Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca Ok, mam lih čas pa sem se poglobila v tole zadevo. In nekaj stvari mi ni jasnih: 1. Glede na to, da gre za tvojo kolegico, mi ni jasno, da nisi vedela, kdo je njen bivši fant. Ker jaz imam kolegice, ki živijo precej daleč, pa vseeno vsaj okvirno vem, kaj se z njimi dogaja (kdo so njihovi partnerji, bivši partnerji, koliko otrok imajo,...) 2. Če gre zgolj za 'eno' kolegico, s katero sicer nimaš stikov, pa ne razumem, zakaj bi ji šla kar tako na vrat na nos sporočat novico o sestrini nosečnosti. Razumem, da to poveš prijateljicam, s katerimi ste v stalnih stikih, ampak da to sporočiš kar vsakemu, ki ga imaš (poenostavljeno rečeno) v imeniku mobilnika, tega pa ne razumem. 3. Nočem biti nesramna in mogoče nam nisi vsega napisala, ampak tole dvoje mi (glede na opisano) ni čisto jasno. KOPIRAM..... Sestra mi je dala zeleno luč,da lahko povem,razen sorodnikom,njim bosta bovedala sama. Glede kolegice je pa tako,da se vidiva samo enkrat na mesec in ne govoriva o njenih partnerjih,ker je žal ostala sama z otrokom iz prejšnje zveze(pa ne s tem,ki je zdaj z mojo sestro)in ne želi govorit o nobenem dokler ne bo prepričana,da je stvar resna.Jaz jo razumem,samo zakaj je potem njena sekica sklepala,da jaz vse to vem,o njenem bivšem. Sem že enkrat napisala in samo kopiram
|