|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moram napisat!
26.4.2007 10:27:34   
Anonimen
Noben ne more narest spora če tvoja sestra in njen fant tega ne bosta dovolila in jo bosta ignorirala.
Če imata pa že na splošno probleme, pol pa veramem da te skrbi.
Ampak problem je čist hitr rešljiv, on zablokira njeno telefonsko in jo ignorira. Bo slej ko prej dojela da ni v njeni moči probleme povzročat.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
26.4.2007 10:29:32   
baguSka
Seveda sem novico sporočila kolegici,ki sva si včasih bili zelo blizu,sedaj odkar sem se pa preselila na drugi konec pa malo manj,novico pa sem sporočila tudi njeni sestri. Seveda sta bili obe šokirani,nobena pa ni nič kaj lepega rekla....
No in stvar se je začela danes,ko me kliče sestra od te moje kolegice,da se jaz norca delam iz kolegice,pa zakaj sem tako nesramna,pa še več bi lahko naštevala. Seveda nisem imela pojma zakaj mi to govori,kdaj sem se s koga norca delala,ona pa mi v besu pove,da je partner od moje sestre,bivši od moje kolegice.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Oprosti... jaz pa se moram nasmejat... tuki se ze neki casa trije ukvarjamo s tole uganko, pa je sploh ne znamo razvozlat... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.4.2007 10:32:37   
Anonimen
In kaj je tako nejasnega,da ne razvozlateuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
26.4.2007 10:34:41   
baguSka
In kaj je tako nejasnega,da ne razvozlate

Ej brez zamere.user posted image  U bistvu smo jaz in dva moska. In se kregamo kdo je od koga prijatu in sestra in od koga je ta bivsi...

Jaz sem ze uspela nekako razvozlat, pa sta me onadva potem prepricala v napsrotno...user posted image

Ampak jaz nekak stekam tole, takole: da je partner od tvoje sestre, bivsi od tvoje kolegice, ki ima se eno sestro. Ja?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
26.4.2007 10:35:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Noben ne more narest spora če tvoja sestra in njen fant tega ne bosta dovolila in jo bosta ignorirala.
Če imata pa že na splošno probleme, pol pa veramem da te skrbi.
Ampak problem je čist hitr rešljiv, on zablokira njeno telefonsko in jo ignorira. Bo slej ko prej dojela da ni v njeni moči probleme povzročat.

Ja,tudi jaz upam,da se ne bosta pustila in da se bosta distancirala od nje,pa naj čivka kolkor hoče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
26.4.2007 10:38:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

In kaj je tako nejasnega,da ne razvozlate

Ej brez zamere.user posted image  U bistvu smo jaz in dva moska. In se kregamo kdo je od koga prijatu in sestra in od koga je ta bivsi...

Jaz sem ze uspela nekako razvozlat, pa sta me onadva potem prepricala v napsrotno...user posted image

Ampak jaz nekak stekam tole, takole: da je partner od tvoje sestre, bivsi od tvoje kolegice, ki ima se eno sestro. Ja?user posted image

Ja,točno!
Moja sestra je noseča s bivšim tipom od moje kolegice,ki ima zelo tupasto sestro.
Pa mislim,da moja sekica o tem ne ve nič.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
26.4.2007 10:38:33   
Anonimen
Ja,tudi jaz upam,da se ne bosta pustila in da se bosta distancirala od nje,pa naj čivka kolkor hoče.

Kako naj se oddaljita od nje, če ji pa ti vse poročaš user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
26.4.2007 10:43:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikec0

Kako naj se oddaljita od nje, če ji pa ti vse poročaš user posted image user posted image

Jaz nič ne poročam,samo to sem povedala,da bosta dobila dojenčka in me je vse to doletelo kot strela iz jasnega.Če bi vedela,da je njen bivši,bi pa bila tiho.
Zdaj pa ona mene klicari in hoče čim bolj očrnit tega fanta,pa sem ji rekla,da naj me pusti pri miru,ker nisem stara 20 let,da se bom nekih igric šla,pa še kar teži.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
26.4.2007 14:24:50   
mika
Zdaj pa ona mene klicari in hoče čim bolj očrnit tega fanta,pa sem ji rekla,da naj me pusti pri miru,ker nisem stara 20 let,da se bom nekih igric šla,pa še kar teži.

adio.......... kaj lahko nastane iz ene vesele novice.
jaz bi se 'znebila' prijateljice in njene sestre. vedno bo neko vohunjenje in obračanje dobrih stvari v slabe.
pusti obe pri miru in se s svojo sestro veseli user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.4.2007 14:34:39   
arielca
Ok, mam lih čas pa sem se poglobila v tole zadevo. In nekaj stvari mi ni jasnih:

1. Glede na to, da gre za tvojo kolegico, mi ni jasno, da nisi vedela, kdo je njen bivši fant. Ker jaz imam kolegice, ki živijo precej daleč, pa vseeno vsaj okvirno vem, kaj se z njimi dogaja (kdo so njihovi partnerji, bivši partnerji, koliko otrok imajo,...)

2. Če gre zgolj za 'eno' kolegico, s katero sicer nimaš stikov, pa ne razumem, zakaj bi ji šla kar tako na vrat na nos sporočat novico o sestrini nosečnosti. Razumem, da to poveš prijateljicam, s katerimi ste v stalnih stikih, ampak da to sporočiš kar vsakemu, ki ga imaš (poenostavljeno rečeno) v imeniku mobilnika, tega pa ne razumem.

3. Nočem biti nesramna in mogoče nam nisi vsega napisala, ampak tole dvoje mi (glede na opisano) ni čisto jasno.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.4.2007 14:48:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

Ok, mam lih čas pa sem se poglobila v tole zadevo. In nekaj stvari mi ni jasnih:

1. Glede na to, da gre za tvojo kolegico, mi ni jasno, da nisi vedela, kdo je njen bivši fant. Ker jaz imam kolegice, ki živijo precej daleč, pa vseeno vsaj okvirno vem, kaj se z njimi dogaja (kdo so njihovi partnerji, bivši partnerji, koliko otrok imajo,...)

2. Če gre zgolj za 'eno' kolegico, s katero sicer nimaš stikov, pa ne razumem, zakaj bi ji šla kar tako na vrat na nos sporočat novico o sestrini nosečnosti. Razumem, da to poveš prijateljicam, s katerimi ste v stalnih stikih, ampak da to sporočiš kar vsakemu, ki ga imaš (poenostavljeno rečeno) v imeniku mobilnika, tega pa ne razumem.

3. Nočem biti nesramna in mogoče nam nisi vsega napisala, ampak tole dvoje mi (glede na opisano) ni čisto jasno.

KOPIRAM.....

Sestra mi je dala zeleno luč,da lahko povem,razen sorodnikom,njim bosta bovedala sama.
Glede kolegice je pa tako,da se vidiva samo enkrat na mesec in ne govoriva o njenih partnerjih,ker je žal ostala sama z otrokom iz prejšnje zveze(pa ne s tem,ki je zdaj z mojo sestro)in ne želi govorit o nobenem dokler ne bo prepričana,da je stvar resna.Jaz jo razumem,samo zakaj je potem njena sekica sklepala,da jaz vse to vem,o njenem bivšem.

Sem že enkrat napisala in samo kopiram

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?