bolje, saj to sama veš.

Meni se je to že trikrat zgodilo, sedaj pa sem po 6. postopku IVF v 14. tednu. Moja nosečnost ni brezskrbna in tvoja tudi ne bo več nobena. Vem pa, da jo bomo kljub temu pripeljale do konca in do user posted image .

Strah ostaja, samo me smo močnejše od njega.
Sedaj pa daj solzam prosto pot, ker to je edino zdravilo....

mislim nate
Neni

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2007 19:42:59   
sayuri
Draga skorpija user posted image

Poznam ta občutek user posted image   Leta 2001 sem šla skozi to, kar preživljaš sedaj. user posted image  Mene je tolažila edino misel, da nekaj ni bilo v redu in bolje, da se je zgodilo prej, kot kasneje.

Vzemi si nekaj časa samo zase. Kriči, jokaj, daj iz sebe, kar te tišči. Pojdi ven, sprehajaj se, poišči tiste majhne stvari, katere ti bodo počasi začele dajati novo upanje, novo moč in novo veselej za nov začetek. Bodi pozitivna in nasmej se.  Je hudo, ampak juri bo sonce dan narisalo samo zate. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.4.2007 20:06:59   
Anonimen

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.4.2007 20:11:24   
Shani
Skorpijauser posted image user posted image user posted image žal mi je vem kako ti je...izjoči se... potreben je čas, da preboliš izgubo... toda prišel bo zopet dan ko boš nabrala nove moči in se boš zopet podala v nove boje. Ne se obremenjevati kaj bo... misli pozitivno... tudi mene je strah pa hitro začnem misliti ne ne upanje moram imeti in to me drži pokonci.

Tudi sama sem imela iste občutke in s časom sem se psihično postavila na noge. Sej v srčku imam še vedno mojo pikico ampak življenje pač gre naprej in moja želja po otročku je velika, zato ja ne bom obupala in grem naprej.

Za tebe en velikuser posted image user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.4.2007 20:19:29   
tosja
user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.4.2007 20:22:19   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image user posted image user posted image      user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.4.2007 20:22:27   
GoYa
Ja, res je, svet se ti poruši. Vem. Boli. Ampak bo minilo. Za vse je potreben čas. Prebolela boš in dobila nove moči za nov postopek, kajti enkrat bo uspelo.
Sedaj si pa vzemi čas za žalovanje, izjoči, izstisni bolečino iz sebe. user posted image  Tudi vama bo sonček posijal.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.4.2007 20:24:20   
Anonimen
Ojoj....žal mi je zate....

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.4.2007 20:25:36   
Maxica
Žal mi je zate.user posted image
Upanje umre zadnje, oklepaj se ga. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.4.2007 20:33:09   
Anonimen
Vem kako je. Izjoči, ne stiskaj v sebi bolečine. Za dežjem bo posijalo sonce, verjemi. user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.4.2007 20:35:46   
biba26
Pusti srcu,da se zjoče! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.4.2007 20:36:27   
Blacky30
Žal mi je.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.4.2007 20:38:52   
cmokec
Zelo mi je žal. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.4.2007 20:51:52   
nejcko
Hudo mi je zate.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.4.2007 20:53:03   
jooly
Vse dobro ti želim. user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.4.2007 20:55:52   
Anonimen
Skorpija, vem kako ti je... Sicer pa sem ti že napisala na decemberkah. Bodi močna. En user posted image user posted image user posted image user posted image  samo zate.

(odgovor članu jooly)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
25.4.2007 21:26:39   
lelaval
user posted image user posted image  Grozno user posted image user posted image
Tudi vidva bosta dočakala svojo pikico. Ne izgubita upanja.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.