veronical
|
Mogoče pa lahko ti njega povratno izsiljuješ in zahtevaš od njega podporo pri vzgoji in varstvu, da ti čim prej fax končaš in da istočasno začneta delat na tretjem. Pa se vraga ja ne bo res v prvo prijelo in imaš časa še do naslednjega poletja da diplomiraš . Ampak ti nikakor ne predlagam da kloniš, če tega sama res ne želiš!! Dobra ideja. Glede 8 izpitov do februarja 2008- to ni možno, sem na zahtevnem faksu, kjer za izpit potrebuješ vsaj en mesec priprav - učenja od 20.30 do 22.30, poleg tega imam pri vsakem predmetu obsežne seminarske naloge... Ja, zanosim lahko takoj, vsaj 2x se je to že zgodilo-v prvo! Da ne bi želel, da dokončam faks-no na to nisem niti pomislila, čeprav se spominjam, da mi je nekoč rekel, da misli, da jaz tega faksa ne bom naredila.Lej, lej, mogoče ga pa res to skrbi, da se bom potem po izobrazbi pridružila njemu... On pravi, da se je prekleto namatral, ko je svoj faks delal in da moj faks ni primerljiv z njegovim in da se mi ni treba tako pripravljati in ko omenim, da bom morala naredit še diplomo, mi reče da je to USPUT v isti sapi pa , da jo je on eno leto delal... Vsekakor pa noče, da ostanem doma in skrbim za otroke, ker meni, da ženska, ki ni v službi, zaradi zoprnije potem ni za prenašat, pa seveda finance... In seveda tudi jaz NIKOLI ne bi ostala doma. On pač hoče otroka in to zdaj, tudi zaradi tega da starostna razlika med malima ne bo prevelika.
|