Anonimen -> Moram napisat! (25.4.2007 11:57:35)
|
Včeraj sem zvedela prečudovito novico,da moja sestra pričakuje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Bila sem noro vesela in seveda sem še sedaj. Seveda sem novico sporočila kolegici,ki sva si včasih bili zelo blizu,sedaj odkar sem se pa preselila na drugi konec pa malo manj,novico pa sem sporočila tudi njeni sestri. Seveda sta bili obe šokirani,nobena pa ni nič kaj lepega rekla.... No in stvar se je začela danes,ko me kliče sestra od te moje kolegice,da se jaz norca delam iz kolegice,pa zakaj sem tako nesramna,pa še več bi lahko naštevala. Seveda nisem imela pojma zakaj mi to govori,kdaj sem se s koga norca delala,ona pa mi v besu pove,da je partner od moje sestre,bivši od moje kolegice. O tem nisem imela pojmaaaa,tudi tega ne vem če to ve moja sestra,pa sicer tudi ni pomembno. Zdi se mi pa tako otročjo,da me sedaj obsoja,da se norca delam,samo zaradi tega,ker sem vsa vesela sporočila,da bo sestra zibala. Mogoče sem malo zmedeno napisala,ampak sem pa tako jezna,da se bi ji najraje sedaj vrat zavila,pa naj še omenim,da ima zmeraj in res zmeraj toliko povedat o drugih(vse najslabše seveda). Bojim se,da bi začela težit moji sestri,ker je zelo občutljiva in to ne bo dobro vplivalo na otročka. Kaj naj storim s to tečno baburo???
|
|
|
|