|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: hud problem
25.4.2007 12:29:16   
Taula
Nič. Živi tako življenje. Otroko daj vedeti da je oče gazda. Mogoče te bo zapustil, mogoče ne. Kdo ve.user posted image  Tudi če te bo zapustil boš našla novega manipulatorja verjetno. Zakaj? Ker nimaš samozavesti, ker ne znaš presekati začaranega kroga. Ker ti več pomeni kaj ljudje menijo kot pa tvoja lastna sreča. Otroci bodo verjetno zelo sreči, ko bodo videli kako živiš. Zavedaj pa se da bo vedno bolj manipuliral z teboj. Kaj pa veš..mogoče te niti na kavo ne bo več pustil? user posted image Tvoje delo bo služba in takoj domov v samsko celico.

Tvoj problem je da mu verjameš da je on tvoj loto dobitek. Prepričal te je v to. Zakaj je to naredil? Ker je negotov, ker se boji da ga boš zapustila, našla boljšega. Iskal je žensko kot si ti..ranljivo, nesamozavestno.Ko boš sebe imela zopet rada in ugotovila da si vredna prave ljubezni se ti bo življenje spremenilo. Prej ne.

Mogoče je kruto, ampak sama si odgovorna za svoje življenje in nihče drug. Želiš živeti tako še ene 50 let? Potem pa živi tako. Pravega moškega bo motilo ali imaš deset otrok in če si 5 krat ločena. Želel bo tebe, tako kot si.

Se mi pa smiliš, ker se nimaš nič rada.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 76
25.4.2007 12:48:56   
srki
Tvoj moški je en popoln egoist, ki te ima samo za to, da mu očitno rojevaš otroke. Poznam enega takega in tista punca se mi več ne smili, ker točno sama to hoče, da manipulira z njo, ker imajo v njegovi familiji veliko otrok!

Mogoče bo res hotel še 3, pa 4., pa 5....brez da bi pomislil, kaj vse to prinese za sabo. Kdaj se mu boš upala rečt ne?

Res nimam pamentega nasveta in hudičevo zaje**** situacija je tole.

Rajši grem še enkrat čez ločitev, kot pa da mu celo življenje klonim!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 77
25.4.2007 14:16:26   
mama54
Drugo vprašanje je pogojeno z ljubeznijo. A on to pogojuje s številom otrok? Toliko kot jih boš rodila, toliko bolj rad te bo imel. In če jih ne boš rodila pa te ne bo imel rad, ali kako? Torej z dvema otrokoma te nima rad, s tremi pa bodo cvetele rožce in med im mleko se bosta cedila

Tukaj ne moremo govoriti o ljubezni z njegove strani.Ker je ni.In je nebo tudi če rodiš še 10 otrok.V vsakem slučaju(če ne rodiš ali da rodiš še katerega otroka)boš ostala sama.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 78
25.4.2007 15:04:27   
_andreja_
jej tablete, ali še bolje pojdi k ginekologu, in mu reči za deprovero inekcija ki ni škodljiva, kajti če boš jedla tablete lahko opazi, in še to je dobro da ko jih nehaš jest je fino tri mesece počakat da se ti telo spuca, deprovera je pa neškodljiva, tvoj pod nobenim pogojem nebo vedel da jo jemlješ in še tri mesece ti drži,...sam pa nevem če jo devajo tudi tako v ginekološki ambulanti, kajti namenjena je doječim materam, pozanimaj se!!

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 79
25.4.2007 15:28:19   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

jej tablete, ali še bolje pojdi k ginekologu, in mu reči za deprovero inekcija ki ni škodljiva, kajti če boš jedla tablete lahko opazi, in še to je dobro da ko jih nehaš jest je fino tri mesece počakat da se ti telo spuca, deprovera je pa neškodljiva, tvoj pod nobenim pogojem nebo vedel da jo jemlješ in še tri mesece ti drži,...sam pa nevem če jo devajo tudi tako v ginekološki ambulanti, kajti namenjena je doječim materam, pozanimaj se!!

Ja super... do naslednjega izsiljevanja ... saj se dandanes za vsak problem najde kaka "tabletka" user posted image .
Drugače pa se popolnoma strinjam z zadnjim Taulinim postom.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 80
25.4.2007 17:31:53   
kaya2007
Taula je dobro napisala...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 81
25.4.2007 19:26:50   
Anonimen
Napako si naredila že, ko si mu obljubila, da boš imela dva otroka.

