|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečina
15.10.2004 10:41:50   
Neža81
Zdaj pa nekaj resnega. Zakaj me od včeraj naprej skoz neka ščipa v jajčnikih. Je kr močna bolečina. M sem dobila točno na 28 dan (to je bilo 6.10.), vendar je trajala samo dva dni. Zdaj pa me ful neka ščipa v jajčnikih. Kaj bi to bilo? Ve mogoče katera?

LP, Neža:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Bolečina
15.10.2004 10:45:57   
anadejka
??????Neža!!!!!
Samo dva dni si jo imela?A pa je to pr teb normalno.A veš da je čist možno da tisto ni bla prava M,čist možn da je bla ugnezditvena.Dej za vsak slučaj naredi CB.Ne vem no.........

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Bolečina
15.10.2004 10:48:54   
Neža81
Aaaaaaaaaaa ........ ne me zaj fopat? Ka ti to resno misliš? Bla je samo dva dni in to kr močna en dan? A to je tudi možno, da je bila ugnezditvena? Jaooooo.... zaj sem pa spet živčna. A je med drugim tudi ščipanje v jajčnikih znak za to ?

Daj še malo napiši svoje mnenje in ostale dame tudi!!!!

Pliiiis. Zaj sem pa čisto živčna. Samo sem pa M dobila ravno na 28 dan, tak kot jo dobim ponavadi.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Bolečina
15.10.2004 10:52:39   
pupika
Jaz sem imela prejšnji mesec isto. Menstruacijo sem dobila točno na 28 dni, in še ta je trajala dan in pol. Pa sem najprej pomislila mogoče je pa ratalo, pa sem sprobala CB, pa je pokazalo negativno. Ginekologinja me je poslala na odvzem krvi, ker je najprej sumila na izvenmaternično, ker ni nič občutila. No in vsi testi so bili negativni. Takole, da je možno, da si noseča, kajti meni je ginekologinja rekla, če imaš full slabo in kratko, kar to sploh ni v navadi, da je možno, da je biula to vnezditvena, tako kot je napisala že andrejka. Naredi test in nam čimhitreje javi.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Bolečina
15.10.2004 10:54:34   
pupika
Ščipanje je ponavadi znak za nosečnost ali pa ovulacijo.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Bolečina
15.10.2004 10:56:17   
Neža81
Zaj ste me pa tak sprovocirale, da grem točno med malco po CB v lekarno in naredim test.Čez pol ure se vrnem pa vamjavim. Samo že zaj vidim, da bom razočarana. Katera mi pove, zakaj pride do izvenmaterične nosečnosti?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Bolečina
15.10.2004 11:00:29   
anadejka
Nežka sej te nism hotla prestrašt.Sama najbol veš a je bla to prava :hudicek:,pri nekaterih je čisto normalno da jo imajo samo 2-3 dni.Ampak če jo imaš normalno 5 ali več dni..........je blo to res mal čudno.Zakaj pride do izvenmaterične pa ne vem.Upam da ti bo CB pokazal + in boš najboljša mamica.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Bolečina
15.10.2004 11:01:46   
anadejka
Aja pa če te po :hudicek:ščipa v jajčnikih je tudi sumljivo9nebesa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Bolečina
15.10.2004 11:05:42   
klarisa
Nežka81, ti kar brez panike. Jst sem imela tud nekajkrat vmes samo 1 -2 dni M, pa ni bilo nič narobe.
Neki mi šteka mail ,pa me zanima če si dobila moj mail s slikco?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Bolečina
15.10.2004 11:09:06   
pupika
Joj da te ne bom ustrašila, pri meni je ginekologinja pomislila na maternično zaradi tega, ker ni občutila, da imam povečano maternico.

Samo če imaš izvenmaternično so baje prisotne take bolečine, da lahko tudi težko hodiš. Zakaj pa pride do izvenmaternične pa ne bi vedela.

Vso srečo :rozica:

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Bolečina
15.10.2004 11:09:11   
Neža81
Klasira .... si ti poslala dve sliki, ti in kuža? Katja? Če si to ti sem dobila in ti tudi odpisala. Tukaj pa se ti še enkrat zahvaljujem za slike.

TUdi ostalim dekletom se najlepše zahvaljujem za slike!!

LP9nebesa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Bolečina
15.10.2004 11:22:09   
klarisa
Nežka, ne ne nč kužka ni pr men...Sem kr sama...sej boš vidla od anastasja@email.si mora prit. Neki mi nagaja!

pa pa

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Bolečina
15.10.2004 11:45:00   
Majči
Pozdravljena Klarisa, tudi jaz bi tvojo slikico....a lahko? Toliko časa berem o tebi, pa bi te še rada videla - si za? Ti jo pa še jaz pošljem v zameno, kaj misliš?

moj mail je mklemencic@hotmail.com

Bay vsem in upam, da bom jutri že boljše volje!

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Bolečina
15.10.2004 11:57:03   
klarisa
Majči, sem ti že poslala...:sloncek::sloncek::sloncek: za dobro voljo! Sej včasih je pa treba biti tud mal žalosten-za dušco...Za vsakim dežjem pa sonček posije!

pa p a

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Bolečina
15.10.2004 12:15:51   
Neža81
Eeeeeh, nisem šla po CB, ker tak vem da nisn :nosecka:. Danes sem malo nervozna, ker sma z mojim ponoči take lepe pogovore mela o :duda:, pa sma že vse načrtovala za naprej (nova otroška soba, voziček, ime, boter...), te pa me zaj verjetno malo ščipa, al ka je to. Ne vem. Ful sem vesela, ker mam takega zlatega dragega doma, pa glede na to, da sem prej tak zaj..... dolgo vezo, se mi je zdaj življenje za 100% na bolje obrnilo. Zdaj si še bol želim:duda:,ker sem tak srečna in verjetno zdaj vse to vpliva na moje počutje. Bomo vidli kaj bo no.

Še malo pa grem domov. Wiiiiii
...... se cartat 9nebesa

Neža

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Bolečina
15.10.2004 12:18:00   
Neža81
Klarisa, sem dobila ja tvoj mejl. Lušna bejba, ni kaj. Pa vse, ki ste mi poslale slike ste take dobre bejbe, da se moški res zalubijo na prvi pogled :love::love:.
Me bi lahko ustanovile KLUB LUŠNIH BEJB. Kaj pravite na to, a?

:)-:)-:)-

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Bolečina
15.10.2004 12:21:45   
anadejka
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
KOJK BOMO ŠELE LUŠTNE K BOMO 9nebesa?

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?