Bolečina (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Neža81 -> Bolečina (15.10.2004 10:41:50)

Zdaj pa nekaj resnega. Zakaj me od včeraj naprej skoz neka ščipa v jajčnikih. Je kr močna bolečina. M sem dobila točno na 28 dan (to je bilo 6.10.), vendar je trajala samo dva dni. Zdaj pa me ful neka ščipa v jajčnikih. Kaj bi to bilo? Ve mogoče katera?

LP, Neža:((:((

anadejka -> Bolečina (15.10.2004 10:45:57)

??????Neža!!!!!
Samo dva dni si jo imela?A pa je to pr teb normalno.A veš da je čist možno da tisto ni bla prava M,čist možn da je bla ugnezditvena.Dej za vsak slučaj naredi CB.Ne vem no.........

Neža81 -> Bolečina (15.10.2004 10:48:54)

Aaaaaaaaaaa ........ ne me zaj fopat? Ka ti to resno misliš? Bla je samo dva dni in to kr močna en dan? A to je tudi možno, da je bila ugnezditvena? Jaooooo.... zaj sem pa spet živčna. A je med drugim tudi ščipanje v jajčnikih znak za to ?

Daj še malo napiši svoje mnenje in ostale dame tudi!!!!

Pliiiis. Zaj sem pa čisto živčna. Samo sem pa M dobila ravno na 28 dan, tak kot jo dobim ponavadi.

pupika -> Bolečina (15.10.2004 10:52:39)

Jaz sem imela prejšnji mesec isto. Menstruacijo sem dobila točno na 28 dni, in še ta je trajala dan in pol. Pa sem najprej pomislila mogoče je pa ratalo, pa sem sprobala CB, pa je pokazalo negativno. Ginekologinja me je poslala na odvzem krvi, ker je najprej sumila na izvenmaternično, ker ni nič občutila. No in vsi testi so bili negativni. Takole, da je možno, da si noseča, kajti meni je ginekologinja rekla, če imaš full slabo in kratko, kar to sploh ni v navadi, da je možno, da je biula to vnezditvena, tako kot je napisala že andrejka. Naredi test in nam čimhitreje javi.

pupika -> Bolečina (15.10.2004 10:54:34)

Ščipanje je ponavadi znak za nosečnost ali pa ovulacijo.

Neža81 -> Bolečina (15.10.2004 10:56:17)

Zaj ste me pa tak sprovocirale, da grem točno med malco po CB v lekarno in naredim test.Čez pol ure se vrnem pa vamjavim. Samo že zaj vidim, da bom razočarana. Katera mi pove, zakaj pride do izvenmaterične nosečnosti?

anadejka -> Bolečina (15.10.2004 11:00:29)

Nežka sej te nism hotla prestrašt.Sama najbol veš a je bla to prava :hudicek:,pri nekaterih je čisto normalno da jo imajo samo 2-3 dni.Ampak če jo imaš normalno 5 ali več dni..........je blo to res mal čudno.Zakaj pride do izvenmaterične pa ne vem.Upam da ti bo CB pokazal + in boš najboljša mamica.

anadejka -> Bolečina (15.10.2004 11:01:46)

Aja pa če te po :hudicek:ščipa v jajčnikih je tudi sumljivo9nebesa

klarisa -> Bolečina (15.10.2004 11:05:42)

Nežka81, ti kar brez panike. Jst sem imela tud nekajkrat vmes samo 1 -2 dni M, pa ni bilo nič narobe.
Neki mi šteka mail ,pa me zanima če si dobila moj mail s slikco?

pupika -> Bolečina (15.10.2004 11:09:06)

Joj da te ne bom ustrašila, pri meni je ginekologinja pomislila na maternično zaradi tega, ker ni občutila, da imam povečano maternico.

Samo če imaš izvenmaternično so baje prisotne take bolečine, da lahko tudi težko hodiš. Zakaj pa pride do izvenmaternične pa ne bi vedela.

Vso srečo :rozica:

Neža81 -> Bolečina (15.10.2004 11:09:11)

Klasira .... si ti poslala dve sliki, ti in kuža? Katja? Če si to ti sem dobila in ti tudi odpisala. Tukaj pa se ti še enkrat zahvaljujem za slike.

TUdi ostalim dekletom se najlepše zahvaljujem za slike!!

LP9nebesa

klarisa -> Bolečina (15.10.2004 11:22:09)

Nežka, ne ne nč kužka ni pr men...Sem kr sama...sej boš vidla od anastasja@email.si mora prit. Neki mi nagaja!

pa pa

Majči -> Bolečina (15.10.2004 11:45:00)

Pozdravljena Klarisa, tudi jaz bi tvojo slikico....a lahko? Toliko časa berem o tebi, pa bi te še rada videla - si za? Ti jo pa še jaz pošljem v zameno, kaj misliš?

moj mail je mklemencic@hotmail.com

Bay vsem in upam, da bom jutri že boljše volje!

klarisa -> Bolečina (15.10.2004 11:57:03)

Majči, sem ti že poslala...:sloncek::sloncek::sloncek: za dobro voljo! Sej včasih je pa treba biti tud mal žalosten-za dušco...Za vsakim dežjem pa sonček posije!

pa p a

Neža81 -> Bolečina (15.10.2004 12:15:51)

Eeeeeh, nisem šla po CB, ker tak vem da nisn :nosecka:. Danes sem malo nervozna, ker sma z mojim ponoči take lepe pogovore mela o :duda:, pa sma že vse načrtovala za naprej (nova otroška soba, voziček, ime, boter...), te pa me zaj verjetno malo ščipa, al ka je to. Ne vem. Ful sem vesela, ker mam takega zlatega dragega doma, pa glede na to, da sem prej tak zaj..... dolgo vezo, se mi je zdaj življenje za 100% na bolje obrnilo. Zdaj si še bol želim:duda:,ker sem tak srečna in verjetno zdaj vse to vpliva na moje počutje. Bomo vidli kaj bo no.

Še malo pa grem domov. Wiiiiii
...... se cartat 9nebesa

Neža

Neža81 -> Bolečina (15.10.2004 12:18:00)

Klarisa, sem dobila ja tvoj mejl. Lušna bejba, ni kaj. Pa vse, ki ste mi poslale slike ste take dobre bejbe, da se moški res zalubijo na prvi pogled :love::love:.
Me bi lahko ustanovile KLUB LUŠNIH BEJB. Kaj pravite na to, a?

:)-:)-:)-

anadejka -> Bolečina (15.10.2004 12:21:45)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
KOJK BOMO ŠELE LUŠTNE K BOMO 9nebesa?

Stran: [1]