Zakaj obljuba? Zakaj ne želja? Kadar ljubiš, si otroka želiš. In kadar ljubiš, si želiš tudi, da je partner srečen. In kadar ljubiš, si do partnerja odkrit.

Ti pa nisi bila. Obljubila si suženjstvo in zdaj ga srečuješ v njegovi najbolj kruti obliki. Z obljubo si kupila njegovo naklonjenost, podporo in varnost. Si bila res tako na dnu, da nisi imela drugega izhoda? Res ni bilo v tebi ničesar, na kar bi se naslonila in na čemer bi gradila svoje življenje naprej?

Kje si zdaj? Na boljšem kot si bila? Na slabšem? Tam-tam? Ne vem?

Kjerkoli si že si, ti svetujem, da začneš misliti s svojo glavo. Potem se bo življenje začelo odvijati po tvojih tirnicah. Dokler pa tega ne storiš, boš le marioneta v nekogaršnjih rokah.

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
25.4.2007 19:40:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič

Napako si naredila že, ko si mu obljubila, da boš imela dva otroka.

Zakaj obljuba? Zakaj ne želja? Kadar ljubiš, si otroka želiš. In kadar ljubiš, si želiš tudi, da je partner srečen. In kadar ljubiš, si do partnerja odkrit.

Ti pa nisi bila. Obljubila si suženjstvo in zdaj ga srečuješ v njegovi najbolj kruti obliki. Z obljubo si kupila njegovo naklonjenost, podporo in varnost. Si bila res tako na dnu, da nisi imela drugega izhoda? Res ni bilo v tebi ničesar, na kar bi se naslonila in na čemer bi gradila svoje življenje naprej?

Kje si zdaj? Na boljšem kot si bila? Na slabšem? Tam-tam? Ne vem?

Kjerkoli si že si, ti svetujem, da začneš misliti s svojo glavo. Potem se bo življenje začelo odvijati po tvojih tirnicah. Dokler pa tega ne storiš, boš le marioneta v nekogaršnjih rokah.

Se podpišem!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
25.4.2007 20:24:57   
MarijaPo
Kaj za en faks pa studiras? Mogoce je pa v tem problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
25.4.2007 20:38:51   
veronical
Pa saj ne gre zato, da sem mu obljubila dva otroka, gre za to, da ga hoče ravno zdaj, takoj in da sva se včeraj do srede noči kregala, ker sem rekla, da želim počakat še do konca tega leta.Noseča sem takoj in tako bi rodila januarja ali februarja, jaz imam pa še ogromno dela s faksom in nameravam končat do konca drugega leta, kar bi se prav fino izteklo, ne gre za to, da ne ljubim, mislim da ljubi tudi on, ima pa neka načela...

Kakorkoli že, danes popoldan sva našla kompromis in sem srečna, zadevo sva nekako rešila.
Vaši odgovori, predvsem ta zadnji so bolj kruti (ampak res hvala!) so mi dali prekleto za misliti.Dobila sem pogum.Rekla sem: otroka to leto še nisem pripravljena načrtovat.Če imaš s tem kakršnekoli težave in če me želiš zapustiti, tako kot si to hotel že lani na morju, potem tukaj jaz enostavno nič ne morem in če se boš tako odločil, te prosim da že danes odideš oz.mi poveš, pa se bom magar jaz odstranila.In kaj boš zdaj naredil?
Rekel je, da ne bo naredil nič, ker pač ne more narediti nič, ampak, da bo trajalo pač nekaj časa, da bo odnos postal spet normalen, da mora to malo preboleti.
Komunikacija je kasneje stekla normalno, mislim, da se je sprijaznil s situacijo in da bo tokrat obveljala moja.Rekel je, da je jezen name in da je to vse.
OK, s tem pa lahko živim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
25.4.2007 20:43:41   
Anonimen
Hvala Bogu, da je vsaj do kompromisa prišlo. Jeza gor al pa dol.user posted image

(odgovor članu veronical)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
25.4.2007 20:50:54   
ronja
Ma, nisi sebična, saj si se pripravljena pogajat, če jaz prav razumem - mela bi otroka, ma ne še čisto zdaj. Tudi si pripravljena dat konkreten čas, kdaj bi začela delat na njem, to je konec leta, kar ni tako daleč... To se meni zdi dovolj prijazno s tvoje strani...

