Še ena T -> RE: No, pa me je prevaral... (24.4.2007 10:49:17)
|
Draga Anonimna! Tole ti bom napisala kot anonimna, ker sem imela enkrat v preteklosti dost podobno izkušnjo in nočem, da me kdo prepozna. Hudo ti bo še nekaj časa, ampak imej pred očmi, da je bolje kratek boleč konec, kot pa neskončna bolečina. Sicer nikamor ne hiti, ko bo prišel pravi čas, bo "jabuk sam odpadel z drevesa". Ne zganjaj scen s pakiranjem njegovih kovčkov in metanjem čez prag. Misli na sina in nerojenega otročka, za vedno bo njegov očka, pa naj bo kakršenkoli že, zato se pogovarjaj z njim kulturno. Seveda bo slej ko prej šla vajina zveza narazen, ampak brez veze, da se še dodatno razburjaš, sploh, ker si noseča. Po mojih izkušnjah, je vse kar ti je natvezil v opravičilo na pol laž. Seveda sta seksala, seveda jo pozna (njeno ime itd.), seveda ni kar ena candra, verjetno ji je tvezil, kako je s tabo nezadovoljen, itd... Ko sem jaz malo bolj podrobno pogledala na sceno, ko sem sumila, da me moj bivši mož vara, sem odkrila, da je varanja ogromno. Največkrat so prevarane ravno tiste, ki si to najmanj mislijo ali pa sploh ne verjamejo, da se te stvari dogajajo (saj si videla, kako so takoj mislile, da si si vse izmislila)... Enkrat mi je en na videz idealni zvesti mož celo trdil, da VSI varajo, samo da eni znajo to bolj spretno in da ne pozna moškega, ki ne bi vsaj enkrat... Ko sem mojega seznanila s tem, da vse vem, se je začel tako zmišljevati in lagati, da je še sebe prepričal... Seveda je bil potem on bogi revež, jaz sem ga **** zapustila. Preden sem šla, sem ga še prevarala in to ne enkrat, ker sem res hotela vedeti, če je drugje boljše, pa je res bilo. In še enkrat bi naredila isto, če bi bila v tej situaciji. Vzel mi je del sanj o ljubezni za vse večne čase, bil je moj prvi in edini itd, ampak sem vsaj padla na realna tla, zdaj sem v srečni zvezi, kjer je veliko odkritosti, ne morem reči, da se ne bo nikdar ponovilo, ampak vsaj "nategovanja v glavo" ne bom več prenašala nikdar. Svetujem ti, da začneš delati na sebi. Postani samozavestna in ne pusti, da te en tak lažnivec vrti. Imaš srečo, da si na svojem. Ne ukvarjaj se z njegovimi bednimi problemi, ki jih sigurno ima, sam s seboj, da to sploh počne. Poskrbi za svoja dva otroka in zase. Želim ti veliko sreče pri vsem skupaj.
|
|
|
|