Reci mu, da bi ti res veliko pomenilo, da prej končaš te izpite, da se boš max potrudila, da jih boš čim prej in da v vsakem primeru obljubiš, da začneta delat na novi bebici konec tega leta - pa saj to je še dobrega pol leta, to bo pa ja potrpu, madona!

(odgovor članu veronical)
Neposredna povezava do sporočila: 87
25.4.2007 21:03:34   
Anonimen
Kdaj bos pa dons sla spat.. ??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
25.4.2007 21:25:50   
ronja
Ti kr za***user posted image Fant pravi, da zdaj me pa ne da več, hehe, ko se vrne z basketa baje nimam več kaj počet kje drugje ko v pojstliuser posted image ... Tak da... zdaj pa spet ne vem... torej - mogoče (bom šla spat) še kasneje, heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
25.4.2007 22:03:43   
Anonimen
A kasnej kot ob sedmih zjutri??

A tko pozno pride iz basketa..  :)))

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
25.4.2007 22:04:59   
Anonimen
Vauuuuu kak si pa ti romantičen ko pade noč user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
25.4.2007 22:12:08   
Anonimen
S cim sem pa zdej romantiko pokazu? user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
25.4.2007 22:15:24   
Anonimen
Meni je zvečer vse romantično od tebe...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
25.4.2007 22:21:52   
Anonimen
A res..?
A ves.. da sem se odlocu, da bom zdej metroseksualc

Nooo grem nardit pedikuro.. pa masko.. pa piling penisa.. pa bom vidu kaj se bom spomnu..  user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
25.4.2007 22:23:12   
Anonimen
Ne bo ti ratalo ne ne..se bom delala, da sem preslišalauser posted image  še vedno si romantičen..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
25.4.2007 22:41:02   
Anonimen
no prav.. obupal sem... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
25.4.2007 23:19:44   
Anonimen
Ma pusti me vidiš da bluzim nekaj brezveze user posted image

Piling penisa??user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
25.4.2007 23:38:47   
Anonimen
A ne ves kako se nardi piling penisa??? user posted image user posted image

A je to mozno? !?!

No ti bom povedal..  najprej vzames stimulant.. da se ustrezno poveca.. drugace je tezko.. user posted image user posted image user posted image  Stimulant je lahko tudi v obliki kaksnih ql spominov.. al pa kej bolj konkretnega... in potem vzames eno kremo.. tako .. k ma notr ena zrnca.. in to dobr zmasiras.. in pustis tkole 2 ure.. sam mors met res dobr stimulant.. ker ne sme skupi padt.. ker ce pade skupi.. pol se to zlima.. in nikol vec ne more se pobrat.. tko da je to kr tvegano v bistvu.. Na lastno odgovornost.. seveda.. user posted image user posted image user posted image user posted image
Noo pol to fajn operes.. in vzames eno drugo kremo.. ki se imenuje.. dabistal in spet namazes.. pustis pol ure.. se stimulitras.. da ostane v tej velicini.. ker kot sem ze reku.. ce pade.. nastane HUD PROBLEM.. :))

In na koncu vzames se kremo zblescicami in tega blazencka se lepo namazes.. in zadeva je pripravljena za uporabo..
Sam ce ga predolgo mazes.. pol to ni vec piling.. ampak neki druzga.. Ne bi o tem.. user posted image user posted image

Razumela?! Ce ti se kej ni jasno.. kr vprasi.. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 25.4.2007 23:39:44 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
26.4.2007 7:01:08   
srki
Veronika, me veseli, da se je stvar nekam premaknila. Upam, da mu bo dala ta tvoja odločitev misliti za naprej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 99
3.5.2007 8:30:43   
tincci
Ma jaz mislim, da ženska ve, kdaj je čas za otroka in če sploh je. Konec koncev boš ti mama, ti boš mela največ odgovornosti in če ti ni, ti pač ni. Naj počaka, saj vendarle nisi zanj samo maternica?

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?